search

Vuokraa loma-asunto Peloponnesoksesta

Saari vai niemimaa? Tämä mietityttää usein matkailijaa kun kyseessä on Peloponnesos. Aikaisemmin pääsy kauniiseen Peloponnesokseen oli kapean kannaksen kautta, joka vielä jaettiin Korintin kanavan rakentamisen aikana 1893. Nykyään pääsee ajaen sillan yli suoraan niemimaalle, jossa myös NOVASOLin vuokrahuviloita Peloponnesoksesta on tarjolla.

Nimi Peloponnesos on kuuleman mukaan saanut nimensä mytologisen hahmon Pelops ja Kreikan saarta tarkoittavan sanan, Nisos, mukaan, mutta kuten monet asiat Kreikan kulttuurissa niin ei tätäkään väitettä voida todistaa ja siksi se on edelleen mysteeri. Huolimatta siitä mikä on Peloponnesoksen nimen alkujuuri, niin voimme luvata sinulle upean valikoiman taloja, huoneistoja ja huviloita Peloponnesoksesta, jotta loma Kreikassa on sinulle unelmien täyttymys.

Rantaloma Peloponnesoksessa

Kaunis luonto ja selkeä vesi

Alueen kauneus ei varmasti tuota sinulle pettymystä. NOVASOLin vuokrahuvilat Peloponnesoksessa ovat keskellä luontoa, mistä näkymät ovat mielettömän kauniita. Vaikuttavat vuoristot ja kaunis Välimeren rannikon ilmasto tarjoaa sinulle niin rentoja kuin kesäliikunnallisia hetkiä. Vuokraa loma-asunto Peloponnesosta niin sinulla on lyhyt matka tutustua antiikin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi antiikin aikaiseen Zeuksen pyhäkköalueeseen nimeltä Olympia – paikka mistä olympialaiset sai alkunsa. Vieraile myös antiikin aikaisen Korintin kaupungissa, jonka paikalla nykyään on Archaía Kórinthoksen kylä. Vuokrahuvilat ja lomaasunnot Peloponnesoksesta tarjoilee myös aitiopaikan merenrannan läheisyydessä, missä on ihana nauttia auringosta ja kirkkaasta vedestä.

Vuokraa loma-asunto Peloponnesoksesta

Historiallisesti merkityksellisemmät paikat ovat Kalavrita ja Nauplion. Kalavritan läheisessä luostarissa Agi Lavrassa asui Patraksen piispa Germanos, joka aloitti 25 maaliskuuta 1821 vapaustaistelun. Siitä lähtien 25 maaliskuuta on ollut Kreikan kansallispäivä. Nauplion oli vuodesta 1829 vuoteen 1834 modernin Kreikan ensimmäinen pääkaupunki Ottomaanisen valtakunnan vapauttamisen jälkeen. Vuokraa loma-asunto Peloponnesoksesta, jolloin sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea tuulahdus historiasta!

Loma-asunnon vuokraus Peloponnesoksesta upeiden rantojen ympäröimänä sopii kaikenikäisille ja lämmin selkeä vesi on ihanteellinen niin pulikoijille, vesiurheiluille kuin kuntoilijoille. Hiekka, lämmin aurinko ja miellyttävä tunnelma takaa sinulle rentoutumisen hetkiä ja voit unohtaa kaikki murheesi. NOVASOL tarjoaa sinulle aidon unelmaloman sekä laatutarkastetut huvilat ja huoneistot Kreikassa.

Vuokraa loma-asunto Peloponnesoksesta NOVASOLin kautta

NOVASOLin loma-asunnot Peloponnesoksessa sijaitsee pääasiassa itäosassa ja Ermionin länsirannikolla Pirgos ja Pyloksen välissä sekä eteläisellä niemimaalla Manissa, kylissä kuten Stoupa, Aghios Dimitris ja Limeni. Voit tutustua ja varata unelma loma-asuntosi helposti suoraan NOVASOLin kotisivuilta. Meiltä löytyy myös paljon huviloita Kreikasta ja muualta ympäri Eurooppaa!