search

Vuokraa loma-asunto Klisistä

Etsitkö seuraavaa lomaasi varten sellaista lomakohdetta, jossa pääset yhdistämään rentoutumisen ja historialliset nähtävyydet sekä vetonaulat? Siinä tapauksessa käännä katseesi kohti Klisin kaupunkia ja sen loma-asunto tarjontaa. Klis sijaitsee historiallisen Splitin kaupungin läheisyydessä ja päiväreissu Splitiin onkin ehdoton lomasi aikana. Myös Klisissä sijaitsee eräs mielenkiintoinen ja historiallinen nähtävyys, nimittäin laaja ja kuuluisa keskiaikainen linnoitus. Vuokraa loma-asunto Klisistä NOVASOLin kautta ja lähde tutustumaan kaikkeen siihen, mitä tällä kiehtovalla kaupungilla on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Klisistä

Nähtävyydet ja kokemukset

Jos olet suositun tv-sarjan, Game of Thronesin fani, kannattaa sinun lomallasi epäilemättä suunnata kohti Klisin kaupunkia. Tämä pieni kaupunki ja sen massiivinen linnoitus voivat osittain kiittää kyseistä tv-sarjaa uudelleen saamastaan huomiosta, sillä useita sarjan kohtauksia on kuvattu Klisin linnoituksessa. Huomiota ja tunnustusta historiallisesta linnoituksestaan tämä pieni kaupunki totisesti ansaitsee. Klisin linnoituksen pitkä historia alkoi noin 2000 vuotta sitten ja monivaiheisen historiansa aikana eri hallitsijat ovat valloittaneet, puolustaneet sekä hävinneet linnoituksen. Monet eri Kroatian kuninkaat ovat hallinneet täältä linnoituksesta ja Osmanien valtakunnan aikana se laajeni nykyiseen kokonaisuuteensa. 

Splitin historiallinen kaupunki sijaitsee vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Klisistä ja on ehdottomasti päiväreissun arvoinen kohde. Yksi Splitin tärkeimmistä ja keskeisimmistä nähtävyyksistä on historiallinen Keisari Diocletianuksen palatsi, jonka hän aikoinaan rakennutti eläkepäiviään varten. Tänä päivänä kyseessä on yksi koko maailman parhaiten säilyneistä Rooman valtakauden rakennuksista ja halutessasi oppia palatsista mahdollisimman paljon, kannattaa osallistua opastetulle kierrokselle. Diocletianuksen palatsin lisäksi Splitissä kannattaa tutustua muun muassa St. Domniuksen katedraaliin sekä kaupungin loistaviin ruokakulttuurin elämyksiin. Splitin ulkopuolella sijaitsee Salonan kaupungin rauniot, joiden arvioidaan olevan peräisin vuodelta 119 eaa.

Vuokraa loma-asunto Klisistä

Aktiviteetteja Klisin kaupungissa

Loma-asunto Klisistä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden lähteä tutustumaan Splitin saariston pikkusaariin. Puolestaan Splitistä voit lähteä lautalla Bracin kuuluisalle lomailusaarelle, joka on Kroatian saariston kolmanneksi suurin saari. Täällä pääset muun muassa vierailemaan Supetarin kiehtovassa kaupungissa sekä viettämään aikaa yhdellä Dalmatian alueen kuuluisimmista rannoista, Zlatni Ratilla. Bracin saari on tunnettu sen herkullisista ruuista ja viineistään, joten päiväretkelläsi täällä kannattaakin nauttia esimerkiksi lounasta jossakin saaren toinen toistaan ihanammissa ravintoloissa. Vuokraa loma-asunto Klisistä ja sinulle avautuvat mahdollisuudet tutustua Dalmatian alueeseen laajemminkin. 

Vuokraa loma-asunto Klisistä

Vuokraa loma-asunto Klisistä NOVASOLin kautta

Suunnitellessasi lomaa Kroatiaan Dalmatian alueelle, kannattaa tutustua NOVASOLin laajaan valikoimaan viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatiassa. Etsitpä sitten suurta vuokra-asuntoa kahdeksan hengen lomaporukalle tai pienempää ja kotoisampaa vuokrakotia kahdenkeskistä ja romanttista lomaa varten, NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Nettisivuillamme voit rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella ja löytää juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi vastaavan kohteen. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan!