search

Vuokraa loma-asunto Dugopoljesta

Dugopoljen kaupunki sijaitsee keskisissä osissa Dalmatian aluetta, vain noin 15 kilometrin päässä Splitistä. Kaupungin nimi linkittyy vahvasti sen ympäristöön, joka koostuu lukuisista peltoalueista, niityistä sekä kauniista vuorista ja kukkuloista - ”Dugopolje” tarkoittaa vapaasti käännettynä pitkää peltoa. Kyseessä on loistava kohde heille, jotka haluavat viettää lomansa rentoutuen lämpimässä ilmastossa ja hiljaisen rauhallisessa ympäristössä, suurkaupunkien hulinan ja hälinän ulkopuolella. Tämä kiehtova lomakohde tarjoilee idyllistä tunnelmaa ja ilmapiiriä, eikä rantakokemuksetkaan ole poissuljettuja – vain noin puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy ihania rantoja. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Dugopoljesta ja lähde rentoutumaan tänne Dalmatian lumoavaan lomakohteeseen! 

Vuokraa loma-asunto Dugopoljesta

Tehtävää ja koettavaa Dugopoljessa ja Dalmatiassa

Loma-asunto Dugopoljesta toimii loistavana perustana tutustua kyseisen kaupungin, sekä myöskin läheisten alueiden mielenkiintoisiin nähtävyyksiin sekä monipuolisiin aktiviteetteihin. Hyppää pyörän selkään ja lähde tutustumaan alueen vihreisiin maisemiin sekä lähistön idyllisiin pikkukyliin. Myös patikoinnille on loistavat mahdollisuudet täällä ja virkistyminen paikallisen luonnon helmassa on ehdottomasti unohtumaton kokemus. Jos haluat kokeilla tai harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, suuntaa esimerkiksi kohti Splitin kaupunkia ja sen kuvankauniita rantoja aktiviteettimahdollisuuksineen. Muista myös tutustua alueen paikalliseen ruokakulttuuriin ja vieraile Dugopoljen ihanissa ravintoloissa, jotka tarjoilevat mitä herkullisimpia perinneruokia sekä erikoisuuksia. 

Vuokraa loma-asunto Dugopoljesta

Retkiä ja reissuja lomallasi 

Päiväreissut ja retket läheisiin kaupunkeihin ovat erittäin suositeltavia, sillä siten pääset näkemään mahdollisimman paljon kroatialaista kulttuuria ja erilaisia paikkoja lomasi aikana. Esimerkiksi Kotlenica on loistava päiväreissun kohde ja täältä löytyy paljon mielenkiintoista ja unohtumatonta koettavaa. Muun muassa Vranjačan luola on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Kyseinen luola on aikoinaan ollut asutettu ja nykyään se on yksi alueen tärkeimmistä geomorfologisista nähtävyyksistä. Vierailullasi täällä pääset ihailemaan luolan henkeäsalpaavia tippukiviä. Toinen loistava päiväreissun kohde on tietenkin Split. Täällä rantaelämä, historia ja viihde sekoittuvat kiehtovalla tavalla. Muista vierailla erityisesti UNESCOn maailmanperintökohteeksi listatussa Diocletianuksen palatsissa, joka juontaa juurensa antiikin Rooman aikoihin saakka. Keisari Diocletianus rakennutti palatsin eläkepäiviään varten. Loma-asunto Dugopoljesta mahdollistaa monipuolisen lomamatkan viettämisen, jonka aikana voit halutessasi vierailla monissakin kiehtovissa kaupungeissa sekä kohteissa. 

Vuokraa loma-asunto Dugopoljesta

Vuokraa loma-asunto Dugopoljesta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan, laatutarkastetun sekä viihtyisän loma-asuntovalikoiman Dalmatian alueella Kroatiassa ja Dugopolje on loistava kohde silloin, kun kaipaat rauhallista lomamatkaa pienessä ja hiljaisessa kohteessa, josta kuitenkin pääset kätevästi tekemään unohtumattomia retkiä läheisille alueille sekä kiehtoviin kaupunkeihin. Vuokrakoti tarjoaa lomallesi täydellisen perustan, sillä se kehystää matkasi vapaudella, omatoimisuudella sekä itsenäisyydellä ja tarjoaa persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Kroatiassa ovat ” all inclusive”, eli muun muassa liinavaatteet, käyttökustannukset sekä loppusiivous sisältyvät vuokrahintaan. Sinun ei siis tarvitse huolehtia muusta, kuin unohtumattomien lomamuistojen luomisesta! Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Dugopoljesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!