search

Vuokraa loma-asunto Baska Vodasta

Loma-asunto lomallesi Baska Vodassa

Keski-Dalmatiassa sijaitsevan todellisen lomaparatiisin, Baska Vodan, maisemia koristavat Biokovon vuoret, mäntymetsät, pitkät valkoiset pikkukivirannat sekä lahdet. Erilaiset monumentit ja historialliset nähtävyydet lisäävät lomaasi mielenkiintoista sisältöä ja antavat pienelle sekä sympaattiselle Baska Vodalle erityisen vetovoiman. NOVASOL tarjoaa laajan kirjon houkuttelevia loma-asuntoja ja huoneistoja Kroatiassa. Hemmottele itseäsi ja vuokraa loma-asunto Baska Vodasta. Tutustu tarkemmin valikoimaamme, josta löydät upeat loma-asunnot Dalmatiasta laatutakuulla eri hinta- ja kokoluokissa!

Vuokraa loma-asunto Baska Vodasta

Loma Dalmatiassa meren rannalla

Keski-Dalmatiasta löytyy lukuisia lomakohteita, joiden joukosta löytyy yksi parhaista; Baska Voda. Tämä idyllinen kaupunki sijaitsee kauniin Adrianmeren rannalla ja Baska Vodasta löytyykin henkeäsalpaavia rantoja sekä tekemistä niin lapsille, kuin aikuisillekin. Kuten muuallakin päin Kroatiaa, Baska Vodassa ilmasto on välimerellinen ja kaupunki kylpee auringonpaisteessa. Baska Voda saakin nauttia auringonpaisteesta jopa 2700 tuntia vuodessa. Arviolta 40 päivänä vuodessa lämpötila nousee yli 30 asteen ja vain noin 7 päivänä vuodessa se putoaa alle seitsemän asteen. Baska Vodassa saat nauttia leveistä ja vaaleista rannoista, kristallinkirkkaasta, lämpimästä ja sinisestä merivedestä sekä monista vapaa-ajan aktiviteeteista, jotka odottavat sinua. Täällä historiallisessa kaupungissa on lisäksi loistavat shoppailumahdollisuudet, sillä kauppoja ja putiikkeja löytyy joka lähtöön. 

Kaupungin monissa loistavissa ravintoloissa on tarjolla tuoretta kalaa ja mereneläviä, jotka on juuri kalastettu merestä. Näkemisen arvoisia ovat myös Baska Vodan kaksi museota. Kaupungin nilviäismuseo (Malacological Museum) esittelee suuren kokoelman Adrianmerestä sekä ympäri maailmaa muista meristä löytyneitä simpukoita. Kaupungin arkeologinen museo puolestaan esittelee  näyttelyitä ihmisasutuksen pitkästä historiasta. Jopa 4000 vuotta eKr. on löydetty todisteita ihmiselämästä. Loma-asunto Baska Vodasta on loistava perusta myös patikoinnille Biokovon kansallispuistossa. Kyseinen kansallispuisto kattaa suurimman osan Biokovon vuorista ja sisältää upean biodiversiteetin, eli luonnon monimuotoisuuden. Biokovon kansallispuisto perustettiin vuonna 1981 ja se kattaa 19550 hehtaarin kokoisen alueen.

Vuokraa loma-asunto Baska Vodasta

Vuokraa loma-asunto Baska Vodasta NOVASOLin kautta

Mikäli haluat nauttia lomasta kauniilla Dalmatian alueella, kannattaa vuokrata hurmaava loma-asunto Baska Vodasta NOVASOLin kautta. Meiltä löytyy loma-asuntoja jokaiseen makuun ja lähtöön Kroatian valikoimastamme. Meiltä löydät juuri sinun toiveidesi ja vaatimustesi mukaisen loma-asunnon. Valitse eri kategorioista ja löydä unelmien asuntosi lomaasi varten. Etsitpä sitten loma-asuntoa omalla uima-altaalla tai meren rannalta, NOVASOLilta löydät varmasti etsimäsi. Lisäksi lemmikkieläimet ovat tervetulleita suurimpaan osaan loma-asunnoistamme. Olemme myös tehneet jokaisen valikoimassamme olevan loma-asunnon kohdalla laatutarkastuksen. Voit siis luottaa NOVASOLin monien vuosien kokemukseen ja siihen, että saat aina hyvää palvelua lomasi loppuun saakka.