search

Vuokraa loma-asunto Dugi Otokilta

Huoneistoja ja loma-asuntoja Dugi Otokin saarella Kroatiassa

Jos etsit  lomakohdetta, jossa voit rentoutua ja ladata akkuja ilma huolen häivää, Kroatian pieni, mutta sitäkin kauniimpi maa voi olla oikea valinta juuri sinulle. Kroatia on tunnettu henkeäsalpaavista maisemistaan, kristallinkirkkaasta Adrianmeren merivedestään sekä paikallisten ihmisten ystävällisyydestä, mikä houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Kroatian monipuolinen ja vaihteleva maa inspiroi sinua lomallasi. Täällä voit tutustua roomalaisten, venetsialaisten sekä habsburgien kiehtovaan historiaan kuvankauniissa vanhoissa kaupungeissa, joiden kohokuvin koristeltujen aukioiden pienissä hurmaavissa kahviloissa voit nauttia maan uniikista tunnelmasta siemaillen kahvia tai virvokkeita. Kulttuurin lisäksi pääset Kroatian lomallasi nauttimaan kauniista valkoisista hiekkarannoista, Adrianmeren kristallinkirkkaasta merivedestä sekä ainutlaatuisista, monipuolisen luonnon peittelemistä maisemista. Kroatian monissa luonnon- ja kansallispuistoissa pääset tutkimaan luonnon monimuotoisuutta lähietäisyydeltä. Vuokraa loma-asunto Dugi Otokilta NOVASOLin kautta ja pääset nauttimaan tästä kaikesta paikan päälle.

Vuokraa loma-asunto Dugi Otokilta

Dalmatian alue

Kroatian eteläisellä alueella sijaitsee Dalmatian alue, jossa NOVASOLilla on laaja valikoima ihania loma-asuntoja. Dalmatiassa, Adrianmeren rannalla, voit mielesi mukaan harrastaa monipuolisia aktiviteetteja, viettää lomaa rauhallisesti rentoutuen tai toteuttaa sopivan sekoituksen molempia. Tutustu alueen luontoon, käy pitkillä kävelyillä merenrantaa pitkin tai ota aurinkoa hiekkarannalla. Loman aikana kannattaa myös käydä tutustumassa Krkan kansallispuistoon, jossa pääset ihailemaan ainutlaatuista kasvistoa ja eläimistöä, pieniä ja suuria vesiputouksia sekä monia luonnon omia portaita, penkereitä ja syvänteitä. Dalmatian alue tarjoaa sinulle kulttuurisesti upeita, historiallisia nähtävyyksiä ja elämyksiä. Diocletianuksen palatsi Splitissä, Dubrovnikin, Zadarin ja Trogirin historialliset vanhat kaupungit ja Pyhän Jaakobin katedraali Sibenikissä ovat vain muutamia esimerkkejä Dalmatian alueen upeista nähtävyyksistä, jotka luovat epäilemättä unohtumattomia muistoja lomallasi Kroatiassa.

Dugi Otokin saari Dalmatiassa

Kroatian rannikolta löytyy tuhansia saaria ja pieniä saarekkeita, joista vain noin 70 on asutettuja. Vuokraa loma-asunto Dugi Otokista, hurmaavalta 43 kilometriä pitkältä ja vain viisi kilometriä leveältä saarelta, joka on pääosin asutettu sen itäiseltä puolelta, sillä läntisempi puoli on lähes kokonaan kalliojyrkännettä. Dugi Otokin lomasi aikana sinulla on kaksi kertaa viikossa mahdollisuus matkata lautan kyydissä mantereelle vierailemaan Rijekan tai Dubrovnikin kaupungeissa. Näkemisen arvoisia ovat myös saaren monet henkeäsalpaavat luolat. Lisäksi kannattaa kokea ainutlaatuiset Telascican ja Kornatin luonnonpuistot, joista Kornati koostuu monista pikkusaarista sekä karikoista. Dugi Otokin saarella kauniissa vedenalaisessa maailmassa asustaa henkeäsalpaava eläimistö. Vuokraa loma-asunto Dugi Otokilta ja vietä lomasi kauniissa ympäristössä monipuolisen tekemisen vaihtoehdoista nauttien.

Vuokraa loma-asunto Dugi Otokilta

Vuokraa loma-asunto Dugi Otokilta

NOVASOLin kautta loma-asunto Dugi Otokilta vastaa toiveitasi ja meiltä voitkin valita juuri sinulle sopivimman loma-asunnon. Oletko lähdössä reissuun yksin, perheen tai kavereiden, puolisosi vai koirasi kanssa? Jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva asunto NOVASOLilta, sillä valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kahden hengen loma-asunnoista jopa yli kahdeksan hengen koteihin. Majoituksissamme voit rentoutua oman uima-altaan äärellä ja lemmikkiystävällisissä kohteissamme voit nauttia Kroatian lomastasi koirasi kanssa. Lisäksi loma-asunnoissamme voit aamuisin nauttia upeasta merinäköalasta, siemaillen samalla aamukahvia. Äkkilähtöjä varten NOVASOL tarjoaa monia edullisia viimehetken tarjouksia. Tutustu tarjontaamme nettisivuillamme ja vuokraa mieleisesi loma-asunto Dugi Otokilta NOVASOLin kautta.