search

Vuokraa loma-asunto Chalkidikista

Kauniit lahdet ja kätketyt aarteet – loma-asunto Chalkidikista tai Pohjois-Kreikasta mahdollistaa ihanan loman koko perheelle. Kaunis lähes 500 kilometrin pitkä rannikko ympäröi Chalkidikia ja täältä löytyy monia ihania rantoja. Melkein kaikilla rannoilla on sininen lippu, joka on merkki laadukkaasta rannasta.

Rantojen lisäksi on Chalkidikissa paljon nähtävää ja muinaismuistoja, mikä monesti valloittaa matkailijan mukaan keskelle kaunista antiikinaikaista arkkitehtuuria ja nähtävyyksiä. Vuokraa loma-asunto Chalkidikista ja sinulla on oiva mahdollisuus tutustua alueeseen vuodenajasta riippumatta. Chalkidiki on paikka, joka sopii lomailukohteeksi kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Vuokraa loma-asunto Chalkidikista

Kolme kaunista sormea

Chalkidiki on niemimaa, joka on kuin käsi, josta lähtee kolme sormea suoraan Egeanmereen: Kassandra, Sithonia ja Athos. Kaikki kolme ovat erilaisia ja niillä on oma viehätyksensä. Ota mahdollisuudesta irti ja vuokraa loma-asunto Chalkidikista. Luonnonkaunis ja uimaystävällinen Kassandra on pieni paratiisi maanpäällä aurinkoisten rantojen ympäröimänä, missä puhdas vesi ja monet eri aktiviteetit houkuttelee lomailijaa. Sithonia keskimmäinen ”sormi” on luonteeltaan enemmän villi, rehevä ja sopii kaikille luonnonystäville ja leiriläisille. Kolmas ”sormi” Athos on munkkitasavalta, johon on vaikea päästä tutustumaan, mutta nähtävyyksiä voi tarkastella veneestä seuraamalla Athosen rannikkoa. NOVASOL tarjoaa kaikenlaiset loma-asunnot ja vuokrahuvilat Chalkidikissa, ja löydät loma-asunnot Manner-Kreikasta ja maan muistakin osista NOVASOLilta.

Halkidiki on ainutlaatuinen ja viehättävä niemimaa, jolla on antiikkinen kosketus historiaan ja sen tuntemuksiin. Vuokraa loma-asunto Chalkidikita ja tee lomasta ainutlaatuinen yhdistämällä huvi, luonnonkauniit näkymät sekä uskomattomat muistot, jotka säilyyy varmasti pitkään loman jälkeenkin. Vehreät metsät, jotka ulottuvat alas rantaan asti ja kultainen auringonvalo, joka heijastuu kristallinsiniseen veteen sekä kaunis monimuotoinen vuoristoalue on asioita joita NOVASOL sinulle mahdollistaa, kun vuokraat talon Chalkidikista. Maastopyörä on erinomainen kulkuväline tutustua alueeseen, sillä voit pyöräillä kauniita teitä tammi-ja kastanjametsien ympäröimänä ja tuntea kuinka puhdas ilma täyttää keuhkosi.

Loma-asunto Chalkidikissa sopii kaikille, jotka haluaa tuntea Egeanmeren ja kokeilla leijalautailua, sukellusta ja monia muita vesiurheilulajeja turkoosissa sekä lämpimässä vedessä. Vuosittain täällä järjestetään myös uinti ja muita tapahtumia.

Loma Chalkidikissa

Koe Kreikan niemimaa ja Chalkidiki

Vuokraa loma-asunto Manner-Kreikasta, mikä on loistava tapa luoda perusta onnistuneelle lomalle koko perheelle. NOVASOLin kautta löydät vuokratalot Kreikasta ja muualta Euroopasta, täysin sen mukaan mistä unelmoit kesälomallasi. Hae ja varaa loma-asunto Chalkidikista ja muualta Euroopasta suoraan NOVASOLin kotisivuilta!