search

Vuokraa loma-asunto Janjinasta

Janjina, Dalmatian alueen kunta sekä samanniminen kylä, on loistava kohde rentouttavaa Kroatian lomaa etsiville lomailijoille. Janjinan loistava sijainti Peljesacin nimimaan keskiosissa pitää sisällään mahtavia patikointireittejä, viihtyisiä rantoja sekä kuvankauniin luonnollisen ympäristön. Peljesacin niemimaa on jaettu Janjinan, Stonin, Orebicin sekä Trpanjin kuntiin. Aikaisemmin alue tunnettiin sen suolantuotannostaan, kun taas nykyisin alueella tuotetaan runsaasti erilaisia viinejä. Lisäksi Peljesacissa pääsee tunnetusti syömään uskomattoman hyviä merenelävistä valmistettuja annoksia. Vuokraa loma-asunto Janjinasta ja koe kaikki se, mitä Janjinan kunnan lisäksi myös koko Peljesacin niemimaalla on sinulle tarjota lomasi aikana! 

Vuokraa loma-asunto Janjinasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Janjinassa

Janjinassa, kuten muuallakin Peljesacin niemimaalla, pääset ihailemaan upeita rannikkomaisemia, joita sävyttävät tiheät mäntypuumetsät, kauniit lahdet sekä viihtyisät rannat. Kroatian alueen kristallinkirkas merivesi sekä virkistävät pulahdukset pieniin aaltoihin odottavat sinua. Monet lomailijat vuokraavat loma-asunnon Dalmatian alueelta myös siitä syystä, että täällä pääsee halutessa harrastamaan ja kokeilemaan erilaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja. Myös Janjinassa pääset valitsemaan aktiviteettitarjonnan laajasta kirjosta – muun muassa purjehdus, sukeltaminen, kiipeily, pyöräily sekä patikointi tuovat sisältöä lomaasi Janjinassa. 

Jos haluat lomallasi viettää rentouttavia rantapäiviä aurinkoa ottaen ja välillä kirkkaanturkoosiin mereen pulahtaen, muun muassa Dračen ja Sreserin alueilla Janjinassa sijaitsee hyvin viihtyisiä rantoja. Kroatia on tunnettu sen kuvankauniista pikkukivirannoista kristallinkirkkaine merivesineen ja maa tarjoaa ainutlaatuisia lomakokemuksia koko perheelle. Loma-asunto Janjinasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin sekä kokemuksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa loma-asunto Janjinasta

Nähtävyydet ja vetonaulat Janjinan alueella

Jos aiot suunnata lomallasi Janjinaan, myös Dubrovnikin ainutlaatuinen kaupunki kokemuksineen ja nähtävyyksineen on helposti saavutettavissasi. Dubrovnik sijaitsee vain noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Janjinasta ja päiväreissu tänne onkin erityisen suositeltavaa – päivä Dubrovnikissa on kuin aikamatka historiaan. Vanha kaupunki on erityinen kokemus jo itsessään ja se on lähivuosina saanut paljon suosiota osakseen, kiitos suositun TV-sarjan ”Game of Thronesin”, jota on paljon kuvattu Dubrovnikin vanhassa kaupungissa. Jos suuntaat kaupungin muurille, eteesi aukeavat toiseen suuntaan upeat maisemat merelle ja toiseen suuntaan kiehtovat maisemat kohti vanhan kaupungin kauniita rakennuksia. 

Jos matkaat Stonin ja Mali Stonin kaupunkeihin, pääset ihailemaan vaikuttavaa kivimuurien verkostoa, joka on aiemmin tunnettu niin sanotusti Euroopan versiona Kiinanmuurista. Muuri valmistui 1400-luvulla, jolloin se oli noin seitsemän kilometrin mittainen. Tänä päivänä muurista on jäljellä noin 5,5 kilometriä ja niiden erikoinen muoto kiehtoo sinua epäilemättä. Vuokraa loma-asunto Janjinasta ja pääset monien muidenkin nähtävyyksien lisäksi ihailemaan Stonin historiallisia muureja. 

Vuokraa loma-asunto Janjinasta

Vuokraa loma-asunto Janjinasta NOVASOLin kautta

Jos suunnittelet lomaa Kroatiaan, NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa, joista valita mieleisin omaa lomaa varten. Vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Lisäksi yksityisomisteiset loma-asunnot tarjoavat aina persoonallisen ja kotoisan ympäristön, sekä usein myös suuremmat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Janjinasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Dalmatian alueelle, Kroatian auringon alle!