search

Vuokraa loma-asunto Bibinjesta

Aurinko paistaa Bibinjen kaupungissa lähes joka päivä, mikä tekee tästä loistavan lomakohteen rantalomasta haaveilevien lomailijoiden keskuudessa. Kyseessä on pieni satamakaupunki Dalmatian alueella vain kuusi kilometriä Zadarista eteläiseen suuntaan. Bibinje on lähiaikoina noussut melkoiseen suosioon lomailijoiden keskuudessa. Kristallinkirkas merivesi houkuttelee kaikenikäisiä vierailijoita ja rauhaisat merivedet soveltuvat myös lapsiperheille. Alueen suurimmat ja keskeisimmät vetonaulat ovat sen upeat ja isot rannat, mutta myös aktiivista tekemistä etsiville Bibinje on viihtyisä kohde. Paras tapa viettää loma, on vuokrata loma-asunto Bibinjesta ja nauttia sen tuomasta vapaudesta loman aikana. 

Vuokraa loma-asunto Bibinjesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Bibinjessa

Kroatia tarjoaa lukemattomia loistavia lomakokemuksia ja -elämyksiä vierailijoilleen vuosi toisensa jälkeen. Bibinjen kaupungista on vain lyhyt matka Zadarin kaupunkiin ja päiväreissu tänne onkin monien listalla. Zadar äänestettiin Euroopan parhaaksi lomakohteeksi vuonna 2016 ja kun vierailet täällä, ymmärrät miksi. Zadarin eläväisessä kaupungissa sekä historialliset nähtävyydet, että modernit nähtävyydet odottavat sinua. Lisäksi laaja valikoima erilaisia ravintoloita, kahviloita, kauppoja sekä putiikkeja ovat saavutettavissasi. Kokemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Anastasian katedraali, St. Donatuksen kirkko sekä Nikola Bašićin upea taideteos Meriurut. Lisäksi kaupungista löytyy monia museoita, jotka ovat tilaisuuden tullen vierailun arvoisia. 

Bibinjen kaupungin alueelta löydät useita kreikkalaisia ja roomalaisia rakennusten raunioita sekä myöskin monia kuvankauniita kirkkoja. Kaupungin satama, Zlatna Luka (Golden Gate), käsittää 70 000 neliömetrin kokoisen alueen ja täällä on kiinnitettynä noin 1400 venettä. Näistä numeroista voi jo päätellä kyseessä olevan hyvinkin vilkkaan paikan. Täältä voit osallistua kalastusretkille, vuokrata oman veneen käyttöösi, kokeilla sukeltamista sekä monia muita mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia aktiviteetteja sekä kokemuksia. Loma-asunto Bibinjesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteettitarjontaan. 

Vuokraa loma-asunto Bibinjesta

NOVASOLin Kroatian loma-asunnot

NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiassa ja tästä joukosta jokainen löytää epäilemättä mieleisensä vuokra-asunnon. Voit valita suurista loma-asunnoista omalla uima-altaalla pienempiin ja hillitympiin vuokrakoteihin – rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun lomatyyppiisi vastaavan kohteen. Kaikki Kroatian loma-asuntomme ovat ”all inclusive”, joka tarkoittaa sitä, että niiden hintaan sisältyy muun muassa liinavaatteet, loppusiivous, sekä käyttökustannukset. Etsitpä sitten loma-asuntoa Dubrovnikista tai huvilaa Pulasta, NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi parhaat mahdolliset lähtökohdat. 

Vuokraa loma-asunto Bibinjesta

Vuokraa loma-asunto Bibinjesta NOVASOLin kautta

NOVASOLin kautta saat valita omaan tilanteeseesi ja toiveisiisi vastaavan loma-asunnon lomaasi varten. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa ja kun rajaat hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, unelmiesi loma-asunto Bibinjesta on saavutettavissasi! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!