Loma-asunnot Okrugissa

Okrugin kunnassa, Ciovon saarella, odottaa kristallinkirkas meri, kuvankauniit maisemat, rikas historia, herkulliset ruokakulttuurin kokemukset sekä hurmaava rannikko. Loma-asunto Okrugista tarjoaa mahdollisuuden koko perheelle harrastaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja kokea unohtumattomia elämyksiä. Lisäksi lomallasi Okrugissa sinulla on loistavat mahdollisuudet lähteä tutustumaan lähellä sijaitsevaan Trogirin kaupunkiin. Okrugin kunta on jaettu kahteen viihtyisään kylään, Okrug Donjiin ja Okrug Gornjiin. NOVASOLin valikoimasta löydät loma-asuntoja molemmista kylistä. 

Loma-asunnot Okrugissa

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Kun vuokraat loma-asunnon Okrugista, pääset nauttimaan alueen monista mielenkiintoisista aktiviteeteista. Vietä päivä kauniissa lahdessa tai lähde veneretkelle läheisille pikkusaarille. Aktiivisen tekemisen etsivien iloksi alueella pääsee harrastamaan muun muassa laitesukellusta ja muita  vesiurheilulajeja sekä seikkailunhaluiset lomailijat voivat kokeilla laskuvarjohyppyä. Pitkin kahden kilometrin mittaista rantaa löytyy monia viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat myös eläväistä yöelämää sitä etsiville. 

Ciovon saaren luonto koostuu pääasiassa mäntypuumetsistä sekä Välimeren sypresseistä, mutta alueelta löytyy myös runsaasti oliivitarhoja sekä viikuna-, sitruuna- ja mantelipuita. Alueen luonto mahdollistaa patikoimisen ja maastopyöräilyn mitä upeimmissa maisemissa. Lisäksi Ciovon saarelta lähtee monia lauttayhteyksiä läheisille saarille, kuten esimerkiksi Šoltan, Drvenik Velimin ja Drvenik Malin saarille. Kyseisille saarille on mukava tehdä päiväreissuja, jotta pääsee loman aikana näkemään ja kokemaan mahdollisimman paljon. Loma-asunto Okrugista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan harrastaa ja kokeilla alueen erilaisia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja.

Loma-asunnot Okrugissa

Nähtävyydet ja vetonaulat

Keskiajalla Ciovon saari koostui monista pienistä kylistä ja se oli paikka lepraa sairastaville ihmisille. Tänä päivänä Ciovo koostuu Mastrinkan, Arbanijan, Slatinan, Mavastican, Okrug Gornjin ja Okrug Donjin alueista. Historiasta kiinnostuneet lomailijat haluavat epäilemättä vierailla muun muassa Sv. Krizin eli Pyhän Ristin luostarissa sekä Gospa pokraj moran kirkossa.

Trogirin kaupunki sijaitsee vain noin kolmen kilometrin päässä Okrugista, joten se tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia mielenkiintoisten nähtävyyksien tutkimiseen ja hauskojen aktiviteettien kokemiseen. Trogir on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi ja se tarjoaa loistavien kulttuuristen ja historiallisten nähtävyyksien lisäksi myös eläväistä yöelämää. Iltaisin lomailijat ja paikalliset siirtyvät viettämään aikaa kaupungin sataman promenadille, josta löytyy laaja valikoima erilaisia baareja, kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi Trogirissa on nähtävää muun muassa St. Laurentiuksen katedraali, joka on kaupungin vierailluin nähtävyys.

Loma-asunnot Okrugissa

Vuokraa loma-asunto Okrugista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja ympäri Kroatiaa. Valikoimastamme löytyy epäilemättä jokaiselle mieleinen kohde, sillä meiltä löytyy kaikkea hulppeista luksushuviloista moderneihin loma-asuntoihin sekä hillittyihin ja kotoisiin vuokrakoteihin. Nettisivuillamme voit rajata hakua valitsemiesi kriteereiden mukaisesti vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi. Hakukriteereitä ovat muun muassa budjetti, sijainti, asunnon koko sekä sisältö. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Okrugista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan!