search

Vuokraa loma-asunto Imotskista

Loma-asuntoja ja huoneistoja Kroatiassa

Kroatian pieni maa tarjoaa loman täynnä monipuolista sisältöä sekä tekemistä ja on siksi loistava kohde monille lomailijoille. Täällä saat yhdistettyä kaupunki- ja rantaloman aineksia toisiinsa ja etenkin historiasta kiinnostuneet lomailijat löytävät varmasti upeita elämyksiä tutustuessaan roomalaisten, venetsialaisten sekä habsburgien kiehtovaan historiaan Kroatiassa. Kulttuurin ahmimisen välissä on mukava käydä nauttimassa kahvia tai virvokkeita hurmaavissa pienissä kahviloissa. Lukuisten historiallisten kohteiden lisäksi Kroatialla on tarjota kauniita hiekkarantoja sekä monia luonnon- ja kansallispuistoja, jotka esittelevät Kroatian luonnon monimuotoisuutta parhaimmillaan. Kroatia täyttää jokaisen lomailijan toiveet; etsitpä sitten vauhdikasta yöelämää, monipuolisia aktiviteetteja, rauhallisuutta, kulttuuria tai auringonpalvontaa, löydät varmasti etsimäsi täältä. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Imotskista mahdollistaa sinulle itsenäisen ja aitoon kroatialaiseen elämäntapaan tutustuttavan tavan nauttia kaikesta siitä, mitä Kroatialla on sinulle tarjota.

Vuokraa loma-asunto Imotskista

Dalmatian alue Kroatiassa 

Kroatian itäistä rannikkoa mukaileva Dalmatian alue on hyvin suosittua matkailualuetta ja se on tunnettu muun muassa ainutlaatuisesta luonnostaan, lukuisista nähtävyyksistään sekä upeista rannoista ja lahdistaan. Split, Zadar ja Dubrovnik ovat alueen suosituimpia kaupunkeja. Alueen rannikkoa koristaa kauniit kukkulat, joiden upeat näkymät esittelevät monia alueen pieniä saaria. Kroatiasta löytyy yhteensä kahdeksan kansallispuistoa, joista neljä sijaitsee juurikin Dalmatian alueella. Krkan kansallispuisto on ehkä yksi kauneimmista henkeäsalpaavine vesiputouksineen, mutta myös Kornatin kansallispuisto, josta löytyy labyrintinomaisia salmia, saaria sekä monipuolinen vedenalainen maailma, on tutustumisen arvoinen. Näyttävän vuorimaiseman etualaa koristavat hiekkarannat ovat erityisesti rantaelämää rakastaville lomailijoille sekä vesiurheilulajeista nauttiville vierailijoille ehdoton kohokohta. Nauti matkallasi Dalmatiassa pitkistä kävelyistä rannalla tai ihaile Kroatian monipuolista luontoa. Loma-asunnot Dalmatiassa ovat loistava perusta unohtumattomalle lomallesi Kroatiassa.

Loma Imotskin kaupungissa

Dalmatian sisämaassa sijaitseva Imotskin pieni kaupunki on etenkin patikoijille ja pyöräilijöille hyvin houkutteleva kohde Kroatiassa. Alueelta löytyy upeita pyöräily- ja patikointireittejä, joiden kautta pääset tutkimaan Imotskin kaunista ympäristöä. Vaikka Imotski ei ole perinteinen rantalomakohde, voit silti lomallasi täällä pulahtaa siniseen järveen ja viettää aikaa pikkukivirannalla. Kyseinen järvi on noin 800 metriä pitkä ja 400 metriä leveä, mutta syvyys vaihtelee vuodenajan mukaan. Keväällä järven syvyys on noin 100 metriä, mutta syksyn tullessa vesi kuivuu järvestä lähes kokonaan pois. Lisäksi kannattaa tutustua Imotskin muinaiseen Topanan linnoitukseen ja Sininen järvi sekä Punainen järvi ovat myös kokemisen arvoisia. Kaupungin museossa ja luostarissa on nähtävillä arkeologisia sekä kansantieteellisiä näyttelyitä. Kroatian lomaasi varten vuokraa loma-asunto Imotskista NOVASOLin kautta ja tutustu vaikka heti valikoimassamme oleviin loma-asuntoihin.

Vuokraa loma-asunto Imotskista

Vuokraa loma-asunto Imotskista

Meiltä NOVASOLilta löydät monia houkuttelevia loma-asuntoja ympäri Kroatiaa sekä myöskin Eurooppaa. Valikoimastamme löytyy myös ihania kohteita Dalmatian Imotskista. Meiltä saat valittua juuri omiin tarpeisiisi parhaan loma-asunnon. Matkustitpa sitten yksin, perheen tai ystävien kanssa, koiran tai puolisosi kanssa, kaikki on mahdollista NOVASOLin kautta. Valikoimastamme löytyvien kahdeksan hengen asuntojen puitteissa voit lähteä reissuun suurella porukalla ja lemmikkiystävällisiin kohteisiimme voit ottaa koirasi mukaan. Kun kaipaat luksusta, valitse loma-asunto, jossa on oma uima-allas. Kroatia odottaa juuri sinua, joten vuokraa loma-asunto Imotskista jo tänään. Myös äkkilähtöjä varten NOVASOL tarjoaa viime hetken tarjouksia nettisivuillamme.