search

Vuokraa loma-asunto Ciovosta

Loma kauniilla saarella Trogirin läheisyydessä

NOVASOLilla yhtenä mahdollisuutena on vuokrata loma-asunto Ciovosta, tältä kauniilta saarelta, joka sijaitsee Keski-Dalmatian rannikolla. Saari on yhteydessä mantereeseen sillan välityksellä, joka lähtee Trogirin kaupungin historiallisista näkymistä. Silta helpottaa liikkumista lomasi aikana Ciovosta Trogiriin ja toisinpäin. 

Tämä Adrianmeren saari on tunnettu sen rikkaasta kasvillisuudesta ja upeasta saaristosta kuvankauniine pikkusaarineen, lahtineen sekä kivi- ja hiekkarantoineen.  Vuokraa loma-asunto Ciovosta, niin pääset tutustumaan kaikkeen siihen, mitä saarella on sinulle tarjota. Kaikki vuokrattavat loma-asuntomme löytyvät nettisivuiltamme, missä voit myös suoraan varata mieleisesi.

Vuokraa loma-asunto Ciovosta

Koe Ciovo ja sen upea rannikko

Jos haluat viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa lomallasi, Mastrinka, Arbanija, Slatina, Mavastica, Okrug Gornji ja Okrug Donji ovat paikkoja, joissa pääsee hyvin rentoutumaan loman aikana. Dalmatian alueen loma-asuntojemme laajasta valikoimasta löydät useita loma-asuntoja, jotka sijaitsevat näissä paikoissa, tai lähellä niitä. Trogirin kaupunki sijoittuu myös osittain saaren pohjoiseen osaan. 

Monet loma-asunnoistamme sijaitsevat meren läheisyydessä ja antavat siitä syystä sinulle loistavan mahdollisuuden nauttia auringosta ja rantaelämästä lomasi aikana. Lounaan suunnassa Ciovosta sijaitsee saaria, joissa on monia sukelluskeskuksia ja loistavia mahdollisuuksia vedenalaiseen kalastamiseen sekä erilaisiin vesiurheilulajeihin. Heille, jotka haluavat harrastaa maan tasalla, löytyy myös tenniskenttiä ja pyörän vuokrausta. 

Elämykset ja nähtävyydet

Ciovon saarella pääset nauttimaan lukuisista tavernoista ja rantabaareista, jotka ovat aina valmiina vastaanottamaan vieraita ja paikallisia. Jos etsit jotakin muuta, Trogirin kaupunki löytyy läheltä ja tarjoaa monipuolisesti ravintoloita, kesäfestivaaleja, viihdeohjelmia sekä kahviloita, tarjoten jokaiselle matkailijalle jotakin mieluista. 

Historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet voivat suunnata vierailulle Dominikaaniseen luostariin nimeltä Pyhä Risti, joka sijaitsee koillisella rannikolla ja on perustettu 1400-luvulla. Toinen suosittu nähtävyys on Ciovon eteläosasta löytyvä kuvankaunis kirkko ”Gospa pokraj mora”, joka sisältää kiehtovia hylättyjä rakennuksia 1500-luvulta. 

Vuokraa loma-asunto Ciovosta

Vuokraa loma-asunto Ciovosta kauttamme

Tarjoamme NOVASOLilla laajan valikoiman loma-asuntoja Ciovossa. Löydät koko monipuolisen valikoimamme nettisivuiltamme. Etsiessäsi juuri sinulle sopivaa loma-asuntoa nettisivuiltamme, voit rajata hakua haluamisiesi vaatimusten mukaan. Ehkä haluat majoittua meren lähellä? Tai ehkä matkustat koiran kanssa? Matkustatko suurella porukalla vaiko pienemmällä? Tai ehkä toiveenasi on vuokrata loma-asunto uima-altaalla Ciovosta. Valitse itse  sinulle paras vaihtoehto ja aikaväli, milloin aiot matkustaa. Siten saat tulokset, jotka näyttävät vapaana olevat loma-asunnot täyttäen samalla henkilökohtaiset toiveesi. 

Jos toiveenasi on vuokrata loma-asunto Ciovosta NOVASOLin kautta, voit varmistua siitä, että olemme käyneet tarkistamassa kaikki vuokralla olevat loma-asuntomme ennen varaamista. Tämä tapahtuu  Kroatiassa työskentelevien paikallisten työntekijöidemme toimesta. Kun varaat loma-asunnon NOVASOLin kautta, varauksen hintaan kuuluu aina vuodevaatteet, loppusiivous, sähkön kulutus sekä perusturvapakettimme. Hyvä asia tietää, kun suunnittelet loma-asunnon vuokraamista Ciovosta seuraavaa lomaasi varten.