search

Vuokraa loma-asunto Manner-Kreikasta

Vuokraa loma-asunto Manner-Kreikasta ja tutki tätä luonnonkaunista ja historiallisesti tärkeää maata omassa tahdissasi. Vuokrahuvila Kreikasta merkitsee vapautta turistihotellien ruuhkista ja voit viettää aikaasi juuri haluamassasi seurassa. Kreikan manner voidaan jakaa seuraaviin osiin: koillinen Thrakia, pohjoinen Makedonia, luoteinen Epirus, keskeiset Thessalia ja Keski-Kreikka, läntinen Attika ja etelän Peloponnesos. NOVASOL tarjoaa monenlaisia kohteita, joista sinunkin on helppo löytää unelmiesi loma-asunto Manner-Kreikasta kaikissa hinta- ja kokoluokissa.

Vuokraa loma-asunto Manner-Kreikasta

Satoja kilometrejä ihanaa rannikkoa

Loma Kreikassa tuo varmasti mieleesi aurinkoiset hiekkarannat. Manner-Kreikka tarjoaakin lomalaiselle yli 8000 kilometriä rantaviivaa, mutta Kreikka tarjoaa lomailukohteena myös paljon muuta kuin rantaa. Vuokraa talo Kreikasta ja tulet huomaamaan, että maa koostuu lähes 80 prosenttisesti vuorista, joten pääset varmasti lomallasi myös vaeltamisen, koskenlaskun ja maastopyöräilyn makuun niin halutessasi. Vuoristoketjuista Manner-Kreikassa mm. Pindos-vuoret kulkevat läpi mantereen Kreetalle saakka. Olympos on kreikan korkein vuori ja Mytikas-huippu nousee 2917 metriä korkealle. Usko tai älä, kreikan vuoristot tarjoavat mahdollisuuden talviurheilulle, jonka merkitys korostuu koko ajan Kreikan matkailussa. Vuokraa huoneisto tai huvila Kreikasta ja sen sisämaasta ja pääset kokemaan maan vaihtelevan luonnon siinä tahdissa kuin itse haluat.

Loma-asunto Manner-Kreikasta tarjoaa upeita luontoelämyksiä

Lähes puolet Kreikasta koostuu metsistä, mikä vastaa 65 000 neliökilometrin alaa. Suurin osa metsistä on suojeltuja. Vuokrahuvila Kreikassa tarjoaakin uskomattoman mahdollisuuden tutustua maan 19 kansallispuistoon. Vieraile vaikkapa Epiruksessa ja ”Euroopan Grand Canyonilla” tai Meteorassa ”Jumalan kanjonilla”. Löydät alueilta upeita kivisiltoja, amfiteattereita ja paljon muita upeita nähtävyyksiä. Vuokraa huvila tai talo Manner-Kreikasta ja et voi välttyä historiallisesti merkittäviltä kohteilta. Löydät niitä runsaasti ympäri maata.

Kreikan maan alla on yli 8500 luolaa, mikä johtuu kalkkikiven määrästä. Monet luolat ovat yhä tutkimattomia, mutta toisiin pääset tutustumaan haluamassasi määrin, kun kohteenasi on vuokrahuvila Kreikasta.

Vuokraa loma-asunto Manner-Kreikasta

Varaa loma-asunto Manner-Kreikasta kotisivuiltamme

Voit varata loma-asuntoja Kreikasta kauttamme helposti ja turvallisesti vuoden ympäri. Etsi sopiva lomahuoneisto tai –huvila Manner-Kreikasta täällä kotisivuillamme ja pääset nauttimaan lomastasi laatutakuulla. Tiesithän, että jokaiseen varaukseen kuuluu automaattisesti myös perusturvapakettimme? Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan loma-asunto Manner-Kreikasta seuraavalle lomallesi!