search

Vuokraa loma-asunto Drvenik Malilta

Vietä loma pienellä Drvenik Malin saarella

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Drvenik Malilta, Dalmatian saaristosta seuraavalle lomallesi. Drvenik Mali tarkoittaa vapaasti suomennettuna Drvenikin pientä saarta. Saaren itäisellä puolella sijaitsee Drvenik Veli, joka puolestaan tarkoittaa Drvenikin isoa saarta. Tämä nimitys pitää paikkaansa, kun verrataan kyseisten saarien kokoeroa toisiinsa.

Drvenik Malin hurmaavalla pienellä saarella, jossa vuonna 2011 oli vain 87 asukasta, tarjoamme valikoiman loma-asuntoja vuokralle. Tänä päivänä Drvenik Malin valikoimaamme kuuluu sekä huoneistoja, että loma-asuntoja. Osassa kohteistamme on oma uima-allas ja moni sijaitsee lähellä merta. Tutustu monipuolisesti laatutarkastettuihin huoneistoihimme ja loma-asuntoihimme nettisivuillamme ja varaa suosikkisi suoraan sivuiltamme.

Vuokraa loma-asunto Drvenik Malilta

Idyllisen saaren rantaelämää

Drvenik Maliin pääsee venekyydillä Seget Vranjican kaupungista, joka sijaitsee Trogirin kaupungin vieressä. Tästä syystä pääset siis helposti perille, vaikka lento laskeutuukin Splitiin. Trogirista voi myös matkata lautoilla monille muillekin läheisille pikkusaarille.  
Drvenik Mali on idyllinen pieni saari, joka esittelee kauniisti Kroatian kiehtovaa luontoa. Koskemattomat tiet tarjoavat loistavat pyöräily- ja vaellusolosuhteet. Monille matkailijoille suhteellisen tasaisen saaren tutkiminen jalan tai pyörällä on luonnollinen osa lomaa täällä.

Saarelta löytyy tietenkin myös kuvankauniita rantoja, jotka houkuttelevat vierailijoita. Pitkin saaren rannikkoa löytyy toinen toistaan ihanampia rantoja. Adrianmeren kristallinkirkas merivesi Kroatiassa on jo yksin monille syy vuokrata loma-asunto  Drvenik Malilta ja Dalmatian alueelta. Rentouttavat päivät meren rannalla varastoivat energiaa ja jaksamista arjen haasteisiin. Monet valikoimamme loma-asunnoista sijaitsevat meren läheisyydessä ja monissa on lisäksi oma uima-allas, joten sinun ei halutessasi tarvitse edes poistua loma-asunnoltasi.

Vuokraa loma-asunto Drvenik Malilta

Varaa loma-asunto Drvenik Malilta lomallesi

NOVASOLilla on ollut valikoimassa Kroatian loma-asuntoja jo monta vuotta. Meidän paikalliset työntekijämme matkustavat vuoden ympäri etsien uusia mahdollisia huoneistoja ja loma-asuntoja valikoimamme jatkoksi. Vaikka vierailemme jokaisessa vuokrattavassa kohteessamme  ennen kohteen vuokrattavaksi laittoa, emme itse omista tai rakenna kohteitamme. Tästä syystä sinulla on persoonallinen, aito ja vaihteleva valikoima, josta voit valita itsellesi mieleisen loma-asunnon tai huoneiston. Jokainen huoneisto ja loma-asunto Drvenik Malilta on sisustettu omistajansa omien makujen ja mieltymysten mukaan.

Vuokratessasi loma-asunnon NOVASOLin kauttaDrvenik Malilta, vuokrahintaan sisältyy automaattisesti perusturvapakettimme. Siihen sisältyy kätevä peruutuskäytäntö, josta voit lukea lisää kohdasta Vuokraehdot. Jokainen Kroatian loma-asuntomme varaus sisältää lisäksi loppusiivouksen, vuodevaatteet kaikille yöpyjille  sekä mahdolliset kulutuskustannukset. Jos suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Drvenik Malilta, valitessasi NOVASOLin saat täten nauttia loman lisäksi näistä ylimääräisistä eduista.