search

Vuokraa loma-asunto Bracilta

Brac on Adrianmeren helmi! Paras tapa kokea kristallin kirkkaat vedet, ihanat rannat ja mielenkiintoinen historia on vuokrata huoneisto tai huvila Bracin saarelta.

Brac sijaitsee Keski-Bracissa eteläisessä Kroatiassa ja se on Adrianmeren kolmanneksi suurin saari. Saari tunnetaan valkeista kivistään, joita on hakattu jo antiikin ajoista saakka sekä kauniista luonnostaan. Suosittu ranta, Zlatni Rat, ihastuttaa pyöreillä kivillään ja vuoroveden värittämällä vaihtelulla.Loma-asunto Bracilta tarjoaa sinullekin mahdollisuden kokea saaren rannat, luonnon ja maukkaan ruoan.

Vuokraa loma-asunto Bracilta

Koe Kroatia ja vuokraa loma-asunto Bracilta

Bracin rannikko kuuluu Euroopan aurinkoisimpiin paikkoihin. Vuokratalo Bracilta tarjooa hyvän tukikohdan lähteä Bolin kylässä sijatsevalle Zlatni Ratin rannalle, Supetarin hienolle rannalle tai vaelluksille hehkuvaan luontoon. Bracin maisemat vaihtelevat kalkkikivialueiden rotkoista hienoihin metsiin ja viljaviin peltoihin.

Kaunis Brac on ollut asutettu jo pronssiajoista lähtien, ja italialaiset hallitsivat aluetta vuosien ajan. Venetsia hallitsi Bracia vuosina 1420-1797 ja perusti monia kyliä saarelle.Vuokraa huvila Bracilta ja tutustu perinteisiin kyliin, esimerkiksi saaren vanhimpaan Skripiin, 1700-luvun kylään Milnaan tai historiallisesti tärkeään Nereziscan kaupunkiin.

Loma-asunnon vuokraus Bracin saarelta merkitsee perheellesi erilaista vapautta. Voit kokata itse ihania illallisia paikallisista raaka-aineista tai valita jonkun hyvän ravintolan Bracilta. Paikallinen keittiö rakastaa lammasta, joihin kuuluvat Kroatian herkut vitalac ja butalac, ihana tuorejuusto procip tai smutica-drinkki, joka on sekoitus punaviiniä ja vuohenmaitoa.

Loma-asunnot Bracilla

Yksinkertaisempi tapa vuokrata loma-asunto Bracilta

Loma-asunnon vuokraus Bracilta onnistuu helposti täällä kotisivuillamme. NOVASOL on perustettu vuonna 1968 ja meillä on uniikki valikoima loma-asuntoja Bracin saarella tarjolla sinulle, joka haluat vuokrata huvilan tai huoneiston Bracilta. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Dalmatiassa ovat tarkoin valittuja ja turvallisuuspakettimme kuuluu aina vuokraan. Jos teillä on kysyttävää loma-asunnoistamme Bracilla tai tarvitsette apua, kun etsitte vuokrataloa Dalmatiasta, niin soittakaa ihmeessä asiakaspalveluumme. Olemme täällä teitä varten!