search

Vuokraa loma-asunto Drnis'sta

Vietä loma kiehtovassa Kroatiassa

Kun lomailet Kroatiassa, vietät aikaa yhdessä Euroopan kauneimmista ja vaihtelevimmista maisemista. Pienen maan kuvankauniit rannikot antavat ikimuistoisia lomamuistoja ja lumoavat sekä kiehtovat matkailijoita joka vuosi. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Drnis'sta, voit odottaa lomalta Kroatiassa uskomattoman valikoiman historiallisia nähtävyyksiä ja hurmaavia rannikkokaupunkeja, henkeäsalpaavan kauniita ja loppumattomia hiekkarantoja, pikkukiviaukioita sekä kristallinkirkasta Adrianmeren merivettä. Paratiisimainen luonto, rikas kulttuurinen perintö ja todella ystävälliset paikalliset ihmiset tekevät tästä tuhannen saaren maasta jokaiselle unelmien lomakohteen.   

Erityisen houkuttelevaa aluetta loman viettoon Kroatiassa on Dalmatian alue. Se ylettyy pohjoisesta Pagin saaresta aina eteläiseen Kotorin lahteen saakka, muodostaen itäisen rannikkonsa Adrianmerelle. Lukemattomat ja legendaariset saaret tarjoavat sinulle reilusti arkkitehtuurisesti mielenkiintoisia kaupunkeja ja kauniilla metsillä ympäröidyt rannat sekä lahdet kutsuvat sinua rentoutumaan ja lataamaan akkuja arjen haasteita varten. Dalmatian alueen unelmarannat saavat henkeäsalpaavista vuorista upean taustan ja rantaelämää sekä vesiurheilulajeja rakastavat lomailijat viihtyvät täällä epäilemättä. Dalmatian alueen keskeisimmät kaupungit ovat Split, Zadar ja Dubrovnik.

Vuokraa loma-asunto Drnis'sta

Drnis'n kaupunki Dalmatiassa

Dalmatian alueella sijaitseva Drnis’n kaupunki on mitä hurmaavin paikka viettää Kroatian lomasi. Monet perinteet ovat muokkautuneet Drnis’n kaupungissa lukuisten kulttuuristen liittymien, yhteisöjen sekä yhteyksien johdosta, jotka ovat heijastuneet paikallisen väestön elämäntapaan, musiikkiin sekä gastronomiaan. Pienen Drnis’n kaupungin monet ja monipuoliset vapaa-ajan aktiviteetit takaavat, ettei lomasi aikana lopu tekeminen kesken. Prominan vuorta, Cikolan jokea sekä Krkan rotkoa mukailevat pyöräily- ja patikointireitit antavat sinun tutkiskella Drnis’n ympäristöä itsenäisesti. Drnis’n kaupungissa on aikaisemmin järjestetty monia historiallisia tapahtumia, joista on vielä tänä päivänä nähtävissä vaikutteita. Vieraile yhdessä monien majesteettisten linnoitusten raunioista tai palaa ajassa taaksepäin ja tutustu Drnis’n historiaan kaupungin museossa.

Vuokraa loma-asunto Drnis'sta

Vuokraa loma-asunto Drnis'sta

Jotta pääset tutustumaan Dalmatian alueeseen ja Drnis’n hurmaavaan kaupunkiin, vuokraa loma-asunto Drnis’sta NOVASOLin kautta. Meiltä löydät laajan valikoiman houkuttelevia ja mukavia loma-asuntoja, joissa voit rentoutua huoletta. Suunnittelitpa lomaa perheesi, ystäviesi, puolisosi tai koirasi kanssa, meiltä löytyy juuri sinun ja tiedän tarpeisiinne sekä toiveisiinne vastaavat vaihtoehdot. Loma-asuntojamme löytyy parin hengen asunnoista yli kahdeksan hengen koteihin ja valikoimasta löytyy myös asuntoja omalla uima-altaalla sekä henkeäsalpaavalla merinäköalalla, johon on ihana herätä. Loma-asunto tarjoaa yksityisen ilmapiirin, jossa sinua ei tulla häiritsemään. Koska majoittuminen loma-asunnossa on itsenäistä, voit itse päättää lomasi päivärutiinin ja kokata sekä syödä milloin itse haluat. Vuokraa loma-asunto Drnis’sta NOVASOLilta viettääksesi unohtumattoman loman Kroatian auringon alla.