Loma-asunnot Jasenicessa

Dalmatian alue on yksi Kroatian suosituimmista lomailualueista ja täysin syystäkin. Alueen kuvankaunis luonto, lukemattomat mielenkiintoiset historialliset ja kulttuuriset nähtävyydet sekä mukaansatempaava kulttuuri houkuttelevat lomailijoita tänne Kroatian paratiisialueelle vuosi toisensa jälkeen. Jos etsit kaunista lomakohdetta Novigradin meren läheisyydestä, käännä katseesi kohti Jasenicen upeaa kaupunkia. Täällä jos missään kauniit maisemat ja lukuisat oliivipuut tekevät vaikutuksen jokaiseen lomailijaan. Vuokraa loma-asunto Jasenicesta ja lähde tutustumaan kaikkeen siihen, mitä viihtyisällä Dalmatian alueella sekä kauniilla Jasenicella on sinulle ja perheellesi tarjota.

Loma-asunnot Jasenicessa

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Jasenice on lähivuosina kasvattanut suosiotaan lomailijoiden keskuudessa, mutta kyseessä on silti rauhallisempi kohde, kuin monet muut suositut lomakohteet Kroatiassa. Jasenicen rikas luonnon monimuotoisuus tarjoaa unhotumattomia mahdollisuuksia viettää aktiivinen loma luonnon helmassa. Jasenicessa Velebitin vuoristot, Zrmanjan joki sekä Novigradin meri luovat monipuolisesti mielenkiintoisia mahdollisuuksia kokea erilaisia elämyksiä. Pakkaa mukaan hyvät kengät ja lähde patikoimaan Velebitin luontoon tai tutustu alueeseen pyörän selästä. Zrmanjan joki tarjoaa loistavan mahdollisuuden harrastaa ja kokeilla kanootti- ja kajakkimelontaa upeassa ympäristössä. Jos haluat kokea jotakin aivan erityistä, hyppää benji-hyppy Maslenkan sillalta. Loma-asunto Jasenicesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin.

Luontokokemukset

Luontorakkaille ihmisille loma-asunto Dalmatiasta on loistava valinta. Lomaillessasi Jasenicessa, olet lähellä Paklenican kansallispuistoa, joka on ollut UNESCOn maailmanperintökohde jo vuodesta 1987 lähtien. Kyseisestä kansallispuistosta löytyy kaksi vaikuttavaa laaksoa, Mala ja Velika Paklenica, jotka ovat eräitä Velebit vuorien upeimpia luonnollisia nähtävyyksiä. Paklenican kansallispuisto on myös tunnettu sen suurista luolistaan, pienistä järvistään sekä lumoavista vesiputouksistaan. Noin tunnin ajomatkan päässä Jasenicesta sijaitsee Plitvicen kansallispuisto, jonka moni sanoo olevan Euroopan kaunein kansallispuisto. Täällä pääset ihailemaan upeita vesiputouksia sekä vaalean vihreän värisiä lumoavia järviä. Täältä löytyy myös mielenkiintoinen hyönteis- ja lintulajisto.

Loma-asunnot Jasenicessa

Nähtävyydet ja vetonaulat

Loma-asunto Jasenicesta mahdollistaa kätevän pääsyn moniin Dalmatian alueen kuuluisiin ja suosittuihin kaupunkeihin, joissa pääset tutustumaan mielenkiintoiseen historiaan sekä kauniiseen arkkitehtuuriin. Jasenicen loman aikana kannattaakin tehdä päiväreissu esimerkiksi Zadarin upeaan kaupunkiin, joka sijaitsee vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä. Zadarin uskomaton historia juontaa juurensa jo 3000 vuoden taakse, joka kertoo jo paljon siitä, kuinka paljon nähtävää ja koettavaa täällä on. Tutustu Zadarin vanhaan kaupunkiin, vieraile St. Anastasian katedraalissa sekä St. Chysogonuksen kirkossa. Nähtävyyksien tutkimisen lomassa on ihana poiketa viihtyisään kahvilaan nauttimaan virvokkeita tai ihanaan ravintolaan syömään herkullista lounasta, jonka jälkeen voi kierrellä kaupungin monia kauppoja ja putiikkeja. Zadar on ehdottomasti kokemisen arvoinen ja täältä löytyy mielekästä tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Vuokraa loma-asunto Jasenicesta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja koko Kroatiassa. Voit helposti ja kätevästi rajata hakua nettisivuillamme vastaamaan sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi ja tätä kautta löytää unelmiesi loma-asunnon Kroatiasta. NOVASOLilta löytyy vuokrakoteja jokaisesta hinta-, sijainti-, koko- ja sisältöluokasta, joten sinun tehtäväksesi jää vain suosikkisi valinta. Loma-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit, joten miksi et kokeilisi tätä viihtyisää vaihtoehtoa loman viettämiseen? Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Jasenicesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!