Loma-asunnot Razanacissa

Razanacin kaunis kunta Dalmatian alueella sijaitsee Velebitin kanaalin varrella, noin 20 kilometriä Zadarista koillisen suuntaan. Kyseessä on suosittu lomakohde, minne monet palaavat vuosi toisensa jälkeen, kiitos sen kuvankauniin ympäristön, kristallinkirkkaan meriveden sekä runsaan auringonpaisteen. Täällä pienessä satamakaupungissa vallitsee leuto välimerellinen ilmasto, joka tekee Razanacista täydellisen lomakohteen. Razanac on tunnettu sen viinintuotannostaan ja lomallasi täällä pääsetkin kokemaan ainutlaatuisia viini- ja ruokaelämyksiä. Razanac on melko pieni paikka, mutta pitää sisällään kaiken sen, mitä viihtyisä ja täydellinen lomamatka vaatii. Lisäksi muun muassa Zadarin kaupungin shoppailumahdollisuudet, ravintolat sekä baarit ovat vain 30 minuutin ajomatkan päässä.

Loma-asunnot Razanacissa

Aktiviteetit ja kokemukset

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Dalmatiasta, voit vakuuttua siitä, että lomallasi pääset harrastamaan ja kokeilemaan monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja. Nauti rentouttavista rantapäivistä Adrianmeren rannalla, lähde kävelylenkille kuvankauniiseen ympäristöön tai lähde tutkimaan aluetta pyörän selästä. Kroatia on unelmien kohde myös heille, jotka nauttivat merellä veneilystä ja täällä voitkin vuokrata veneen omaan käyttöön, tai osallistua opastetuille veneretkille. Dalmatian alueelta löytyy lukematon määrä pieniä saaria, joita voit lähteä halutessasi tutkimaan. Razanacista voit lähteä tutustumaan esimerkiksi Pagin, Krk’n, Cresin ja Virin saariin. 

Kroatiassa on monia ainutlaatuisia kansallispuistoja ja lomallasi Razanacissa pääset nauttimaan muutamista niistä; esimerkiksi Paklenican kansallispuisto on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde ja sijainniltaan suhteellisen lähellä. Kyseinen kansallispuisto koostuu kahdesta suuresta rotkosta, Mala ja Velika Paklenicasta. Tämä kansallispuisto on todellinen unelmakohde heille, jotka pitävät vuorikiipeilystä, mutta muutkin luontorakkaat ihmiset ihastuvat epäilemättä kohteeseen. Velika Paklenican rotkosta löytyy Manita Pecin tippukiviluola, joka on kohteen ainut yleisölle avoinna oleva luola. Tilaisuuden tullen kannattaakin osallistua opastetulle kierrokselle kyseiseen luolaan. 

Loma-asunto Razanacista tarjoaa myös mahdollisuuden lähteä tutustumaan suhteellisen läheiseen Krkan kansallispuistoon, joka on nimetty alueen läpi virtaavan Krka -joen mukaan. Kyseinen kansallispuisto on tunnettu parhaiten sen upeista vesiputouksistaan, joista kuuluisin on Skradinski Buk. Muista pakata uimapuku mukaan retkellesi Krkan kansallispuistoon, sillä kohteessa uiminen on sallittua monissa paikoissa. Loma-asunto Razanacista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen monipuolisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin.

Loma-asunnot Razanacista

Nähtävyydet ja vetonaulat

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Dalmatian alueelta Kroatiasta, sinulle avautuu lukemattomia mahdollisuuksia oppia lisää maan mielenkiintoisesta historiasta monien nähtävyyksien ja museoiden kautta. Loma-asunto Razanacista tarjoaa paljon mahdollisuuksia tutustua lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin. Esimerkiksi Zadarin kaupungin historiallinen keskusta sijaitsee vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Razanacista – täällä pääset kokemaan yli 3000 vuoden edestä kaupungin historiaa. Tutustu muun muassa St. Donatuksen kirkkoon ja käppäile kaupungin kiehtovia kujia ja katuja, joiden varsilla sijaitsee monia historiallisia rakennuksia. Historiallisen kiinnostavuutensa lisäksi Zadar on tunnettu kulttuurin ja musiikin keskuksena. Lomallasi Dalmatian alueella kannattaakin ehdottomasti viettää vähintään yksi päivä Zadarin mukaansatempaavassa kaupungissa.

Loma-asunnot Razanacista

Vuokraa loma-asunto Okrugista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja koko Kroatiassa. NOVASOLin loma-asunto Razanacista tarjoaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden monipuolisen loman viettämiseen, jonka aikana jokaiselle löytyy jotakin mieleistä tekemistä ja nähtävää. NOVASOLin laajan valikoiman ansiosta voit valita juuri sinun lomaasi sopivimman loma-asunnon hulppeista luksusasunnoista tai hillitymmistä ja kotoisammista vuokrakodeista sekä kaikesta siltä väliltä. Rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan kohteen. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!