Loma-asunnot Agkístrilla

Vuokraa loma-asunto Agkístrilta, niin pääset elämään kreikkalaisen kulttuurin keskellä ja nauttimaan saarielämästä. Loma-asunto Kreikan saarilta on erittäin suosittu lomailumuoto, joten mikset sinäkin lähtisi paikalle ottamaan selvää, mikä tekee kohteesta niin suositun? Voit lähteä matkaan niin suurella porukalla koko perheen tai ystäväporukankin kesken, tai suunnata saaristoon pelkästään oman rakkaasi kanssa. Oli seurueesi kuinka suuri tahansa, NOVASOLin loma-asunnot Kreikan saarilla takaavat ikimuistoisen loman!

Loma Kreikan saarilla

Koe saaren vetovoima

Hurmaavan pieni Agkístrin saari kiehtoo niin kreikkalaisia kuin kansainvälisiäkin lomailijoita. Agkístri on osa Saronisten saarten saariryhmää, ja matka Ateenasta saarelle kestää veneellä noin 1,5 tuntia. Saarella elää noin 1000 vakituista asukasta, joista suurin osa elää jossain saaren kolmesta suurimmasta kylästä, jotka ovat Limenária, Skála sekä Mýlos. Eniten ravintoloita on luonnollisesti suurimmista kylissä, mutta pienemmistä kylistä löydät myös kodikkaita perheiden omistamia ravintoloita. Skálan ranta taas on lapsiperheiden suosiossa, sillä se on hyvin matala.

Kylien välillä kulkee runsaasti bussiyhteyksiä ja lautalla pääsee helposti käymään mantereella Piraeuksessa, Aeginan saarella tai Peloponnesoksen niemimaalla. Näin ollen myös loma-asuntosi Agkístrilla on helposti saavutettavissa.

Useita hyötyjä

Vinkki: Mikäli haluat vuokrata loma-asunnon Saronisilta saarilta, kannattaa tsekata tarkemmin NOVASOLin loma-asunnot Agkístrilta. Huvila tai huoneisto Agkírstilta takaa sen, että voit nauttia saareen kauneudesta ja upeasta kulttuurista. Loma-asunto takaa sen, ettei sinun tarvitse välittää esimerkiksi muista hotellivieraista, vaan voit viettää rauhassa laatuaikaa oman seurueesi kanssa. Et myöskään joudu jonottamaan aamiaista ruuhkaisessa ravintolassa tai vapaita aurinkotuoleja hotellin altaalla. Sen sijaat voitte yhdessä valmistaa herkullisia aterioita paikallisista tuotteista ja raaka-aineista, ja pulahtaa virkistävälle uinnille silloin kun haluatte. Loma-asunto Agkístrilta tuo mukanaan runsaasti hyötyjä!

Loma-asunnot Agkístrilta

Paras tapa tutustua Agkístriin on vuokrata loma-asunto saarelta lomasi ajaksi. NOVASOLin loma-asunnot Agkístrilta tarjoavat tilaa koko perheelle kodikkaassa ilmapiirissä. Täällä lomaillessasi voit noudattaa omaa aikatauluasi, ja voitte päättää haluatteko nauttia rauhallisen päivällisen loma-asunnolla perheen kesken, vai suunnata johonkin saaren viihtyisistä ravintoloista. Vuokraa loma-asunto Agkístrilta ja lupaamme, että lomasi tulee olemaan ikimuistoinen koko perheelle!