search

Vuokraa loma-asunto Bilicesta

Bilicen pieni lomakohde Dalmatian alueella Kroatiassa sijaitsee Šibenikin ja Skradinin välissä ja on loistava kohde rentouttavaa lomaympäristöä etsiville. Loma-asunto Bilicesta tarjoaa mahdollisuuden yhdistää lomasi aikana aktiivisen tekemisen henkeäsalpaavissa kansallispuistoissa rentouttaviin päiviin Kroatian saaristossa. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja löydä unelmiesi loma-asunto seuraavaa lomaasi varten. 

Vuokraa loma-asunto Bilicesta

Nähtävyydet ja vetonaulat

Dalmatian alueelta vuokrattu loma-asunto tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua koko alueen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin nähtävyyksiin. Loma-asunto Bilicesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä päiväreissuille moniin alueen historiallisiin kaupunkeihin. Esimerkiksi Šibenikin satamakaupunki on ehdottomasti vierailun arvoine kohde ja täällä pääset ihailemaan muun muassa hyvin säilynyttä vanhaa kaupunkia sekä kahta UNESCOn maailmanperintökohteeksi listattua kohdetta; St. Jacobin katedraalia sekä St. Nicholasin linnoitusta. Vietä päivä historiallisten ja vaikuttavien rakennusten ympäröimänä sekä nauti idyllisten ja viihtyisien kahviloiden tunnelmasta. 

Bilicesta on vain noin tunnin ajomatka Zadarin kaupunkiin. Tämä pitkän historian omaava kaupunki äänestettiin vuonna 2016 Euroopan parhaaksi matkailukohteeksi. Zadarista löytyy kaikki olennainen, mitä Kroatian lomalta odottaa – kulttuuria, historiaa, shoppailumahdollisuuksia sekä ihania ravintoloita. Yksi kohteen kohokohdista on kaunis vanha kaupunki, josta löytyy useita roomalaisia monumentteja sekä keskiaikaisia kirkkoja. Kaupungin ympärillä avautuvat mahdollisuudet erilaisten luontoelämysten kokemiseen ja täällä voitkin kokeilla ja harrastaa esimerkiksi kiipeilyä, purjehtimista, opastettuja luolakierroksia, purjelautailua sekä laitesukellusta. Vuokraa loma-asunto Bilicesta ja koe kaikki alueen nähtävyydet ja vetonaulat omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa loma-asunto Bilicesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Haaveiletko lomasta, jonka aikana voit yhdistää rentouttavat rantapäivät kauniisiin maisemiin, raikkaaseen ilmaan sekä hyviin retkeilymahdollisuuksiin? Loma-asunto Bilicesta tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua moniin Kroatian kuvankauniista kansallispuistoista. Esimerkiksi Krkan kansallispuisto on helposti saavutettavissa Bilicesta ja täällä pääset ihailemaan rehevän vihreitä maisemia sekä upeita vesiputouksia, joista kansallispuisto onkin hyvin kuuluisa. Muista pakata matkaasi uimapuku, sillä Skradinski Bukin vesiputouksen luona on ihana luonnollinen uimapaikka, jossa pääset uimisen ja virkistymisen ohessa ihastelemaan henkeäsalpaavaa näkyä, kun kyseinen vesiputous nousee 17 ”porrasta”. Lisäksi 89 saaresta koostuva Kornatin kansallispuisto on toisen päiväreissun arvoinen kohde. Kansallispuiston saaret ovat asuttamattomia, mutta niillä sijaitsee muun muassa oliivitarhoja, viinitiloja sekä hedelmäpuita – näky on uskomaton. 

Vuokraa loma-asunto Bilicesta

Vuokraa loma-asunto Bilicesta

Suunnitellessasi loma-asunnon vuokraamista Kroatiasta, käännä katseesi kohti NOVASOLin laajaa valikoimaa viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella. NOVASOLilta löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen – etsitpä sitten upeaa luksuskotia omalla uima-altaalla tai hillitympää ja kotoisampaa vuokrakotia, NOVASOLilta löytyy aina ratkaisu. Nettisivuillamme voit rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella ja löytää unelmiesi loma-asunnon, joka vastaa juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!