search

Vuokraa loma-asunto Kastelasta

Kastelan kaupunki sijaitsee Kroatian Dalmatiassa Trogirin ja Splitin kaupunkien välissä ja täältä löytyy koko Kroatian parhaiksi luokiteltavia rantoja. Kastela on yksi Kroatian johtavista lomakohteista ja tänne turistit palaavat vuosi vuoden jälkeen. Sinun on mahdollista vuokrata unelmiesi loma-asunto Kastelasta kauttamme vuoden ympäri, joten voit lähteä lomalle milloin vain sinulle parhaiten käy. 

Pitkin Adrianmeren rannikkoa Keski-Dalmatian alueelle rakennettiin aikoinaan seitsemän kaunista ja pientä kylää 1400- ja 1500-luvuilla. Kaikkien kylien nimet alkoivat sanalla ”kastela”, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa linnaa. Vuosikymmenten saatossa kylät ovat kasvaneet ja kehittyneet yhdessä ja usein niihin viitataankin yhtenä ”Kastela” -nimisenä kaupunkina. Kastela on ollut todella suosittu kroatialaisten keskuudessa jo vuosikymmenten ajan ja nykyään se on yksi Euroopan suosituimmista lomakohteista. Tutustu nettisivuillamme valikoimaamme ja vuokraa loma-asunto Kastelasta jo tänään.

Vuokraa loma-asunto Kastelasta

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Kastelassa

Kastel Stafilicin linna on rakennettu 1500-luvulla ja se sijaitsee pienellä saarella, joka on helposti saavutettavissa mantereesta sillan kautta. Tänä päivänä se toimii yksityisenä asumuksena, mutta on silti avoinna turisteille vierailua varten. Älä myöskään unohda käydä katsomassa 1500 vuotta vanhaa oliivipuuta, joka kasvaa linnan vieressä. Kastel Novin linna ratsastaja patsaineen on myös vierailemisen arvoinen kohde, kun lomailet Dalmatian alueella Kroatiassa. Lisäksi Kastel Starissa sijaitsee 480 metriä korkea Malacka -mäki, jonka patikoinnista monet loma-asuntojemme vieraat nauttivat. Kyseinen mäki on yhteydessä viereiseen Birnjen vuoreen, joka on korkeudeltaan noin 630 metriä.

Katselassa kannattaa myös ehdottomasti tutustua perinteisiin kroatialaisiin herkkuihin ja ruoka-annoksiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi herkullinen ”prsut”, jonka pääraaka-aineena toimii possun kylkipaisti ja lisukkeena löytyy usein juustoa ja oliiveja. Tai vaikkapa usein alkupalana nautittava ”paski”, joka on lampaan maidosta valmistettua juustoa, jonka erityisen maun ansiosta kyseistä juustoa luonnehditaan usein maailman parhaaksi. Ainutlaatuisia ruokakokemuksia etsivät lomailijat saattavat maistaa ”risotto negro” -annosta, joka koostuu omassa musteessaan valmistetusta mustekalasta.

Vuokraa loma-asunto Kastelasta

Vuokraa loma-asunto Kastelasta NOVASOLin kautta

Runsaan auringonpaisteen, kirkkaan meriveden, maukkaan ruoan sekä edullisten hintojen ansiosta Kastela on kuin Kroatian versio Ranskan Rivierasta. Loma-asunto Kastelasta mahdollistaa sinulle upean lomakokemuksen täällä niin sanotulla Kroatian Rivieralla. Lisäksi Dalmatian alue tarjoaa sinulle monipuolista viihdykettä, kuten esimerkiksi vesiskoottereilla ajelua, kalastusta ja monia muita vesiurheilulajeja. Lomamatka Kroatiassa ja Dalmatian alueella tarjoaa sinulle ja perheellesi ikimuistoisen kokemuksen upeassa ympäristössä ja NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto auttaa omatoimisen sekä yksityisen lomatunnelman luomisessa. Kauniiden ja ainutlaatuisten loma-asuntojen valikoimastamme löydät varmasti sinulle ja perheellesi sopivan asunnon ja koska kaikki loma-asuntomme ovat laatutarkastettuja, voit vakuuttua kohteen toimivuudesta huoletta.