search

Vuokraa loma-asunto Konavlesta

Niin sanotulla Dubrovnikin Rivieralla sijaitsee upea ja monipuolinen Konavlen kunta. Kyseinen alue jakaa rajat sekä Montenegron, että Bosnia ja Hertsegovinan kanssa ja se sijaitsee lähellä ainutlaatuista Dubrovnikia. Loma-asunto Konavlesta tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää rentouttava rantaloma mielenkiintoisiin historiallisiin nähtävyyksiin ja kokemuksiin. Konavle sopii kohteena koko perheelle, joten miksi ette suuntaisi tänne seuraavalla lomallanne nauttimaan Dalmatian upeasta luonnosta, mielenkiintoisesta kulttuurista ja unohtumattomista nähtävyyksistä, kun teillä on vuokrattuna loma-asunto Dalmatian seudulta!

Vuokraa loma-asunto Konavlesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Konavlen hallinnollinen keskus sijaitsee alueen pienessä viihtyisässä kylässä nimeltä Cavtat. Täältä hurmaavasta kylästä löytyy muun muassa ihania rantoja, mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä loistavia ravintoloita ja se sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Dubrovnikin kaupungista. NOVASOLin Konavlen loma-asuntoja sijaitsee myös Cavtatissa, joten halutessasi voit valita kohteen myös täältä. Lomaillessasi Konavlessa olet myös lähellä Montenegron rajaa. Halutessasi voit siis tehdä päiväreissun rajan yli ja ottaa kohteeksi esimerkiksi Herceg Novin rannikkokaupungin. Täällä pääset nauttimaan muun muassa kristallinkirkkaasta merivedestä, pitkistä rannoista sekä jylhien vuorien luomista upeista maisemista. Alue on tunnettu sen tuoreista kala-annoksistaan, herkullisista viineistään sekä suhteellisen edullisista hinnoistaan. Vuokraa loma-asunto Konavlesta ja pääset kokemaan monia aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi Kroatiassa.

Vuokraa loma-asunto Konavlesta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja

Kun vuokraat loma-asunnon Dalmatian alueelta, pääset tekemään unohtumattomia päiväreissuja alueen upeisiin kaupunkeihin. Kun lomailet Konavlessa, reissu läheiseen Dubrovnikiin on ehdoton. Kyseessä on yksi Adrianmeren alueen kuuluisimmista ja suosituimmista kaupungeista ja Dubrovnik on myös julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Kaupungin suosiota ovat entisestään nostaneet monet kuuluisat tv-sarjat, joita on kuvattu osittain tai kokonaan täällä. Vuokraa loma-asunto Konavlesta ja pääset helposti ja kätevästi tutustumaan kiehtovaan ja historialliseen Dubrovnikin kaupunkiin koko perheen voimin. 

Dubrovnikin vanha kaupunki on yksi kohteen ehdottomista vetonauloista ja täällä pääset kuljeksimaan kiehtovia marmorikatuja ja kuvittelemaan, millaista elämä täällä oli barokkiaikana. Dubrovnik perustettiin jo vuonna 639 ja vaikka kaupunkia pommitettiin vuoden 1991 sodan aikana, on se silti yksi Välimeren alueen parhaiten säilyneistä kaupungeista. Täältä löytyy myös tekemistä koko perheelle ja perheen kesken kannattaakin suunnata esimerkiksi Banjen rannalle, missä pääsette pulahtamaan virkistävään meriveteen tapahtumarikkaan päivän lomassa. Lisäksi Dubrovnikista löytyy monia ihania kahviloita, ravintoloita sekä kauppoja ja putiikkeja, ja täältä on myös helppo lähteä retkille läheisille pikkusaarille.

Vuokraa loma-asunto Konavlesta

Vuokraa loma-asunto Konavlesta NOVASOLin kautta

Vietä seuraava lomasi Kroatiassa Dalmatian alueella koko perheen kesken nauttien kohteen upeasta luonnosta, mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja historiasta sekä hauskoista aktiviteeteista. Täältä löytyy jokaiselle jotakin, joten loma Dalmatiassa on unohtumaton perheen jokaiselle jäsenelle. NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja koko Kroatiassa ja ihanassa vuokrakodissa vietetty loma onkin jotain aivan erityistä. Loma-asunto tarjoaa paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäivien aikataulut ja rutiinit. Lisäksi loma-asunnossa on enemmän tilaa koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuoneessa. NOVASOLin laajan valikoiman avulla voit valita juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi vastaavan kohteen ja nettisivuillamme voitkin hakua rajata esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella mielesi mukaan. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua toiveidesi mukaisesti ja löydä unelmiesi loma-asunto Konavlesta Kroatian Dalmatiasta. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!