search

Vuokraa loma-asunto Keski-Kreikasta

Viehättävä Keski-Kreikka kutsuu seuraavalla lomallasi, koe lumoava lomaelämys ja vuokraa loma-asunto Keski-Kreikasta suoraan sen ytimestä. Useat nähtävyydet ja retkikohteet ympäröivät NOVASOLin loma-asuntoja Kreikassa ja sen keskiosissa. Esimerkiksi Nafpaktos ja Galaxidi ovat pieniä, mutta erittäin kauniita kaupunkeja Välimeren rannalla. Molemmat ovat suhteellisen tuntemattomia kaupunkeja, mutta ne ovat nähtävän arvoisia paikkoja ja saavat varmasti matkailijan palaamaan uudelleen. Vuokraa loma-asunto Keski-Kreikasta ja pääset nauttimaan pikkukaupungin tunnelmasta.

Vuokraa loma-asunto Keski-Kreikasta

Koe Keski-Kreikan historia ja viehättävät pikkukaupungit

Nafpaktos on upea pikkukaupunki Keski-Kreikassa, missä moni historiallinen rakennus on vielä säilynyt. Kaupunki on kultakaivois niille, jotka haluavat kokea Kreikan maineekkaan historian. NOVASOLin vuokrahuvila Nafpaktossa tarjoilee muutakin kuin kauniita vanhoja rakennuksia, sillä alueella on ihania pieniä rantoja, jotka houkuttelee auringonpalvojia ja rentoutujia rennossa ilmapiirissä. Vuokraa huvila Nafpaktosta, niin loma voi tuskin tästä parantua. Nauti paikallisista erikoisuuksista pienissä, kodikkaissa tavernoissa ja testaa myös lasillinen tai kaksi hyvää paikallista viiniä.

Galaxidi on Keski-Kreikan pieni helmi kuten Nafpaktos, joka ehdottomasti on vierailun arvoinen lomakohde Keski-Kreikassa. Vieraile museoissa ja tutustu jännittäviin tarinoihin, käy kuningas Locrosen haudalla kaupungin puistossa sekä vanhakaupungin muureilla Oianthissa. Kiertele pitkin kauniita ratoja, nauti auringonlaskusta satamassa ja unohda stressi sekä arki ja anna vain loman hemmotella itseäsi. Unohda kello ja vietä lomasi oman rytmin mukaan ja mikä itsessään on loistava syy vuokrata talo Keski-Kreikasta.

Vuokraa loma-asunto Keski-Kreikasta

Vuokraa loma-asunto Keski-Kreikasta läheltä suurkaupunkia

Vuokraa NOVASOLin huvila Nafpaktosta tai Galaxidista, kumpikin pikku kaupunki sijaitsee lähellä Ateenaa ja kaikkia sen maailmankuuluja nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia, yöelämää ja ravintoloita, joita on runsaasti tarjolla. Alueen monipuolinen luonto ei suosi vain auringonpalvojia, vaan myös liikunnanharrastajia, retkeilijöitä ja pyöräilijöitä. Tarjolla on monia vesiurheilumahdollisuuksia jokaiselle matkailijalle, joita kiinnostavat huvilat ja huoneistot Manner-Kreikassa!