search

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta

Kroatian suurimpana loma-asuntojen välittäjänä, NOVASOL toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi vuokraamaan ihana loma-asunto Kroatiasta! Ei ole mikään ihme, että Kroatiasta on tullut erittäin suosittu matkailukohde, sillä aurinko, upean turkoosina hohtava, puhdas merivesi ja hyvä ruoka sekä mukavat ihmiset luovat hyvän pohjan onnistuneelle lomalle. Vuokraa huvila tai muu loma-asunto Kroatiasta lomallesi NOVASOLin yli 10 000 loma-asunnon valikoimasta ja koe tämän fantastisen kauniin maan nähtävyydet ja elämäntapa!

Loma-asunnot Kroatiassa

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta NOVASOlin kautta

Jos loma-asunnot Kroatiasta kiinnostavat, niin yli 10 000 kohteemme joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivat kohteet. Tulet myös huomaamaan, että oma vuokratalo Kroatiassa tekee lomastasi persoonallisemman ja aidomman, sillä pääset lähemmäksi maan aitoa kulttuuria ja ruokatottumuksia. Jokainen vuokratalo ja loma-asunto Kroatiassa on yksityisomisteinen, joten pääset kokemaan maan kuin kuka tahansa paikallinen. NOVASOLilla on myös useita palvelutoimistoja Kroatiassa, jotta voimme aina tarvittaessa auttaa ja neuvoa sinua lomasi aikana. Vaikka kaikki NOVASOLin loma-asunnot Kroatiassa ovat yksityisomisteisia, mutta asiantuntijamme ovat tarkoin valikoineet ja tarkistaneet ne, joten voit luottaa siihen, että odotuksesi palkitaan.

Loma-asunto Kroatiassa aina 'All inclusive'

Jos huvila tai huoneisto Kroatiasta kiinnostaa, teet sen helposti ja turvallisesti NOVASOLin kautta, takaamme, että jokainen loma-asunto Kroatiassa on ”All Inclusive”, on kyseessä sitten pieni asunto tai iso, uima-altaallinen vuokrahuvila Kroatiassa. Vuokratalo ja loma-asunto Kroatiassa All inclusivena tarkoittaa sitä, että seuraavat asiat kuuluvat aina vuokraan:

  • Sähkö
  • Vesi
  • Lämmitys
  • Loppusiivous
  • Vuodevaatteet
  • Käsipyyhkeet
  • Turistivero

Toisin sanoen, sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kuluista asuntosi suhteen, (jollei talon esittelytekstissä muuta mainita). Myöskin avainten luovutus Kroatian loma-asunnoissa tapahtuu aina paikan päällä omistajan tai muun tahon toimesta, jollei mitään muuta mainita. NOVASOL haluaakin tarjota sinulle upeat loma-asunnot Kroatiasta ilman, että joudut raahaamaan mukana lakanoita tai pyyhkeitä. Myöskin loppusiivous ja muut juoksevat kulut kuuluvat lähes poikkeuksetta hintaan, jolloin loma-asunnon vuokraus Kroatiassa ei tuo sinulle mitään asumiseen liittyviä ylimääräisiä kuluja, vaan se on kerralla selvä!

Loma Kroatiassa

Vuokraa talo Kroatiasta omalla uima-altaalla

Kroatia on auringonpalvojan paratiisi, sen takaa Välimeren upean kirkas vesi, saaret ja lahdenpoukamat. Löydät Kroatiasta lukusia ihania hiekkarantoja, mutta erityisen upeita ja kirkasvetisiä ovat pikkukivirannat, joita maassa on jopa enemmän kuin hiekkarantoja. Rannat ovat poikkeuksetta uskomattoman puhtaita ja vesi niin kirkasta, että uiminen ja vaikkapa snorklailu ovat hienoja kokemuksia.

Jos haluat virkistäytyä vedessä lähtemättä meren rannalle, suosittelemmekin, että valintasi on uima-altaallinen vuokrahuvila Kroatiassa. Monet loma-asunnot Kroatiassa ovat uima-altaallisia, sillä Euroopan aurinkovarmimmassa kolkassa on erittäin tärkeää ja ihanaa päästä välillä vilvoittelemaan veteen. Uima-allas sijaitsee useimmiten ulkona ja se on vain sinun ja matkakumppaneidesi käytössä, ovathan loma-asunnot Kroatiassa useimmiten yksittäisiä huviloita. Voit siis nauttia olostasi altaalla juuri niin kauan kuin haluat joutumatta etsimään hyvää auringonottopaikkaa ruuhkassa. Jos uima-allas on yhteiskäytössä, se mainitaan talon esittelytekstissä.

Kaunis luonto ja upea meri aina läsnä

Vuokraa talo Kroatiasta ja olet aina lähellä merta. Upeat loma-asunnot Kroatian saarilla, kuten Hvarilla ja Krklla tarjoavat parasta mahdollista merielämää kauniin luonnon ympäröimänä ja voit etsiä rannoilta omia salaisia pikkurantoja, joissa voit rauhassa viettää kuumaa kesäpäivää. Vuokratalo Kroatiassa sopii hyvin myös aktiivilomailijalle, sillä voit hyvin viettää päiväsi uiden, purjehtien ja sukeltaen. Löydät kaikkialta myös upeita vaellusreittejä, joiden kiertelyn jälkeen on ihanaa rentoutua joko meren rannalla tai omalla uima-altaalla.

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta ja lähde nauttimaan upeista historiallisista kaupungeista sekä kauniista luonnosta. Vuokraa talo Dalmatiasta, Istriasta tai Kvarnerinahdelta ja pääset nauttimaan Kroatian lomasta aidoimmalla mahdollisella tavalla. Loma-asunnot Dalmatiassa tarjoavat paitsi upeita antiikinaikaisia kaupunkeja, kuten Trogir, Split ja Omia, myös huikean kauniita lomasaaria. Loma-asunnot Bracilla tai upeat vuokrahuvilat Hvarilla vievät sinut oliivipuiden sekä viinitarhojen keskelle, ihanille pikkukivirannoille sekä mahtavien herkutteluhetkien äärelle. Esimerkiksi Bracin saarella Bolin kaupungissa sijaitseva Zlatni Rat on uskomattoman upea niemenkärki, joka on yksi Kroatian kauneimmista uimarannoista. Puhdas merivesi, ihanan sileät pikkukivet, vesikiipeilytelineet ja muut vesiurheilumahdollisuudet houkuttelevat matkailijoita kauempaakin. Löydät saarilta myös monia upeita vaellusreittejä, mutta kuumalla kelillä kannattaa muistaa aina ottaa juomaa mukaan, sillä reitit ovat usein myös hyvin mäkisiä.

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta

NOVASOLin loma-asunnot Istriassa vievät sinut esimerkiksi sukelluksen maailmaan. Upeat riutat Medulin lähellä kannattaa ehdottomasti kokea ja suosittelemme myös vierailua esimerkiksi vanhassa Pulan kaupungissa. Hienoja historiallisia rakennuksia löydät toki joka puolelta maata, joten loma-asunnon vuokraus Kroatiasta on myös mielenkiintoinen matka vanhan ajan maailmaan. Löydät kaikki loma-asunnot Istriasta täältä kotisivuiltamme ja voit etsiä hakuehtoja täyttämällä juuri sinulle sopivat vuokrahuvilat Kroatiasta.

Loma-asunnot Kvarnerinlahdella vievät sinut muun muassa upean Krkn saaren vesiputouksien lumoihin. Vuokraa loma-asunto Kroatian mantereelta ja lähde saarille päiväretkille laivakyydillä tai valitse sopiva loma-asunto Krklta tai joltain muulta luonnonkauniilta paratiisisaarelta, etkä tule katumaan. Lisätietoa eri kohteista löydät täältä kotisivuiltamme.

Kroatialainen kulttuuri ja keittiö

Kroatia on historiallinen maa, jossa kulttuuri on aina läsnä. Vuosien varrella kroatiaa ovat hallinneet niin roomalaiset, venetsialaiset kuin muutkin suuret kansa, jotka ovat kaikki jättäneet merkkinsä ympäristöön. Voit tutustua upeisiin antiikin ajan kaupunkeihin ja mahtipontisiin monumentteihin, jotka ovat jopa tuhansia vuosia vanhoja. Raunioita ja erilaisia kirkkoja, palatseja ja linnoja löytyy joka puolelta, joten vuokraa talo Kroatiasta ja historia kertoo tarinaansa silmiesi edessä.

Riippuen siitä, missä vuokratalo Kroatiassa sijaitsee, vaihtelevat kulinaristiset nautinnotkin hieman. Esimerkiksi Slavoniassa ruokakulttuuri on saanut inspiraatiota Unkarista mausteineen ja paprikoineen. Terveelliset raaka-aineet, kuten kala, oliiviöljy ja vihannekset sekä villiyrtit ovat puolestaan tunnusomaisia Dalmatian alueen keittiölle. Vuokraa loma-asunto Kroatiasta ja nauti perinteisestä alkuruokaherkusta, johon kuuluu ilmakuivattua Prsut-kinkkua, kovaa juustoa sekä lampaanmaitoa. Päälle kannattaa nauttia valkoviiniä tai ottaa kuuluisa yrttisnapsi Travarica.

Kroatian lämpö on helposti saavutettavissa

Mihin päin Kroatiaa sitten menetkin, niin merellinen tunnelma, maittavat kalaherkut ja paikallliset oliivi- sekä viinitilat pitävät sinut varmasti tyytyväisenä. Vuokrahuvilat Kroatiassa tarjoavat takuuvarmaa aurinkoa ja lämpötilat nousevat helposti yli kolmenkymmenen asteen, joten Kroatia sopii loistavasti rantaelämästä nauttiville. Loma Kroatiassa ovatkin koko ajan suositumpia ja pääset suorilla lennoilla Suomestakin helposti niin Splitiin kuin Dubrovnikiinkin, joista voit edetä esimerkiksi vuokra-autolla omaan kohteeseesi. Kroatian saarille menee päivittäin useita lauttoja, joten oman veneen vuokraaminen ei ole välttämätöntä, tosin sekin onnistuu varsinkin suurimmista satamista.

Koe Kroatia omalla tavallasi

Kroatian upea Välimeren rannikkoa ja sen täydellisen puhtaat vedet, upeat saarikohteet sekä lahdenpoukamat ovat todellinen lomaparatiisi merellisestä elämästä ja aktiivisestakin lomasta nauttiville. Vuokraa huvila Kroatiasta ja lähde päiväretkelle purjehtimaan tai sukeltele oman huvilan rannoilla. Kroatian manner on erittäin vaihtelevaa ja vuoristoista. Löydät NOVASOLilta loma-asunnot Kroatian rannoilta upeilla merinäköaloilla ja myös uima-altaallinen vuokratalo Kroatiasta on suositeltava, sillä maa on Euroopan aurinkoisimpia ja erittäin lämmin.

Loma Kroatiassa on sekoitus rentoutumista, kulttuuria, nautintoja ja hauskoja aktiviteetteja. Vuokrahuvilat ja lomahuoneistot Kroatiasta ovatkin erittäin suosittu tapa viettää lomaa Adrianmeren rannoilla. Sää on aina upea, pikkukiviranta ja hiekkarannat mahtavia ja vesi kristallin kirkasta. Vuokraa talo Kroatiasta uima-altaalla ja pääset nauttimaan ihanasta ilmastosta parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Jos pidät vaelluksista, kiipeilystä tai pyöräilystä, on vuokrahuvila Kroatiasta sinulle oiva vaihtoehto. Samalla pääset tutustumaan Kroatian upeaan luontoon ja kansallispuistoihin.

Kaikkein vaikeinta loma-asunnon vuokraamisessa Kroatiasta on valita juuri se oikea paikka kaikkien ihanien kohteiden joukosta. Jos tarvitset apua loma-asunnon suhteen, autamme aina mielellämme.

Vuokrattavat loma-asunnot Kroatiassa tarjoavat olosuhteet, joissa on erittäin paljon vaihtelevia piirteitä. Upeat rannat ja korkeat vuorenseinämät vaihtelevat viinitarhojen ja kaupunkien mukana. Vaikka välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä, kannattaa harkita myös autonvuokrausta. Jokaisella alueella on oma charminsa, mutta kaikissa on upea ilmasto ja loistavat lomailuolosuhteet. Valitse joku seuraavista alueista ja vuokraa huvila Kroatiasta seuraavalle matkallesi. Tutustu tarjontaamme linkkien takana:

Kauniilla Kvarnerinlahdella on monia hienoja saaria kuten Krk, Rab ja Pag, joilta löydät myös paljon NOVASOLin kohteita. Jos haluat vuokrata huvilan tai huoneiston mantereen puolelta, voimme suositella Dalmatiassa sijaitsevia Dubrovnikia ja Splitiä, Istriassa vuokra-asuntoja löytyy mm. Pulasta ja Rovinjsta. Myös manner on hyvin kaunista ja vaihtelevaa seutua, siispä vuokraa loma-asunto Kroatiasta ja lähde omia reittejä tutkimaan maata!

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta

Huolimatta siitä teetkö varauksen suoraan täällä kotisivuillamme vai soitatko asiakaspalveluumme, olet aina tervetullut meille. NOVASOLin loma-asunnot Kroatiassa ovat vuokrattavissa vuorokauden ympäri.

Kaikki loma-asunnot Kroatiassa ovat erikseen valikoituja ja ne tarkistetaan ammattilaisten toimesta säännöllisesti. Vuokraa lomahuoneisto Kroatiasta tai valitse vuokrahuvila Kroatiasta helposti ja turvallisesti NOVASOLin kautta, etkä tule pettymään. Loma-asunto Kroatiassa sisältää NOVASOLin hinnoissa aina sähkön, veden, loppusiivouksen, vuodevaatteet, käsipyyhkeet sekä turistiverot, joten et joudu maksamaan niistä ylimääräisiä kuluja. Tervetuloa upealle lomalle Kroatiaan!