search

Vuokraa loma-asunto Izin saarelta

Jos haluat kokea kuvankauniin rannikon, kristallinkirkkaan ja turkoosin meriveden sekä kulttuurisia kohokohtia lomasi aikana, eteläisen Euroopan pieni, mutta kaunis Kroatia on sinulle loistava kohde. Tämä maa kiehtoo vierailijoita joka vuosi ja onkin yksi eteläisen Euroopan suosituimpia lomakohteita. Kroatia tarjoaa sinulle unohtumattoman loman vaihtelevalla sisällöllä, joka takaa, ettei lomallasi tule tylsää hetkeä. Maan loputtomat hiekkarannat houkuttelevat sinua nauttimaan päivistä rentoutuen rannalla. Lisäksi tällä tuhannen saaren maalla on tarjota lukemattomia historiallisia kohteita, idyllisiä kaupunkeja sekä ainutlaatuisia luonnon paratiiseja, mitkä eivät jätä sinua kylmäksi. Tervetuloa etsimään unelmiesi loma-asunto Izin saarelta!

Kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta Kroatian matkaasi varten, pääset tutkimaan maan kulttuuria, nähtävyyksiä ja luontoa itsenäisesti ja oman aikataulun mukaan. Tee loma-asunnostasi pieniä reissuja lähiympäristöön, nauti pitkistä kävelyistä rannalla tai ota aurinkoa rennosti joko rannalla, tai loma-asuntosi pihalla. Erityisesti lapsiperheille yksityinen loma-asunto on loistava valinta, sillä siten lapset voivat leikkiä rauhassa ilman, että ulkopuoliset lomailijat tuntevat olonsa häirityksi. Jos haluat nauttia Kroatian lomastasi meren läheisyydessä, kannattaa harkita sellaisen loma-asuntomme vuokraamista, joka on varusteltu omalla veneellä. 

Vuokraa loma-asunto Izin saarelta

Izin saari Dalmatiassa

Kroatian eteläisessä osassa sijaitsee Dalmatian alue, joka on maan suosituinta matkailualuetta. Täällä Adrianmeren itäisellä rannikolla voit viettää rentouttavaa, mutta myöskin aktiivista lomaa. Dalmatian alueelta löytyy lukuisia mahdollisuuksia tutustua maan upeaan luontoon ja yksi ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde on Krkan kansallispuisto. Siellä pääset ihastelemaan ainutlaatuista kasvillisuutta sekä eläimistöä, henkeäsalpaavia vesiputouksia ja monia luonnon omia muodostelmia, kuten portaita, penkereitä sekä syvänteitä. Unohtumattomien luontoelämyksien lisäksi Dalmatia tarjoaa matkailijoille monia upeita nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Diocletianuksen palatsi Splitissä ja Dubrovnikin, Zadarin sekä Trogirin vanhat kaupungit. 

Varaa loma-asunto Izin saarelta - koe nähtävyydet ja aktiviteetit

Dalmatiasta pohjoisessa suunnassa sijaitsee vain 20 neliökilometrin kokoinen Izin saari, joka koostaan huolimatta pitää sisällään laajan kirjon erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Vuokraa loma-asunto Izin saarelta NOVASOLin kautta ja koe tämä hurmaava saari omin silmin. Saarella voit vierailla Veli Izin ja Mali Izin pienissä rannikkokaupungeissa, joissa molemmissa pääset ihailemaan niiden kauniita historiallisia keskustoja lukuisine keskiaikaisine rakennuksineen ja kapeine katuineen sekä kujineen. Saarelta löytyvät myös kaikki käytännöllisesti tarpeelliset palvelut, kuten postitoimistot, supermarketit, kaupat ja monenlaiset ravintolat sekä kahvilat ja baarit. Loma-asunto Izin saarelta mahdollistaa itsenäisen sekä paikalliseen elämäntapaan tutustuttavan tavan viettää lomasi.

Metsät, oliivitarhat ja hedelmätarhat koristavat saaren ulkoista olemusta ja ulottuvat usein rannikolle saakka. Kalastuksella on hedelmätarhojen lisäksi suuri rooli saaren kulttuurissa. Monet paikalliset kalastajat ottavat usein kalanpyyntireissulle mukaansa halukkaita lomailijoita ja se onkin kokemus, joka kannattaa tilaisuuden tullen ehdottomasti kokea. Lisäksi Izin saarelta voi tehdä päiväreissuja läheisille naapurisaarille. Urheilullista lomaa etsiville on Izin saarella paljon tarjottavaa; saarelta löytyy muun muassa tenniskenttiä sekä lukuisia rantalentopallokenttiä. Jos mielesi tekee tutkia Izin saarta kokonaisuudessaan, voit vuokrata pyörän tai tutkia vihreitä maaseutuja jalan. Pyörä on kuitenkin kätevin keino päästä monille saaren kätkössä olevista lahdista. Veli Izin ja Mali Izin kaupunkien lähellä sijaitsee upeita hiekkarantoja, joissa merivesi on pitkälle matalaa ja siksi kyseiset rannat ovat oivallisia myös perheen pienimmille. 

Vuokraa loma-asunto Izin saarelta NOVASOLin kautta perheesi, ystäviesi tai koirasi kanssa ja nauti ihanasta lomasta kauniilla Dalmatian saarella. Tarjoamme laajan valikoiman, josta löydät varmasti omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi vastaavan loma-asunnon. Etsitpä sitten loma-asuntoa yli kahdeksalle hengelle, lemmikkiystävällistä asuntoa tai luksuskotia omalla uima-altaalla, meiltä löydät etsimäsi. Tarjoamme myös äkkilähdön ottaneille lomailijoille edullisia viimehetken tarjouksia.