search

Vuokraa loma-asunto Kalista

Kroatiassa Dalmatian alueella sijaitsee Ugljanin kaunis saari ja siellä hurmaava pieni kalastuskylä Kali, jossa pääset viettämään lomaasi hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Loma-asunto Kalista tarjoaa sinulle viihtyisän loman idyllisessä ympäristössä, loistavia dalmatialaisia ruokaelämyksiä sekä monipuolisesti mahdollisuuksia rentouttavien rantapäivien viettämiseen. Ugljanin saari on yhteydessä Zadarin historialliseen kaupunkiin Prekosta lähtevän lauttayhteyden välityksellä. Kali on Zadarin saariston saarien suurin asutusalue. Täällä kalastus ja oliivitarhat ovat tärkeitä elinkeinoja paikallisille ja lomallasi Kalissa pääset maistelemaan puhtaasti paikallisia tuotteita ja makuja. Kalin kylällä on vahvat jäljet perinteisestä dalmatialaisesta arkkitehtuurista, mikä antaa kylälle aivan erityisen tunnelman. Vieraile Sigetin linnassa saadaksesi nauttia todellisesta historian havinasta sekä myöskin upeista maisemista, jotka linnan luota aukeavat läheisille alueille. Myös Sv. Lovron barokkityylinen kirkko kellotorneineen on upea nähtävyys. Lisäksi eräs kokemisen arvoinen elämys on Kalin kalastajien juhla, Tunuare. Yksi juhlan ehdottomista kohokohdista on laivojen lipuminen Zadarin kanaalin läpi – vielä paremman kokemuksesta tekee, kun seuraat laivojen liikennettä nauttien samalla herkullisia ja paikallisia kala-annoksia. 

Vuokraa loma-asunto Kalista

Loma-asunto Ugljanin saarelta

Etsiessään sopivaa lomakohdetta Dalmatian alueelta, monet vuokraavat loma-asunnon joltakin alueen upeista saarista. Ugljanin rehevä saari on tunnettu sen vihreistä metsistään, oliivitarhoistaan, viinitiloistaan sekä välimerellisestä kasvillisuudestaan. Saaren väestöllä on pitkät perinteet kalastamisessa, minkä tulet lomallasi täällä huomaamaan muun muassa ravintoloiden menusta. Aktiivista lomaa etsivät voivat lähteä tutustumaan alueen moniin loistaviin patikointi ja maastopyöräilyreitteihin. Lisäksi täältä löytyy monipuoliset mahdollisuudet veneen vuokraamiseen, kajakkimelontaan sekä sukeltamiseen. Vuokraa loma-asunto Kalista ja pääset kokemaan kaiken sen, mitä Ugljanin ainutlaatuisella saarella on sinulle tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Kalista

Kokemuksia ja nähtävyyksiä 

Ugljanin saarella on ollut asutusta jo kivikaudelta lähtien ja siitä syystä saarella onkin nähtävissä monia historiallisia nähtävyyksiä sekä monumentteja. Vuokratessasi loma-asunnon Kroatiasta ja Dalmatian alueelta, et ole koskaan kaukana ainutlaatuisista kaupungeista niiden mielenkiintoisine historioineen. Esimerkiksi Ugljanin saarelta on vain noin 25 minuutin lauttamatka Zadarin upeaan kaupunkiin. Vuonna 2016 Zadar äänestettiin Euroopan parhaaksi lomakohteeksi ja tällä kaupungilla on noin 3000 vuoden edestä mielenkiintoista historiaa. Zadarin arkkitehtuurissa näkyy jälkiä Rooman valtakauden ajoista sekä myöskin Osmanien valtakunnan ajoista. Vierailun arvoisia kohteita täällä ovat muun muassa St. Donatuksen kirkko, Anastasiaksen katedraali sekä upeat Meriurut. Vuokraa loma-asunto Kalista ja myös Zadarin kaupunki on helposti saavutettavissasi. 

Vuokraa loma-asunto Kalista

Vuokraa loma-asunto Kalista NOVASOLin kautta

NOVASOLin kautta löydät viihtyisiä loma-asuntoja ympäri Eurooppa ja Kroatiassa tarjoamme yli 10 000 loma-asuntoa vuokran. Monet Kroatian loma-asunnoistamme sijaitsevat suosituissa lomailukohteissa, mutta vuokra-asuntoja löytyy myös reilusti rauhallisemmilta ja hiljaisemmilta alueilta. Vietä seuraava lomasi NOVASOLin kautta vuokratussa loma-asunnossa ja saat nauttia yksityisyydestä, omatoimisuudesta sekä itsenäisyydestä lomallasi. Mieleisen kohteen vuokraaminen on helppoa suoraan netissä nettisivuillamme, joten tervetuloa tutustumaan valikoimaamme! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatian auringon alle.