search

Vuokraa loma-asunto Jelsasta

Dalmatian alueen kauniin Hvarin saaren pohjoisessa osassa sijaitsee Jelsan ihana satamakaupunki, joka on yksi koko saaren viihtyisimmistä kohteista. Tämä pieni kaupunki tarjoaa kuvankauniita maisemia, joita sävyttävät muun muassa mäntypuut sekä kauniit rannat ja kaupungin tunnelma on mukaansatempaava. Jelsa on hiljainen ja rauhallinen satamakaupunki, joka tarjoaa monipuolista tekemistä sekä paljon nähtävää koko perheelle. Samalla Jelsa on uskomattoman kaunis kohde ja täältä löytyy muun muassa kivirantoja, joiden luona voit viettää rentouttavaa rantaelämää. Myös Dalmatian alueen parhaat rannat ovat suhteellisen lähellä Jelsaa, joten halutessasi voit suunnata jollekin niistä. Loma-asunto Jelsasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kaikkeen siihen, mitä tällä hurmaavalla satamakaupungilla on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Jelsasta

Aktiviteetteja, nähtävyyksiä ja kokemuksia Jelsassa

Kroatian lomaa suunnitellessaan monet valitsevat loma-asunnon Dalmatian alueelta, kiitos sen loistavan ja miellyttävän ilmaston. Hvarin saari, missä myös Jelsan satamakaupunki sijaitsee, on yksi Kroatian rannikon aurinkoisimmista saarista – aurinko paistaa täällä jopa 2800 tuntia vuodessa. Alueen lahdet ovat matalia ja soveltuvat siksi turvallisesti myös perheen pienimmille. Jos kuitenkin haluat vierailla yhdellä koko Kroatian suosituimmista rannoista, suuntaa kohti Zlatni Ratin henkeäsalpaavan upeaa hiekkarantaa. Bracin saarelle, missä Zlatni Rat sijaitsee, lähtee Jelsasta veneitä päivittäin. 

Jelsan keskustasta löytyy pieni aukio, missä pääset istahtamaan johonkin aukion idyllisistä kahviloista tai ravintoloista ja nauttimaan virkistäviä juomia sekä herkullisia perinneruokia. Jelsan satama-alueelta löytyy myös ihania ravintoloita, kuten myös hurmaavia kapeita pikkukatuja. Täältä löytyy mahdollisuudet unohtumattomien ruokaelämysten kokemiseen – tuore kala, paikallisesti tuotettu viini sekä oliiviöljy ovat vain muutamia ihania asioita, joista pääset nauttimaan täällä. Valitse kalaravintoloista tai perinteisistä ja idyllisistä ruokapaikoista nimeltä ”konobas” mieleisesi paikka, ja nauti ihanista ruokaelämyksistä kauniissa ympäristössä. 

Jelsaa ympäröivä alue on loistavaa aluetta lähteä patikoimaan tai pyöräilemään ja täältä löytyykin paljon erilaisia merkittyjä reittejä, jotka vievät sinut mitä kauneimpien maisemien läpi ja esittelevät upeita näkymiä kristallinkirkkaalle merelle päin. Muita hauskoja aktiviteetteja täällä ovat muun muassa tennis, purjelautailu, purjehtiminen sekä minigolf.  Jelsan lähellä sijaitsee Vrobskan kalastuskylä, jossa kannattaa myös vierailla loman aikana. Keväisin Hvarin saarella tuoksuu ihanasti laventeli, salvia sekä timjami, joiden hurmaavista tuoksuista pääset nauttimaan liikkuessasi ympäri saarta. Muista ostaa pullo laventeliöljyä mukaan kotiin viemisiksi – kyseessä on  yksi saaren tärkeimmistä vientituotteista. 

Aina, kun vuokraat loma-asunnon Kroatiasta, pääset nauttimaan maan upeista historiallisista monumenteista ja nähtävyyksistä. Jelsasta voit lähteä bussilla Hvarin kaupunkiin, josta löytyy laaja kirjo erilaisia nähtävyyksiä. Täällä voit ihailla esimerkiksi St. Stephenin katedraalia sekä Euroopan vanhinta kaupunginteatteria. Jos lähdet päiväreissulle Hvarin kaupunkiin, sinua odottavat nähtävyyksien ja historian lisäksi myös monet ihanat kaupat, putiikit, kahvilat sekä ravintolat. Hvarin kaupungista on lähivuosina tullut hyvinkin suosittu kohde ja täältä löytyy paljon eläväistä sekä mukaansatempaavaa tunnelmaa. Vuokraa loma-asunto Jelsasta ja koe kaikki kohteen aktiviteetit, nähtävyydet, elämykset sekä retket omatoimisesti ja kätevästi.

Vuokraa loma-asunto Jelsasta

Vuokraa loma-asunto Jelsasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella sekä myöskin ympäri Jelsan satamakaupunkia. Vuokratessasi NOVASOLin kautta, voit valita juuri sellaisen loma-asunnon, kuin itse haluat. Etsitkö hillittyä ja kotoisaa pientä asuntoa? Vai hulppeaa luksusasuntoa omalla uima-altaalla? Kaikkiin tilanteisiin löytyy ratkaisu NOVASOLin kautta ja rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi kriteereiden mukaisesti, löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan vuokrakodin. Lisäksi vuokra-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, löydä unelmiesi loma-asunto Jelsasta ja suuntaa seuraavalla lomallasi tänne Dalmatian alueen kiehtovaan satamakaupunkiin koko perheen voimin. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!