Loma-asunnot Hydralla

Kreikan saarimaailmassa sijaitsevasta Saronisten saarten saariryhmästä löydät pienen ja ainutlaatuisen keitaan, Hydran.  Täällä voit nauttia korkeatasoisesta elämästä ja sulkea ulkomaailman kokonaan ulkopuolelle. Hydra on vastakohta muille Kreikan saarille, sillä siellä ei ole lainkaan autoliikennettä. Ainoastaan roska-autot saavat kulkea saarella, sen sijaan autot ja moottoripyörät on kielletty lailla. Parhaiten saarella liikkuu venetaksilla, aasin selässä tai peräkärryn kyydissä. Kuvittele, miten hieno kokemus olisikaan tutkia saarta aasilla ratsastaen! Loma-asunnot Hydralla tarjoavat parhaan mahdollisen tavan tutustua saareen.

Loma-asunnot Hydralla

Loma-asunnot Hydralla - Edut ja hyödyt

Hyrdalla voit uppoutua mielenkiintoisen kirjan pariin jollakin saaren pitkistä rannoista, ja pysähtyä välillä kuuntelemaan ja nauttimaan hiljaisuudesta. Hydralla on vain rajallinen määrä ravintoloita, ja vierailitpa missä tahansa niistä, saat takuulla nauttia aidosta kreikkalaisruoasta. Loma-asunnit Hydralla tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda omat rutiinisi, välttää jonottaminen aamiaisella sekä ostaa paikallisten tuottamia raaka-aineita ja valmistaa niistä maittava päivällinen loma-asuntosi keittiössä. Sinä ja perheesi voitte mennä ja kulkea niinkuin haluatte paikassa, jota voitte kutsua kodiksenne. NOVASOLin kautta vuokraat loma-asunnot Kreikan saarilta ja elät kuin kreikkalaiset itse.

Koe Kreikan kauneus

Kun vuokraat loma-asunnon Saronisilta saarilta, pääset nauttimaan myös Kreikan parhaimmasta puolesta, Egeanmerestä! Ateenan satamasta Pireuksesta kulkee säännöllisesti lauttoja Hydralle, joten kulkuyhteydet ovat hyvät mantereelta saarelle. Hurmaava Hydralla on kiehtova historia, jota kuvastavat myös alueen talot, rauniot sekä ortodoksiset luostarit. Hydralla on paljon nähtävää niin luonnon kuin pienien kylienkin muodossa, joita löytyy vuortenrinteiltä. NOVASOLin loma-asunnot tarjoavat kaiken, mitä tarvitset viettäessäsi lomaa saarella. Meillä kaikilla on omat tarpeemme ja vaatimuksemme lomallemme. Yksi saattaa toivoa loma-asunnoltaan uima-allasta ja aurinkoterassia sekä paljon tilaa seurustelulle, kun toiselle tärkeintä ovat grillaamien, läheinen sijainti merelle. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin. Vuokraa loma-asunto Saronisilta saarilta, ja voit tuntea olosi kotoisaksi kreikkalaisilla vivahteilla.

Loma Hydralla

Vuokraa loma-asunto Kreikan saarilta

Mikäli haluat oleilla uniikilla saareilla lomasi aikana, tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Hydralta NOVASOLin kautta! Vuokraamalla huvilan tai huoneiston Hydralta sinä ja perheesi voitte varautua ainutlaatuiseen lomaan, jolta ei puutu iloa ja naurua, D-vitamiinia, uimista merivedessä tai makunystyröiden hemmottelua. Toivomme, että löydät unelmiesi loma-asunnon Kreikasta kauttamme!