search

Vuokraa loma-asunto Blatosta

Blaton viihtyisä kylä sijaitsee kauniissa ympäristössä Korculan saarella Kroatian Dalmatiassa. Vuokraa loma-asunto Blatosta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla kohteella sekä koko Korculan saarella on sinulle ja perheellesi tarjota. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja sinä voit valita mielesi kohteen yksinkertaisista ja kotoisista asunnoista tai upeista luksusasunnoista, joissa on muun muassa oma uima-allas. Nauti vuokra-asunnon tuomasta yksityisyydestä lomallasi ja vietä seuraava lomasi Blaton mielenkiintoisessa kaupungissa. Blaton kylään on helppo ja kätevä päästä – monet lentävät ensin Splitin kaupunkiin ja ottavat sieltä lautan Korculan saarelle. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Blatosta on helppo tehdä päiväreissuja mantereen kaupunkeihin lauttayhteyksien välityksellä, jolloin pääset nauttimaan monista historiallisista ja kulttuurisista nähtävyyksistä sekä unohtumattomista elämyksistä, joita mantereen kaupungit tarjoavat.

Vuokraa loma-asunto Blatosta

Lomaparatiisi Korcula

Korculan hurmaava saari sijaitsee upeissa maisemissa Dalmatian alueen rannikolla. Kun vuokraat loma-asunnon Korculan saarelta, saat viettää lomasi kuvankauniissa ja luonnollisessa ympäristössä – sinua ympäröivät muun muassa tiheät mäntypuumetsät sekä kauniit oliivitarhat ja rypälepuut. Saaren rannikko koostuu monista ihanista pikkukivirannoista sekä syrjäisistä lahdista, joissa voit viettää ihanan rentouttavia rantapäiviä. Lisäksi saarella sijaitsee kiehtova keskiaikainen kaupunki, jossa pääset ihailemaan monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi St. Markin katedraalia sekä jopa 1200-luvulle sijoittuvia kaupungin muureja. Täältä löydät myös Marco Polon synnyintalon.

Vuokraa loma-asunto Blatosta

Aktiviteetteja sekä elämyksiä Blatossa

Blaton kaupunki sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Korculan kaupungista ja on yksi saaren vanhimmista asutuksista. Alueella vallitsee miellyttävä välimerellinen ilmasto; kesät ovat pitkiä sekä kuivia ja talvet puolestaan lyhyitä, leutoja ja sateisia. Luultavasti näistä syistä Korculan saari on rehevän vihreä ja viljelyolosuhteet ovat hyvät. Blato on loistava kohde silloin, kun haluat yhdistää rennon rantaelämän aktiiviseen tekemiseen kuvankauniissa maisemissa. Pakkaa hyvät kengät mukaan ja lähde patikoimaan alueen luontoon tai koe alueen maaseututiet pyörän selästä. Korculan rannikolla sinulla on loistavat mahdollisuudet harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi kanootti- ja kajakkimelontaa. Noin seitsemän kilometrin päässä Blatosta sijaitsee Gršćica, josta löytyy sukelluskeskus. 

Monet vuokraavat loma-asunnon Dalmatian alueelta Kroatiasta, koska täältä löytyy mitä ihanampia rantoja sekä paljon auringonpaistetta. Korcula onkin aurinkoa ja rantaelämää rakastaville loistava kohde, kiitos sen kuvankauniiden rantojen sekä kristallinkirkkaan veden. Blato sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä saaren suosituimmasta rannasta, Vela Lukasta. Jos haluat enemmän yksityisyyttä sekä rauhaa rantapäiviltäsi, Blaton lähistöltä löytyy monia ihania pienempiä ja syrjäisempiä rantoja tätä varten. Vuokraa loma-asunto Blatosta ja koe kaikki alueen mielenkiintoiset aktiviteetit sekä unohtumattomat elämykset.

Vuokraa loma-asunto Blatosta

Vuokraa loma-asunto Blatosta NOVASOLin kautta

Mitä jos kokeilisit seuraavalla lomallasi majoittumista yksityisessä loma-asunnossa? NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto, huvila tai huoneisto tuo lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella päivien aikataulut ja rutiinit itse. Lisäksi loma-asunnoissa on usein enemmän tilaa koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuoneessa ja vuokra-asunnon avulla sinun ei tarvitse huolehtia muiden lomalaisten läsnäolosta ja hulinasta, vaan saat nauttia lomastasi rauhassa yksityisessä ympäristössä. NOVASOLin laajan valikoiman ansiosta voit valita juuri sellaisen loma-asunnon, kuin itse haluat – etsitpä sitten upeaa luksusasuntoa omalla uima-altaalla tai hillitympää ja kotoisampaa vaihtoehtoa, NOVASOLilla on ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin ja talon koon, sijainnin sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Blatosta jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!