search

Vuokraa loma-asunto Hvarilta

Turkoosi ja kirkas vesi, violetit laventelipellot, viheriöivät viinitarhat ja perinteikkäät rakennukset – Hvar tarjoaa sinulle kaiken tämän! Vuokrattu loma-asunto Hvarin saarella antaa sinulle ja perheellesi hyvät lähtökohdat aurinkoiseen, maukkaseen ja kulttuurin täyteiseen lomaan.

Kroatian aurinkoisin saari, Hvar, sijaitsee Bracin saaresta etelään Keski-Dalmatiassa ja ihana paikka vuokrata talo lomaasi varten. Hvar on kuuluisa laajoista laventelipelloistaan ja kulttuurin perintökohteistaan kuten renessanssikatedraali St Stefanista. Saaren historia alkoi jo 300eKr, kun kreikkalaiset tulivat ja perustivat Stari Gradin kaupungin ja nykyisen pääpaikan Hvarin.

Vuokraa loma-asunto Hvarilta

Loma-asunto Hvarilta tarjoaa ihanan lomanviettotavan

Loma-asunnon vuokraukseen Hvarin saarelta löytyy monia hyviä syitä. Vuokraa loma-asunto Hvarilta ja sinulla on loistava tukikohta lähteä pienille retkille saarella. Voimme suositella päiväreissua entiseen pääkaupunkiin Stari Gradiin, jossa voit ihailla Bianchinin palatsia ja upeaa Kastel Tvrdaljin linnaa. Vuokraa loma-asunto Dalmatiasta ja pääset tutustumaan pääkapunki Hvariin, jossa voit ihastella kaunista St Stefanin katedraalia, fransiskaaniluostaria ja Hektorovicin palatsia.

Vuokratalo tai –huoneisto Hvarilla takaa myös monta ihanaa hetkeä Adrianmeren rannalla. Muutaman kilometrin päässä Hvarista sijaitsee Milnan kylä, jonka kauniit rannat ja vehreät laguunit kutsuvat nautiskelemaan. Zavalan kylän läheltä löydät myös muita hienoja rantoja ja Pakleni-saaretkin kirkkaine vesineen ovat lyhyen laivamatkan päässä. Upeat loma-asunnot Dalmatiassa odottavat sinua jo ensi kesäksi.

Kroatian kulttuuri on aina läsnä NOVASOLin vuokrattavissa loma-asunnoissa Hvarin saarella. Laventelipeltojen tuoksu, paikallisten tilojen valkoviinit tai äyriäisrisotto jättävät makean jäljen lomalaisten mieleen.

Vuokraa huvila tai huoneisto Dalmatian Hvarilta suoraan netissä

Jos elämä Kroatian auringon alla hyvästä ruoasta nauttien kiinnostaa sinua, niin kannattaa nyt vuokrata loma-asunto Hvarilta NOVASOLin kotisivujen tai asiakaspalvelun kautta. NOVASOL on välittänyt huviloita ja huoneistoja Kroatiassa jo vuodesta 2005 ja valikoimamme on erittäin kattava. Huvilan vuokraaminen Hvarista on kauttamme turvallista, sillä kaikki Kroatian kohteemme ovat erikseen tarkistettuja ja hyväksyttyjä valikoimiimme. Jos sinulla on kysyttävää loma-asunnon vuokraamisesta Dalmatiasta, niin voit aina ottaa meihin yhteyttä. Kroatian saarivaltakunnan loma-asunnot ovat vuokrattavissasi vuorokauden ympäri. Tervetuloa!