search

Vuokraa loma-asunto Drvenik Velilta

Loma Drvenik Velin saarella Adrianmerellä

Jos sinua houkuttelee loma Kroatiassa, varaa loma-asunto Drvenik Velilta meiltä NOVASOLilta. Drvenik Veli tarkoittaa vapaasti suomennettuna Drvenikin suurta saarta. Nimen tarkoitusperää tukee myös saaren koko verrattuna sen vieressä sijaitsevaan Drvenik Maliin, joka tarkoittaa Drvenikin pientä saarta. Drvenik Velin muita nimityksiä, mihin olet ehkä aikaisemmin törmännyt, ovat mm. Drvenik Veliki, Veliki Drvenik ja Otok Drvenik Veliki. Loma-asunto saarelta tarjoaa sinulle loistavan perustan upealle lomalle Kroatiassa. 

Kaikki meidän loma-asuntomme Drvenik Velilla löytyvät nettisivuiltamme. Niitä tutkiessasi voit rajata loma-asuntojen hakua toiveidesi mukaan ja tehdä varauksen mieleiseesi kohteeseen vaikka heti. Asiakaspalvelumme on myös käytössäsi puhelimitse tai sähköpostitse, jos sinulle herää kysymyksiä majoittumisesta tai haluat apua loma-asunnon varaamiseen.

Vuokraa loma-asunto Drvenik Velilta

Rentouttava loma meren äärellä

Drvenik Velille pääsee lautalla, joka lähtee Seget Donjista ja matkaa Drvenik Malin kautta. Seget Donjia voi kuvailla Trogirin esikaupunkialueeksi. Suhteellisen lyhyen matkan päässä on Splitin kaupunki, joten lentäessäsi Splitiin, pääset Drvenik Veliin kätevästi lautalla. Trogirin kaupunki on todella suosittu lomakohde ja siellä kannattaakin loman aikana pyrkiä käymään, jos vain mahdollista. Drvenik Veli on suhteellisen pieni saari, jossa voi ihailla suuria kukkuloita, jyrkkiä rinteitä ja itäisen Buhaj-kukkulan korkeinta huippua. Saarelta löytyy myös monia suuria lahtia, kuten Veli Porat, Mala Luka, Kokosinje ja Solinska.

...tai aktiivinen sellainen!

Jos sinua kiinnostaa aktiivinen loma, saarelta löytyy loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Osa reiteistä on asfaltoituja ja osa muodostuu sorasta ja kivistä. Drvenik Velin lomasi aikana voit myös vuokrata veneen, sukeltaa tai harrastaa muita mielenkiintoisia vesilajeja. Sillä kohteena on kyseessä saari, meri ja rannat ovat luonnollisesti monien mielestä matkan kohokohtia. Pulahda kirkkaaseen veteen, rentoudu ja nauti siitä, että arjen haasteet ovat kaukana. Monet Kroatian rannoista ovat pikkukivirantoja, joten sinun ei tarvitse huolestua hiekan joutumisesta loma-asuntoosi. 

Drvenik Velin luonto on luonnollisesti uudistunut ja nykyään puita kasvaa entisten viini- ja oliivitarhojen paikalla. Alueella kasvaa myös viikunoita, manteleita ja ruusunmarjoja alueen aikaisemman viljelyn merkiksi. Tutustu eteläisiin lahtiin, jotka kylpevät aina jatkuvassa lämmössä ja kirkkaassa vedessä. Kaikkiin elämyksiin korostuu paikallisuuden tunne, kun ympärilläsi leijailee salvian, rosmariinin, laventelin sekä mintun tuoksut. Kyseisiä yrttejä kasvaa saarella lähes vuoden ympäri. Nauti saaren ainutlaatuisista maisemista sekä maalaismaisesta tunnelmasta ja vuokraa loma-asunto Drvenik Velilta seuraavaa lomaasi varten.

Vuokraa loma-asunto Drvenik Velilta

Vuokraa loma-asunto Drvenik Velilta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla voimme tänä päivänä tarjota yli kymmenen tuhatta loma-asuntoa Kroatiassa. Tästä johtuen sinulla on hyvin laaja valikoima, kun haluat vuokrata loma-asunnon Dalmatiasta. Kaikkien näiden loma-asuntojen joukosta löydät monta vaihtoehtoa Drvenik Velilta sekä sitä ympäröiviltä saarilta. Osassa meidän loma-asunnoistamme löytyy oma uima-allas, mikä tulee enemmän kuin tarpeeseen, jos haluat pulahtaa veteen lähtemättä pois asunnolta. Nettisivuillamme pystyt rajaamaan kohdehakua siten, että sinulle tarjotaan vain toiveidesi mukaisia loma-asuntoja. 

Kroatian paikalliset työntekijämme ovat käyneet tarkastamassa jokaisen tarjolla olevan loma-asuntomme. Kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLilta, hintaan kuuluu aina perusturvapakettimme peruutuskäytännöllä, vuodevaatteet, loppusiivous sekä kulutuskustannukset. Nämä asiat on hyvä tietää, kun on suunnitelmissa vuokrata loma-asunto Drvenik Velilta.