search

Vuokraa loma-asunto Lumbardasta

Lumbarda on kaunis pieni kalastuskylä Korculan saaren itäisessä osassa. Kylä on rakentunut pienen lahden ympärille ja sitä kehystävät kuvankauniit viinitilat. Vain viiden kilometrin päässä sijaitsee Korculan vanha kaupunki, joka tarjoaa tuulahduksen historian havinaa lomallesi. Kaikki Korculan saaren, kuten koko Kroatian loma-asuntomme ovat ”all inclusive”, joka tarkoittaa sitä, että muun muassa liinavaatteet, loppusiivous sekä käyttökustannukset kuuluvat vuokrahintaan. NOVASOL tarjoaa loma-asuntoja ympäri Kroatiaa sekä Dalmatian aluetta ja nettisivuillamme voit helposti ja kätevästi vuokrata loma-asunnon seuraavaa lomaasi varten. Etsitpä sitten upeaa luksusasuntoa suurelle porukalle, modernia vuokra-asuntoa koko perheelle, tai pientä ja romanttista vuokrakotia puolisosi kanssa, NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Vuokraa loma-asunto Lumbardasta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla kohteella on sinulle tarjota.

Vuokraa loma-asunto Lumbardasta

 Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Lumbardassa

Lumbarda on kaunis ja houkutteleva lomakylä, josta löytyy monia suosittuja hiekkarantoja, kuten esimerkiksi Vela Pržinan hiekkaranta sekä Bilin žalin ja Tatinjan hiekkarannat. Lumbardan alue on säilyttänyt historian havinansa sekä välimerellisen tunnelmansa, mutta myöskin Rooman valtakunnan aikaisen viihtyvyyden sekä luksuksen. Vuosisatojen ajan taiteella ja kulttuurilla on ollut ratkaiseva rooli Lumbardan kylässä ja tämän tuletkin huomaamaan lomallasi täällä. Paikalliset ovat hyvin ylpeitä perinteistään ja täällä järjestetään vuosittain monia mukaansatempaavia kulttuurisia tapahtumia, kuten esimerkiksi Lumbarajske užance. 

Aktiivista tekemistä etsiville lomailijoille Lumbardan kylä tarjoaa monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Muun muassa sukeltaminen, purjehtiminen, purjelautailu, pyöräily ja ratsastus ovat vain muutamia esimerkkejä aktiviteettitarjonnan laajasta kirjosta. Lumbardan alueelta löytyy myös monia merkittyjä patikointireittejä, jotka vievät sinut kuvankauniiden maisemien ja viinitilojen läpi – loistava aktiviteetti virkistäviä aamukävelyjä ajatellen. Loma-asunto Lumbardasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin sekä kokemuksiin omatoimisesti.

Loma Kroatiassa tarjoaa aina unohtumattomia ruokaelämyksiä ja Lumbarda onkin todellinen paratiisi heille, jotka rakastavat ainutlaatuisia makuja ja erilaisia ruokailukokemuksia. Välimerellinen ilmasto, lukemattomat tunnit auringonpaistetta sekä mineraalinen rikkaus saavat paikallisen viinin ja oliiviöljyn maistumaan aivan erityiseltä. Nauti herkullisesta kalasta sekä ihanista liha-annoksista, joita sinulle tarjoillaan pienissä tavernoissa, joita kutsutaan nimellä ”konobas”. Lumbardan alueelta löytyy lukuisia paikallisia viinitiloja, joissa pääset maistelemaan saaren tunnettuja viinejä. Lumbarda on erityisesti tunnettu Grk-viinirypäleiden viljelemisestä ja monien mielestä Kroatian parhaat valkoviinit tulevat täältä. 

Vuokraa loma-asunto Lumbardasta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja Lumbardan alueella

Korculan saari on tunnettu sen rehevistä ja tiheistä mäntypuumetsistään, joiden takia aikoinaan tänne asettuneet kreikkalaiset antoivat saarelle nimityksen ”Black Corfu”. Yksi saaren kauneimmista nähtävyyksistä on Korculan kaupunki, missä idylliset mukulakivikadut sekä kiehtovat kivitalot värittävät vahvasti katukuvaa. Täällä pääset ihailemaan muun muassa St. Markin katedraalia, 1200-luvulta peräisin olevaa muuria, sekä taloa, jossa tunnettu tutkimusmatkailija Marco Polo syntyi. Lisäksi kaupungista löytyy monia erilaisia museoita sekä gallerioita, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia tilaisuuden tullen. Vuokraa loma-asunto Lumbardasta ja koe kaikki se, mitä Lumbardan kylän lisäksi koko Korculan saarella on sinulle tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Lumbardasta

Vuokraa loma-asunto Lumbardasta NOVASOLin kautta

Lumbarda on ilmiselvä valinta heille, jotka haluavat viettää lomansa kuvankauniissa ja luonnollisessa ympäristössä. Korculan saarella pääset lomasi aikana yhdistämään rennot rantapäivät viihtyisillä hiekkarannoilla kulttuurisiin ja historiallisiin elämyksiin sekä kokemuksiin. Jos vuokraat seuraavaa lomaasi varten loma-asunnon NOVASOLin kautta, voit odottaa lomaltasi viihtyisää yksityisyyttä sekä omatoimisuutta. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Lumbardasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Dalmatian alueelle, Kroatian auringon alle!