search

Vuokraa loma-asunto Gradacista

Gradacin lomakohde sijaitsee Makarskan Rivieralla Dalmatian alueen keskiosissa. Kaupunki on saanut nimensä lähistöllä sijaitsevan kukkulan päälle rakennetun linnoituksen mukaan. Gradac yhdessä viereisten Zaostrogin, Podacan ja Drvenikin kaupunkien kanssa muodostavat oman Rivieransa, joka sisältää 10 kilometrin edestä rantaviivaa ja yhteensä 36 pikkukivirantaa. Kun suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Gradacista, voit siis huoletta odottaa lomaltasi ihania rantapäiviä kristallinkirkkaan Adrianmeren äärellä. Toinen merkittävä tekijä Gradacin sijainnissa on Biokovon vuoriston läheisyys. Vuoristo on tunnettu sen lukuisista luolistaan sekä muista karstimaan ilmiöistä. Lisäksi tämä massiivinen vuoristo luo lomallesi Gradacissa henkeäsalpaavat näkymät niin maasta käsin, kuin vuoriston korkeuksistakin katsottuna. Lisäksi lomallasi Gradacissa pääset tutustumaan vaikuttaviin monumentteihin ja nähtävyyksiin, joista monien juuret ulottuvat aina esihistoriallisiin aikoihin saakka. Täällä historian havina on vahvasti läsnä ja kohde on loistava heille, jotka toivovat oppivansa Kroatian sekä Dalmatian alueen historiasta lomansa aikana. 

Vuokraa loma-asunto Gradacista

Nähtävyyksiä ja vetonauloja Gradacin alueella

Kroatiasta löytyy lukematon määrä kuvankauniita pikkukivirantoja, joista pääset nauttimaan lomallasi täällä. Usein rannat ovat melko kapeita, mutta senkin edestä pitkiä, joten tilaa löytyy varmasti jokaiselle auringonpalvojalle, uimamestarille, sekä hiekkalinnan rakentajalle.  Lomallasi tulet löytämään sekä monipuolisia palveluita sisältäviä rantoja, että syrjäisiä ja hiljaisia kohtia rannikosta, jossa pääset rentoutumaan omassa rauhassa. Yksi Makarskan Rivieran suosituimmista sekä pisimmistä rannoista on Gornja Vala, jossa sinun kannattaakin pyrkiä käymään lomasi aikana. Rantaelämän lisäksi loma-asunto Gradacista tarjoaa mahdollisuuksia tutustua lähellä sijaitseviin mielenkiintoisiin kaupunkeihin sekä kohteisiin, kuten esimerkiksi;

Zaostrog – Täällä pääset ihailemaan ainutlaatuista luonnonilmiötä, kaksinkertaista auringonnousua. Tutustumisen arvoisia kohteita ovat muun muassa Barbaryn goottilainen kirkko sekä fransiskaaniluostari, missä on näytillä upea etnografinen kokoelma. 

Podaca – Täällä pääset ihailemaan lukuisia Rooman valtakauden aikaisia jäännöksiä sekä raunioita ja muun muassa St. Johnin kirkkoa, jonka juuret ulottuvat aina 1100-luvulle asti. 

Neretva Delta – Uskomattoman upea kaupunki, joka tunnetaan lempinimellä Kroatian Kalifornia. Monien muiden kokemusten lisäksi täällä kannattaa maistella ja ostella paikallisten viljelijöiden kasvattamia herkullisia vihanneksia sekä hedelmiä. 

Bacina Lakes – Seitsemän järven ryhmä. Järvien pohjat sijaitsevat merenpinnan alapuolella ja niitä ympäröivät vuoristot. Kyseessä on kohde, joka tarjoilee mitä kauneimpia maisemia.  

Vuokraa loma-asunto Gradacista

Vuokraa loma-asunto Gradacista NOVASOLin kautta

Jos unelmoit Dalmatian alueella vietetystä lomasta, jonka aikana voit nauttia rentouttavista rantapäivistä Adrianmeren rannalla sekä aktiivisesta tekemisestä ainutlaatuisen luonnon helmassa, Gradac on mitä loistavin kohde juuri sinulle. Täältä löydät NOVASOLin vuokra-asuntoja sekä rantojen läheisyydestä, että hieman korkeammalta kylästä, jolloin muun muassa Biokovon vuoriston aktiviteetit ovat helposti saavutettavissasi. NOVASOLin kautta löytyy loma-asunto jokaiseen tilanteeseen, lomatyyppiin sekä budjettiin. Kaikki Kroatian kohteemme ovat ”all inclusive”, eli vuokrahintaan sisältyy automaattisesti muun muassa petivaatteet, loppusiivous, sekä käyttökustannukset, joten sinun ei tarvitse huolehtia muusta, kuin unohtumattomien lomamuistojen luomisesta. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Gradacista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan.