Loma-asunnot Aíginalla

Vuokraa loma-asunto Aíginan saarelta, ja pääset nauttimaan kreikkalaisesta idyllistä lomallasi. Kuten Hydra, Agkístri, Póros ja Spétses, myös Aígina kuuluu Saronisten saarten saariryhmään. Aígina sijaitsee lähimpänä Ateenaa, ja monella pääkaupungin asukkaalla onkin loma-asunto saarella. He myös vierailevat saarella usein viikonloppuisin. Vaikka Aígina on helposti saavutettavasti, se ei ole kovinkaan tunnettu turistien keskuudessa, joten lomailet saarella yhdessä kreikkalaisten kanssa. Tutustu Kreikkaan paikallisten tavoin ja vuokraa loma-asunto Kreikan saarilta!

Loma Kreikan saarilla

 

Koe vehreä ja idyllinen Aígina

Idyllinen Aígina tarjoaa upeita maisemia, joita värittävät vehreät pistaasimetsiköt, kauniit rannat sekä viihtyisät satamat. Koska Aígina on vielä melko tuntematon kohde Kreikan ulkopuolella, siellä tunnelma on rauhallisempi kuin tavanomaisissa turistikohteissa. Mikäli päätät vuokrata loma-asunnon Aíginalta, voit yhdistää rauhalliseen aurinkoloman kiehtovia käyntikohteita ja viihtyisiä ravintoloita tai ”tavernia”, niin kuin niitä Kreikassa kutsutaan.

Aígina on hyvin vihreä ja kukoistava saari, jolla kasvaa pistaasipuita mäntyjä kaikkialla. Saari on erityisen tunnettu pistaasin viljelystään ja Aíginalla kasvatettuja pistaasipähkinöitä pidetäänkin Kreikan parhaina. Muista siis maistaa niitä saarella lomaillessasi!

Pääkaupunki, joka sijaitsee saaren länsipuolella, on nimeltään Aíginan kaupunki. Kaupungista, jossa vallitsee hyvin aito ilmapiiri, löydät viihtyisiä katuja sekä kauniin sataman. Aíginan luoteisosassa sijaitsee Aígian satamakaupunki, jossa on myös runsaasti kauniita rantoja sekä Afaian temppeli, joka on yksi oman aikansa suurimmista ja parhaiten säilyneistä temppeleistä. Afaian temppeli on peräisin 500 eaa. ja sen sanotaan olevan Parthenonin temppelin edeltäjä.

Vaikka Aíginalla vallitsee rauhallisempi tempo, tarjoaa saari kuitenkin runsaasti nähtävyyksiä. Nautiskele herkullisesta, paikallisesti tuotetusta ja perinteisestä kreikkalaisruoasta, antiikin kiehtovasta historiasta sekä pienten uimarantojen tarjoamasta rauhasta ja hiljaisuudesta. Vuokraa loma-asunto Aíginalta ja saat itse päättää lomasi tahdin ja sisällön!

Aito Aígina

NOVASOL tarjoaa Kreikan saarilta ja Aíginasta, jolloin sinun on helppo nauttia lomastasi Välimeren syleilyssä kaukana valmismatkoista ja muista turisteista. Saroniset saaret ja erityisesti Aígina henkivät aitoa antiikin henkeä.

Vain 40 minuutin matkan päässä Piraeuksen satamasta Ateenasta, Aígina on helposti saavutettava kohde ja loistava tilaisuus kokea aitoa Kreikkaa. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman huviloita ja huoneistoja Aíginasta, joten löydät kauttamme varmasti sellaisen loma-asunnon, joka sopii juuri sinun ja matkakumppaniesi vaatimuksiin. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Aíginasta ja tutustumaan Välimeren tuntemattomampaan helmeen!