search

Vuokraa loma-asunto Marinasta

Dalmatian alueella Kroatiassa sijaitsee kuvankaunis satamakaupunki, Marina. Täällä pääset viettämään unohtumattoman loman, jonka keskiössä on meren, rannan ja auringon lisäksi myös mielenkiintoiset nähtävyydet sekä uskomattomat elämykset. Marinaa ympäröivät alueet ovat tunnettuja muun muassa oliivin viljelystä, viinin tuottamisesta, kalastamisesta sekä turismista. Dalmatian alue Kroatiassa on hyvin suosittua matkailualuetta, kiitos sen valkoisten pikkukivirantojen sekä kirkkaanturkoosin Adrianmeren meriveden. Paras tapa nauttia lomastasi Dalmatian alueella, on vuokrata loma-asunto Marinasta NOVASOLin kautta ja nauttia sen tuomasta vapaudesta sekä yksityisyydestä.

Vuokraa loma-asunto Marinasta

Marinan nähtävyydet ja vetonaulat

Marina sijaitsee vain noin 12 kilometrin päässä Trogirin kaupungista. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee pienellä saarella ja on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Täällä voit kuljeksia kapeilla mukulakivikaduilla ja nauttia kaupungin monista mielenkiintoisista nähtävyyksistä. Kaupungin keskeltä löydät St. Laurentiuksen katedraalin, joka on yksi koko maan vierailluimmista nähtävyyksistä ja ehdottomasti näkemisen arvoinen. Monien mielenkiintoisten nähtävyyksien lisäksi Trogirin monipuolinen kaupunki tarjoaa laajan kirjon ihania ravintoloita, kahviloita sekä kauniita rantoja ja henkeäsalpaavia maisemia. Vuokraa loma-asunto Marinasta ja koe Trogirin kaupungin mukaansatempaava tunnelma ja upeat nähtävyydet. 

Marinasta on lyhyt matka myös Splitin upeaan kaupunkiin, joten mahdollisuutta päiväreissuun Splitiin ei kannata missään nimessä ohittaa. Myös Split on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi ja kyseinen kaupunki on kasvanut noin 1700 vuotta vanhan Keisari Diocletianuksen palatsin ympärille. Kyseessä on yksi Rooman aikakauden parhaiten säilyneistä rakennuksista koko Euroopassa ja Keisari Diocletianus rakennutti palatsin, jotta voisi viettää siellä eläkepäivänsä. Jos haluat oppia lisää Splitin kaupungin mielenkiintoisesta historiasta, kannattaa ottaa osaa opastetulle kierrokselle, joka esittelee sinulle kaupungin parhaat ja tärkeimmät nähtävyydet. Splitissä riittää nähtävää, koettavaa ja tekemistä koko perheelle ja loistava tapa tutustua tähän kohteeseen on vuokrata loma-asunto Marinasta ja viettää päiväreissu Splitissä.

Vuokraa loma-asunto Marinasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Kuten monissa muissakin Dalmatian alueen lomakohteissa, myös Marinassa sinulla on loistavat mahdollisuudet harrastaa ja kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi purjehtimista, sukellusta, kalastusta ja veneilyä. Täällä voit halutessasi vuokrata oman veneen tai lähteä mukaan järjestetyille veneretkille. Jos haluat viettää ihania rantapäiviä lomalla perheesi kanssa, Marinasta löytyy monia viihtyisiä ja kauniita rantoja sitä varten. Nauti hyvästä kirjasta rannalla kuunnellen meren aaltoja ja poikkea johonkin hurmaavaan ravintolaan nauttimaan herkullista lounasta auringonoton lomassa. Jos taas mielesi tekee tutustua alueen yöelämään, kannattaa suunnata lähellä sijaitsevaan Primostenin kaupunkiin, josta löytyy eräitä Dalmatian alueen kuuluisimpia yökerhoja.

Vuokraa loma-asunto Marinasta

Vuokraa loma-asunto Marinasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja, huoneistoja sekä huviloita ympäri Dalmatian aluetta sekä koko Kroatiaa. Marina on loistava kohde koko perheelle silloin, kun toiveissa on monipuolinen loma, jonka aikana ei tekemistä puutu mutta myös rentoutumiselle on loistava mahdollisuus. Paras tapa viettää lomaa Dalmatiassa, on vuokrata loma-asunto Marinasta, jolloin alueen kaikki aktiviteetit, nähtävyydet ja kokemukset ovat lähellä sinua. Lisäksi loma-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Vuokrakoti tarjoaa myös hyvät tilat koko perheen lomalle ja sinun ei myöskään tarvitse huolehtia muiden lomalaisten läsnäolosta ja hulinasta. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua toiveidesi ja vaatimustesi mukaan ja vuokraa unelmien loma-asunto Marinasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!