search

Vuokraa loma-asunto Krapanjilta

Jos unelmoit loma-asunnon vuokraamisesta Dalmatian alueelta, kannattaa kääntää katse Krapanjin kauniin saaren suuntaan. Itäisellä Adrianmerellä sijaitseva ja vaihtelevilla sekä henkeäsalpaavilla maisemilla varustettu Kroatia on yksi eteläisen Euroopan suosituimmista lomakohteista. Kroatiassa etenkin Dalmatian alue on äärimmäisen suosittua matkailualuetta. Kroatian vaihtelevuuden ja monipuolisuuden ansiosta täältä löytyy nähtävyyksiä ja kokemuksia jokaiseen makuun. Vuokraa loma-asunto Krapanjilta ja pääset nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta, kulttuurisista ja historiallisista nähtävyyksistä, hurmaavista kaupungeista sekä kauniista hiekkarannoista kristallinkirkkaalla vedellä.

Vuokraa loma-asunto Krapanjilta

Krapanjin saari Dalmatian alueella

Dalmatian alue tarjoaa lomailijoille kuvankauniita maisemia, ainutlaatuisia nähtävyyksiä sekä monia upeita paikkoja, joissa voit rentoutua huoletta. Dalmatian rannikon maisemaan kuuluu isona osana vaikuttavat vuoristot, joilta on loistavat näkymät alueen monille pikkusaarille kohti. Kroatian kahdeksasta kansallis- ja luonnonpuistosta neljä sijaitsee Dalmatian alueella. Yksi kauneimmista on ehdottomasti Krkan kansallispuisto, jossa pääset ihailemaan upeita vesiputouksia. Puolestaan Kornatin kansallispuistossa voit tutustua uskomattomaan vedenalaiseen elämään sekä luonnon omiin polkusokkeloihin. Alueen upeilla hiekkarannoilla rantaelämää ja vesiurheilulajeja rakastavat lomailijat nauttivat varmasti olostaan. Nauti pitkistä kävelyistä rannalla, ui turkoosissa merivedessä tai kokeile snorklaamista. Loma-asunto Krapanjilta mahdollistaa kaiken tämän ja paljon muuta.

Krapanjin saari tarjoaa jokaiselle jotakin

Krapanjin pieni ja hurmaava saari sijaitsee vain 300 metrin päässä mantereesta ja on erityisen hyvä paikka vuokrata loma-asunto. Täällä voit nauttia huolettomasta ja rentouttavasta lomasta ja lapsiperheiden lapset pitävät varmasti leikkimisestä ihanilla rannoilla. Nauti pitkistä kävelyistä rannalla ja ihaile auringonlaskua yksityisen loma-asunnon terassilta kuunnellen samalla aaltojen rauhoittavia ääniä. Sukeltajille Krapanjin saari tarjoaa uskomattoman vedenalaisen maailman ja veneiden avulla pääset tutkimaan alueen monia kauniita lahtia. Vuokraa loma-asunto Krapanjilta ja vietä unohtumaton loma tällä Adrianmeren hiljaisella ja rauhallisella saarella. NOVASOLin kautta voit vuokrata loma-asunnon jopa yli kahdeksalle hengelle, tai ottaa koirasi mukaan matkallesi ja majoittua lemmikkiystävällisessä kohteessamme.

Vuokraa loma-asunto Krapanjilta

Vuokraa loma-asunto Krapanjilta NOVASOLin kautta

Loma-asunto on mitä loistavin tapa viettää rentouttava, itsenäinen ja omatoiminen lomamatka Kroatiassa ja se on usein myös edullisempi vaihtoehto, kuin hotelli. Loma-asunnon ansiosta saat rauhassa tutkia Kroatiaa oman aikataulusi ja toiveidesi mukaisesti. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman upeita loma-asuntoja Dalmatian alueelta ja valikoimastamme voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon, jotta voit viettää lomasi omien odotuksiesi mukaisesti. Etsitpä sitten loma-asuntoa merinäköalalla, omalla uima-altaalla tai hillitymmällä varustuksella, NOVASOLin tarjonnasta löydät etsimäsi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoomme Kroatiassa.