search

Vuokraa loma-asunto Makarskasta

Loputtomat rannat, viihtyisät kahvilat ja ravintolat sekä taivasta kohti nousevat vuoret.. Vuokrattu loma-asunto Makarskasta tarjoaa sinulle upean paikan viettää lomaa luonnonkauniissa ympäristössä.

Makarska on suosittu lomakohde, joka henkii vanhaa aikaa. Kaupunki sijaitsee Brelan ja Gradacin välissä keskisessä Dalmatiassa ja se rakennettiin Rooman aikaisen, vuonna 548 tuhoutuneen, Mucurumin kaupungin raunioille. Vuokratalo Makarskasta tarjoilee upean näkymän hevosenkengän muotoiselle lahdelle, kristallin kirkkaalle Adrianmerelle sekä kauniille Biokovo-vuorille.

Vuokraa loma-asunto Makarskasta

Koe Makarskan ihanuus vuokraamalla loma-asunto Dalmatiasta

Loma-asunnot Makarskassa ovat loistava mahdollisuus upeaan lomaan. Vuokraa huoneisto tai huvila Makarskasta ja pääset tutkimaan Adrianmeren nähtävyyksiä omaan tahtiin. Makarskan poukamassa pääset ottamaan aurinkoa, uimaan ja ajelemaan vaikka vesiskootterilla. Aktiivilomalaiselle suosittelemme naapurikapunki Gradacia, jonka kuusi kilometriä pitkät rannat houkuttelevat polskimaan. Pääset myös helposti laivalla Bracin saarelle surffaamaan jossa Zlatni Ratin suositulle rannalle.

Makarska on kaikkea sitä, mitä voit toivoa Kroatian lomaltasi. Vuokrattavat huvilat ja huoneistot Makarskassa mahdollistavat nautiskelemaan rantaelämästä, hienosta luonnosta ja ihanista kävelyretkistä vanhassa kaupungissa. Kun vuokraat loma-asunnon Makarskasta, niin myös St. Markin kirkko ja 1700-luvun runoilijan, Andrija Kacic Miosicin patsas tai kaupunginmuseo ovat lähelläsi.

Löydä uusi tapa lomailla ja vuokraa loma-asunto Makarskasta

Voimme lämpimästi suositella talon vuokraamista Keski-Dalmatiasta. Vuokraa loma-asunto Dalmatiasta, jolloin sinulla on vapaa ja helppo tapa viettää lomaa ihanassa Kroatiassa. Vuokratalossa sinun ei tarvitse jonottaa aamiaisbuffeteissa, voit rauhassa tehdä illaista tai välipalaa omassa keittiössä ja lomailla juuri omalla tavallasi omaan tahtiin. Lapsiperheen kannattaa ehdottomasti vuokrata loma-asunto Makarskasta, sillä leikkitilaa omassa pihapiirissä on paljon, eikä ruokahuollostakaan tarvitse stressata, sillä oma keittiöhän on aina auki.

Jos haluat matkustaa suosittuun Kroatiaan, vuokraa loma-asunto Makarskasta perheellesi NOVASOLin kotisivujen kautta tai puhelinpalvelustamme. NOVASOLilla on laaja kattaus loma-asuntoja Makarskassa, jos loma-asunto Dalmatiassa kiinnostaa sinua. Vuokriimme kuuluu myös aina kattava turvallisuuspaketti. Tervetuloa NOVASOLille!