Loma-asunnot Sporadeilla

Unelmoitko ihanasta Kreikan lomasta hienojen valkoisten rakennusten, maukkaan paikallisen ruoan ja smaragdinvihreän meriveden ympäröimänä? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti vuokrata loma-asunto Sporadeilta tai muilta Kreikan saarilta. Pieni Sporadien saariryhmä sisältää 11 erikokoista saarta, joista neljällä on asutusta. Vuokraa talo Sporadeilta Egeanmereltä ja sinut ympäröi erittäin kaunis luonto sekä Mamma Mia –elokuvasta tutut kuvauspaikat. Neljä asuttua saarta ovat vehreä Alonnisos, suurikokoisin Skopelos, turistien suosima Skiathos sekä piskuinen Skyros valkoisine hiekkarantoineen. Vuokrahuoneisto tai –huvila Sporadeilta tarjoaa upeiden rantojen lisäksi monenlaisia harrastusmahdollisuuksia esimerkiksi vesiurheilun merkeissä. Myös saarten upea historia kiinnostaa monia matkailijoita.

Loma-asunnot Kreikan saarilla

Vuokratalo Sporadeilta

Nykyään me lomailijat ja maailmanmatkaajat haluamme yhä useammin asua siellä, missä paikalliset itsekin elävät. Loma-asunnon vuokraus Sporadeilta onkin autenttinen tapa kokea maan paikallinen kulttuuri ja elämäntapa. Voit vuokrata loma-asunnot Kreikan saarilta NOVASOLin kautta ja ihastella ympäröivää luontoa sekä maistella paikallisia ruokaherkkuja omassa tahdissa ja haluamassasi seurassa. Kreikkalaiset itse unohtavat mielellään kellon kotiin ja nauttivat merellisestä näkymästä terassilla nautiskellen, joten suosittelemme tätä myös meille suomalaisille vieraille, sillä kotona tuskin pystymme yhtä rentoon tunnelmaan.

Vuokraa loma-asunto Kreikan saarilta NOVASOLilta ja valinnanvaraa riittää. Löydät meiltä erilaiset huvilat ja huoneistot Sporadeilta ja muilta saarilta. Valikoimassamme on niin hulppeita taloja uima-altaalla kuin pienempiä lomahuoneistojakin. Jokainen kohteemme on erikseen valikoitu ja takaamme niiden laadun.