Loma-asunnot Salamiilla

Lomaile Saroninlahden suurimmalla saarella, ja vuokraa loma-asunto Salamiilta. Ateenan ja Pireuksen sataman läheinen sijainti tekee Salamiista suositun lomakohteen kreikkalaisten keskuudessa. Löydä unelmiesi loma-asunto Salamiilta ja nauti olostasi Kreikassa!

Kreikasta löydät uskomattomia rantoja sekä kiehtovaa historiaa ja kulttuuria. Loma-asunto Kreikan saarilla on erittäin kannattavaa, sillä sen avulla pääset lähemmäksi aitoa kreikkalaista arkea kaukana massaturistikohteista. Loma-asunnot Salamiilla tarjoavat sinulle upean mahdollisuuden kokea todellinen Kreikka!

Loma Salamiilla

Löydä Kreikan idyllisyys

Salamiin saari kuuluu Attikan alueeseen, ja se sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä mantereesta Pireuksen eteläpuolella. Salamiilla on erittäin suuri satama, joka on itseasiassa koko Kreikan toiseksi suurin. Valtava satama työllistää suurimman osan Salamiin asukkaista merenkulkualalla ja toimii myös läpikulkupaikkana Ateenassa työskenteleville. Sataman ympäristössä sijaitsee runsaasti kahviloita, baareja, ravintoloita (tai kuten kreikkalaiset sanovat, tavernoita) sekä kauppoja. Valitse loma-asunto Salamiilta ja voit kuljeskella satamassa ihaillen veneitä ja laivoja, nauttia hyvästä kahvista viihtyisässä kahvilassa, tai herkutella jäätelöllä auringonpaisteessa.

Salamiin eteläpuolelta, lyhyen matkan päässä satamasta löytyy rauhallisempia alueita ja kodikkaita kyliä. Siellä voit nauttia idyllisestä ja aidosta kreikkalaistunnelmasta, ja kauniit rannat sekä kirkkaansininen meri tekevät maisemista hyvin postikorttimaisen upeita. NOVASOL tarjoaa huvilat ja huoneistot Salamiilta niille, jotka haluavat kokea idyllisen Kreikan lomansa aikana.

Loma-asunnot Salamiilla

Ateenan läheinen sijainti tekee Kreikan pääkaupungista loistavan päiväretkikohteen. Hyppää aamulla veneen kyytiin ja vietä päivä antiikin modernissa Ateenassa. Kaupungissa sijaitsee monia upeita kohteita, kuten Dionysoksen teatteri, Akropolis sekä muinainen Olympoksen Zeuksen temppeli, vain muutama mainitaksemme. Monipuolisen kulttuurin ja historian lisäksi Ateena on myös loistava kohde shoppailua varten, ja sieltä löytyy myös runsaasti viihtyisiä ravintoloita ja baareja.

Mikäli haluat vaihtelua lomallesi, vuokraa loma-asunto Salamiilta. Laiskottele viihtyisällä rannalla kaukana turisteista ja arjesta, tai suuntaa veneellä Ateenaan nauttimaan päivän ajan kaupungista, jossa länsimainen kulttuuri on saanut alkunsa. Salamin saari tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja! Valitse mieluisasi loma-asunto Salamiilta NOVASOLin laajasta valikoimasta ja varaa lomasi kotisivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.