search

Vuokraa loma-asunto Milnasta

Milnan hurmaava satamakaupunki sijaitsee Dalmatian alueella Bracin saaren luoteisosissa. Milna on saanut aikoinaan venetsialaisilta nimityksen ”Valle di mille navi”, joka tarkoittaa tuhannen laivan satamaa. Milna on siis ollut hyvin tärkeä satamakaupunki, jossa on ollut paljon laivaliikennettä. On myös sanottu, että Milnassa sijaitsee Bracin saaren kaunein sekä turvallisin satama. Vielä tänäkin päivänä satamassa on paljon laivaliikennettä. Vuokraa viihtyisä loma-asunto Milnasta NOVASOLin loistavasta valikoimasta, ja lähde tutustumaan kaikkeen siihen, mitä tällä kiehtovalla lomakohteella on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Milnasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Lomallasi Milnassa pääset nauttimaan rennosta saarielämästä – tunnelma täällä on rauhallisempaa, kuin mantereella. Vuokratessasi loma-asunnon Dalmatian alueelta, Adrianmeren kristallinkirkas merivesi ja meren raikkaat tuulahdukset ovat muutamia keskeisimpiä asioita, jotka sävyttävät lomaasi. Nauti aamukahvi loma-asuntosi terassilla auringon noustessa ja rentoudu kuvankauniissa maisemissa sekä rauhoittavassa tunnelmassa. Bracin saarella pääset syömään ja juomaan hyvin lomasi aikana ja etenkin herkulliset ja tuoreet merenelävät tekevät tästä saaresta todellisen gastronomisen paratiisin. Loma-asunto Milnasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kohteen aktiviteetteihin ja kokemuksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Jos kaipaat lomaltasi muutakin tekemistä, kuin vain rentouttavia rantapäiviä, Milna ja Bracin saari tarjoavat paljon mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia aktiviteetteja, joita voit lähteä kokeilemaan koko perheen voimin. Muun muassa sukeltaminen, purjehtiminen, kalastus ja muut vesiurheilulajit ovat vain muutamia esimerkkejä aktiviteettien laajasta kirjosta. Voit myös vuokrata polkupyörän ja lähteä tutkimaan Milnan ympäristöä sekä koko saarta elämyksellisesti. Bracin saarelta löytyykin loistavat ja laajat reitistöt maastopyöräilyä sekä patikoimista varten. Jos kuitenkin rantapäivät vievät voiton, voit suunnata esimerkiksi Bobovišćan, Osibovan ja Lučicen lahtien kauniille rannoille. Jos haluat kokea Bracin saaren yhden ehdottomasti parhaista rannoista, suuntaa kohti Zlatni Ratin ainutlaatuista rantaa. Kyseessä on yksi Dalmatian alueen, ellei koko Kroatiankin kauneimmista ja erikoisimmista rannoista, jossa kannattaa ehdottomasti tilaisuuden tullen vierailla.

Vuokraa loma-asunto Milnasta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja

Eräät Kroatian parhaista puolista lomakohteena ovat sen monet mielenkiintoiset nähtävyydet ja vetonaulat. Suosituimmat ja tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat isommissa kaupungeissa, mutta myös pienemmistä kylistä löytyy lukemattomia kiehtovia nähtävyyksiä. Milnassa voit esimerkiksi tutustua muun muassa Ražanjin majakkaan, Baterijan linnoitukseen, tai suunnata kohti Ložišćan kylää, missä pääset ihailemaan kivisiltaa sekä kahta upeaa kirkkoa 1800-luvulta.

Lomallasi Milnassa sinun kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja tehdä päiväreissuja Bracin saaren muihin kaupunkeihin ja kohteisiin. Esimerkiksi saaren hallinnollinen ja kulttuurinen keskus, Supetarin kaupunki, on ehdottomasti vierailun arvoinen. Täällä voit muun muassa nauttia unohtumattomista ruokaelämyksistä kaupungin toinen toistaan ihanammissa ravintoloissa. Lisäksi voit lähteä Supetarista lautan välityksellä Splitin historialliseen kaupunkiin, jossa sijaitsee muun muassa Keisari Diocletianuksen palatsi sekä St. Domniuksen katedraali.

Vuokraa loma-asunto Milnasta

Vuokraa loma-asunto Milnasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja ympäri Dalmatian aluetta sekä koko Kroatiaa. Jos et ole ennen viettänyt lomaa vuokratussa loma-asunnossa, miksi et kokeilisi tätä vaihtoehtoa seuraavalla lomallasi? Vuokra-asunto tuo lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia muiden lomalaisten läsnäolosta ja hulinasta loma-asunnossa. Lisäksi vuokrakoti tarjoaa matkaseurueelle isommat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Loma-asunto tarjoaa mahdollisuuden viettää loma kotoisassa ja persoonallisessa ympäristössä, jonka takia saat kokea, millaista on elää kuin paikallinen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua vastaamaan sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Milnasta jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!