search

Vuokraa loma-asunto Ateenasta

Kreikan upea pääkaupunki Ateena henkii vanhaa aikaa ja historiaa. Loma-asunto Ateenasta saattaa sinut niin historiallisiin hetkiin kuin upealle kaupunkilomallekin. Vuokraa huvila tai huoneisto tästä upeasta kaupungista ja tulet varmasti nauttimaan alueen uniikista tunnelmasta ilman turistihotellien ruuhkia.

Vuokraa loma-asunto Ateenasta

Nähtävyyksiä ja historiaa

Loma-asunto Ateenasta on loistava tukikohta tutkia kaupungin nähtävyyksiä ja historiallisia monumentteja. Lisäksi kaupunki tarjoaa upeat shoppailumahdollisuudet ja niin perinteisiä kuin modernejakin ravintoloita. Vuokraa itsellesi sopiva huoneisto ja huvila Ateenasta ja vieraile ainakin Akropoliksella, Plakan vanhassa kaupungissa, Dionysos-teatterilla ja monilla muilla antiikin jäänteillä. Kaunis satama, ihanat rannat ja viehättävät kylät tekevät Ateenan lomastasi täydellisen.

Nähtävyydet Ateenassa

Kolonakin kaupunginosasta löydät kivoja muotiputiikkeja sekä markkinapaikkoja ja kauppahalleja, joiden hintataso on useimmiten hyvinkin huokea. Loma-asunto Ateenasta on muutenkin melko edullinen tapa viettää lomaa. Luksusta etsiville suosittelemme puolestaan Kiffisiasin kaupunginosaa, jossa voit tehdä ostoksia ja nauttia ravintoloissa hieman hienostellen.

Ensiluokkaisia kreikkalaisia ruokaelämyksiä

NOVASOLin loma-asunnot Ateenassa ovat loistava tukikohta tutustua kaupungin elämään, museoihin, tavernoihin ja ravintoloihin. Tulet varmasti ihastumaan Ateenan kulinaristisiin nautintoihin ja vaihtelemaan valikoimaan pieniä tavernoita, luksubaareja sekä ravintoloita, jotka tarjoilevat todellisia nautintoja vaativaankin makuun. Maistele paikallisista herkuista esimerkiksi souvlakia, moussakaa, tzatzikia ja juustopiirasta. Monesti tunnelmaa täydentävät erilaiset livebändit. Vuokraa huoneisto tai huvila Ateenasta ja lähde lomalle nauttimaan upeista herkkuhetkistä!

Taverna

Vuokrahuvila tai huoneisto Ateenasta tarjoaa myös hyvän paikan lähteä tutkimaan esimerkiksi Lykavittos-kalkkikivikalliota, joka on Ateenan korkein kohta. Siellä sijaitsee esimerkiksi Agios Giorgos –kappeli ja näet upeat näkymät yli kaupungin. Loma-asunto Ateenasta soveltuu myös päiväretkille saaristoon. Voit lähteä rantakaupunki Pireuksesta matkalle kaikkialle Kreikan saarille nauttimaan auringosta ja vesiurheilusta kirkkaissa vesissä.

Vuokraa lomahuoneisto tai huvila Ateenasta NOVASOLin kautta

NOVASOLin kautta vuokraat huoneistot ja huvilat Manner-Kreikasta ja pääkaupunki Ateenasta helposti ja turvallisesti. Löydät suuresta valikoimastamme loma-asuntoja Euroopasta kaikissa koko- ja hintaluokissa. Vuokraa itsellesi sopiva huvila tai huoneisto Ateenasta laatutakuulla täällä kotisivuillamme vuoden ja kellon ympäri! Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan yksityisomisteisia loma-asuntoja Ateenasta ja muualta Kreikasta!