search

Vuokraa loma-asunto Dubrovnikista

Koe yksi Kroatian kauneimmista kaupungeista, ihana Dubrovnik! Seikkaile vanhassa kaupungissa, nauti hienoista rannoista ja koe Dubrovnikin ainutlaatuinen tunnelma vuokraamalla oma loma-asunto Dubrovnikista.

Dubrovnik on erittäin pidetty lomakohde eteläisessä Dubrovnikissa ja sen historia vie aina 600-luvulle saakka. Kaupunkia ovat hallinnoineet bysantit, venetsialaiset, mutta se on ollut myös itsenäinen tasavalta. Nykyään kaupunki tunnetaan muuristaan, kauniista palatsista, sykkivästä yöelämästä ja upeista rannoista, joista itsekin pääset nauttimaan. Ihana loma-asunto Dubrovnikissa odottaa sinua unelmalomalle!

Vuokraa loma-asunto Dubrovnikista

Loma-asunto Dubrovnikissa takaa historian havinaa ja rantojen aaltoja

Kannattaa ehdottomasti vuokrata loma-asunto Dubrovnikista. Vuokratalosta tai –huoneistosta Dubrovnikissa pääset helposti tutustumaan upeaan vanhaan kaupunkiin, Rektorin palatsiin, jykevään Dominikaaniluostariin ja kauniiseen katedraaliin, josta löydät myös verokamarin. Seuraile mahtipontista kaupunginmuuria ja pysähdy ihastelemaan Pyhän Johanneksen linnoitusta, jonka sisältä löydät myös merihistoriallisen mueson.

Erilaiset seikkailut odottavat sinua, kun vuokraat huvilan tai huoneiston eteläisestä Dubrovnikista. Dubrovnik näyttää uusia puolia, kun katselet sitä muurin päällä kulkevalta vahtien kulkureitiltä tai otat kyydin Srd-vuorelle kulkevalla köysiradalla, jonka panoramanäkymä kaupunkiin on henkeäsalpaavan kaunis.

Dubrovnikissa olet aina meren ja rantojen lähellä. Banjen ranta on suosituin, mutta kannattaa käydä myös nautiskelemassa Cobacabanalla ja lapsiperheille soveltuvalla Lapadin rannalla. Loma-asunto Dubrovnikissa soveltuu myös hyvin tukikohdaksesi erilaisille päiväretkille. Reissaa vaikka Elafitin saarille tai Hvarille.

Loma-asunnot Dubrovnikissa

Etsi, löydä ja varaa loma-asunto suoraan NOVASOLin nettisivuilla

Jos haluat vuokrata loma-asunnon Dubrovnikissa, se käy helposti täällä kotisivuillamme, josta löydät koko valikoimamme huviloita ja huoneistoja Dubrovnikissa. Voit rajoittaa hakuasi myös pelkästään Dubrovnikiin. NOVASOL on yksi Euroopan suurimmista loma-asuntojen välittäjistä ja meillä on myös mahtava tarjonta loma-asuntoja Dalmatiassa. Voit valita itsellesi huvilan tai huoneiston turvallisin mielin, sillä kaikki NOVASOLin loma-asunnot Dalmatiassa on eriseen valikoituja ja vuokraan kuuluu aina turvallisuusvakuutuksemme. Jos tarvitset apua vuokratessasi loma-asuntoa Dubrovnikista kauttamme, voit aina soittaa asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!