search

Vuokraa loma-asunto Korculalta

Ajattelitko viettä seuraavan lomasi Kroatiassa? Korcula Adrianmerellä voisi olla sinulle ja matkakumppaneillesi se oikea. Loma-asunto Korculan saarelta tarjoaa unohtumattoman paikan viettää lomaa koko perheelle. Korculan kauniiseen ympäristöön on helppoa tutustua omaan tahtiin vuokratalosta käsin. NOVASOLin kautta voit vuokrata huvilan tai huoneiston Dalmatiasta, Korculan saarelta tai muualta Kroatiasta.

Vuokraa loma-asunto Korculalta

Upeita vaihtoehtoja viettää lomaa

Huoneistot ja huvilat Korculalla tarjoavat mahdollisuuden unelmalomaan, sillä saarella on varmasti aikaa uida ja nauttia auringonpaisteesta ihanilla rannoilla sinisen meriveden ympäröimänä. Monet NOVASOLin loma-asunnot Korculalla ovat niin hienoja, että niissä on jopa oma uima-allas, joten virkistäytymään pääsee omassa pihapiirissä. Vesiurheilumahdollisuudet ovat saarella hyvät. Omasta vuokratalosta on helppoa lähteä snorklaamaan, surffaamaan, purjehtimaan tai pelaamaan vaikka vesipooloa. Suosittelemme Korculaa rantaelämästä nauttiville, sillä aktiviteetteja riittää varmasti veden äärellä koko perheen tarpeisiin.

Saaren vaihteleva historia on jättänyt jälkensä, joten Korculalta löytyy myös nähtävyyksiä ja museoita. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Korculalta, se takaa myös hyvät mahdollisuudet nauttia vaelluksista, pyöräilystä, sillä saaren luonto on todellakin upeaa.

Kulttuurielämyksiä halajavalle, saarelta löytyy monia festivaaleja ja tapahtumia. Vuosittainen miekkatanssi juontaa juurensa 1700-luvulle ja sitä voi katsella kesäkuukausien aikana, jolloin myös loma-asuntojen vuokraaminen Korculalta on kiivaimmillaan. Korcula on lisääntyvästä turismista huolimatta säilyttänyt traditionsa ja paikalliset puutarhat tarjoavat vieraille maukkaita maataloustuotteita ja hyvää viiniä. Vuokraa loma-asunto Dalmatiasta, suuntaa kesäksi Korculan saarelle ja elä keskellä saaren ihanaa kulttuuria ja luontoa!

Laatutaattua vuokrausta suoraan netissä

NOVASOLin kautta vuokraat loma-asunnot Korculalta ja muualta Kroatiasta turvallisesti. Kokemuksemme talonvuokrauksessa on pitkä ja valikoima erittäin laaja. Haluat sitten vuokrata huvilan tai huoneiston Dalmatiasta tai muualta Euroopasta, löydät varmasti sopivan loma-asunnon NOVASOLin kautta. Voit vuokrata loma-asunnon Korculan saarelta suoraan netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme. Tervetuloa selaamaan ja vuokraamaan loma-asuntojamme täällä nettisivuillamme!