search

Vuokraa loma-asunto Epeiroksesta

Epeiros sijaitsee Luoteis-Kreikassa missä sinua odottaa unelmaloma uudessa jännittävässä maassa. Aliarvioitu Epeiros on uskomaton lomakohde. Vuokrattu loma-asunto Epeiroksesta on täydellinen tapa viettää monia ihania lomahetkiä, voit rentoutua rannoilla sinisen meren lumoissa ja tutustua nähtävyyksiin, joita on tarjolla kaiken ikäisille. NOVASOL tarjoaa sinulle useita erilaisia, uniikkeja vuokrattavia loma-asuntoja ja huviloita Epeirokselta sekä antaa sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan Epeiroksen salaisuuksiin.

Vuokraa loma-asunto Epeiroksesta

Kaunis rannikko ja hyvää ruokaa

Tutustu esimerkiksi Pargaan, jota pidetään paratiisisaarena. Ihastu sen ympäröimiin oliivilehtoihin, appelsiinipuihin, pitkiin kultaisiin hiekkarantoihin ja kirkkaaseen siniseen mereen. Vuokraa loma-asunto Epeiroksesta sen rannikkoalueelta, esimerkiksi Pargan ympäriltä, niin saat kaiken mitä odotat Kreikasta ja vielä hieman extraa. Sinua kutsuu upeat rannat ja vuokraamalla loma-asunnon Epeirokselta voit kokea rennon ilmapiirin omassa tahdissa. Tutustu muinaisiin raunioihin tai vieraile Ali Pashan linnassa, joka sijaitsee kauniilla kukkulalla. Kävele pitkin rantoja ja nauti maukkaasta ruuasta tavernoissa lähellä meren rantaa.

Jopa sinulle, joka kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta kuin myös kauniita näköaloja, niin voimme suositella NOVASOLin vuokrattavia huviloita Epeiroksesta. Kaunis vuoristo kutsuu sinua vaeltamaan, maastopyöräily ja monet muut aktiviteetit, kuten koskenlasku antaa sinulle mahdollisuuden kokea jotain aivan uutta jännitystä Epeirokselta. NOVASOLin vuokrahuvila Epeiroksessa sopii kaikkien makuun ja antaa upeita hetkiä koko perheelle!

Vuokraa loma-asunto Epeiroksesta

Paljon historiaa

Kiinnostaako Kreikan historia? Epeiroksen alueella on lukuisia nähtävyyksiä, jos sinua kiehtoo historia ja halu kokea mahtava METEORA, “Jumalan Canyon” ja Vikos, ”Euroopan Grand Canyon”, nähdä useita vaikuttavia kivisiltoja ja miksi et kävisi antiikin oraakkelin Dodonassa tai Paul Vrellis vahamuseossa Bizanissa tai tutustu muihin valloittaviin nähtävyyksiin. NOVASOLin loma-asunto Epeiroksesta on verraton tukikohta monenlaisille huikeille päiväretkille

Vuokraa talo Kreikasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa upeat vuokrattavat loma-asunnot Manner-Kreikassa. Voit myös hakea ja varata muita kohteita Kreikasta tai miksipä ei koko Euroopasta NOVASOLin täältä kotisivuiltamme. Hyödynnä NOVASOLin pitkä kokemuksemme ja vuokraa loma-asunto Manner-Kreikasta laatutakuulla. Et varmasti tule pettymään! Tervetuloa NOVASOLille, kun haluat vuokrata loma-asuntoja Epeiroksesta, Kreikasta tai muualta Euroopasta!