search

Vuokraa loma-asunto Lastovolta

Jos haluat viettää lomasi rauhassa suurilta turistimassoilta, kannattaa valita eteläisen Dalmatian alue ja vuokrata loma-asunto Lastovolta. Tämä saari on todellinen paratiisi ja sijaitsee kaukana mantereesta. Lastovo on tunnettu sen monista luolistaan, jotka ovat muotoutuneet vuosisatojen aikana sateen, tuulen ja muiden sääilmiöiden toimesta. Täällä voit nähdä muinaisten luolaihmisten jälkiä. Lastovossa jos missään pääset tuntemaan historian havinaa, ihailemaan vanhojen rakennusten ja rakennelmien kiehtovia raunioita sekä rentoutumaan ihanilla hiekkarannoilla. 

Roomalaiset antoivat tälle saarelle aikoinaan nimeksi Insula Augusta - keisarin saari. Myöhemmin nimeksi muotoutui Lagusto ja lopulta saari sai nykyisen nimensä, Lastovo. Tällä saarella voi olla jopa 2700 tuntia auringonpaistetta vuodessa, tehden siitä ihanteellisen kohteen aurinkoista kohdetta etsiville matkailijoille. Kun loppumattomaan auringonpaisteeseen lisätään saaren ihanat hiekkarannat ja kauniit maisemat, voidaan todeta kyseessä olevan todellinen paratiisisaari. Loma-asunto Lastovolta tarjoaa sinulle loistavan perustan, josta lähteä tutkimaan saaren vetovoimaa. 

Lastovo tarjoaa valikoiman erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja moneen makuun. Vieraile saaren samannimisessä kaupungissa, josta löydät ihania ravintoloita, kauniita kirkkoja sekä valikoiman historiallisia nähtävyyksiä. Lastovon maisemia muokkaavat kalliot, mäntymetsät sekä kauniit lahdet, joiden upeat kivirannat kutsuvat sinua rentoutumaan. Viinitilojen, oliivitarhojen sekä hedelmien kasvatuksen lisäksi kalastus on alueen tärkeä elinkeino. Voit myös lähteä tutkimaan Lastovon lähiympäristössä sijaitsevia pikkusaaria. Vuokraa loma-asunto Dalmatiasta vaikka jo tänään ja lähde lomalle kauniille Lastovon saarelle!

Vuokraa loma-asunto Lastovolta

Vuokraa loma-asunto Lastovolta NOVASOLin kautta

Kaikki, jotka kaipaavat rentouttavaa lomaa kiireisestä arjesta, löytävät NOVASOLin valikoimasta juuri itselleen sopivimman kohteen, jossa ladata akkuja arjen haasteita varten. Meiltä löydät majoitusvaihtoehtoja kaikista kategorioista sekä hintaluokista ympäri Eurooppaa. Loma-asunto Lastovolta on helppo varata NOVASOLin kautta suoraan netistä, joten tee varaus jo tänään ja yllätä perheesi ihanalla lomamatkalla Kroatian auringon alle. 

NOVASOL tarjoaa Kroatian Dalmatian alueella laajan valikoiman ihania loma-asuntoja, joista voit oman makusi, vaatimustesi ja budjettisi mukaan valita sinulle sopivimman. Kaikki loma-asuntomme ovat laatutarkastettuja ja usein niiden varustukseen kuuluu ripaus luksusta, kuten oma uima-allas tai sauna. Yksityinen loma-asunto on loistava valinta sinulle, joka haluat nauttia lomastasi itsenäisesti, omatoimisesti sekä ilman muiden lomailijoiden häiriötekijöitä. Loma-asunto Lastovolta antaa sinulle loistavan perustan tutkia Kroatiaa ja Dalmatian aluetta oman aikataulusi mukaisesti. Vuokraa loma-asunto Lastovosta ja vietä perheesi tai ystäviesi kanssa unohtumaton lomamatka tällä kiehtovan kauniilla Dalmatian saarella.