search

Vuokraa loma-asunto Kosilta

Kauniilta Egeanmereltä löytyy Dodekanesian saariryhmä, joka pitää sisällään mm. seuraavat tutut saaret: Rodos, Kalymnos ja Kos. Kos on näistä kolmanneksi suurin ja NOVASOLilla on paljon erilaisia loma-asuntoja Kosilla, joka on erittäin suosittu matkakohde. Vuokraa loma-asunto Kosilta ja pääset nauttimaan niin huikeista bileistä kuin saaren monipuolisesta tarjonnasta rantoineen ja luonnonihmeineen.

Loma Kosin saarella

Hiekkarantoja ja vehreyttä

Kosilla elää 40 000 asukasta ja se on vihrein ja viljavin saari Dodekanesian saariryhmästä. Vuokraa huoneisto tai huvila Kosilta ja pääset nauttimaan rantaelämästä niin paljon kuin haluat. Ympäröivä luonto ja saaren historia kutsuvat myös tutustumaan ihmeisiinsä. Vesiurheilulajit ja hiekkaleikit sujuvat ihanassa auringonpaisteessa ja kukapa ei haluaisi vuokrata sellaisia loma-asuntoja Kreikasta, joista pääsee kävelemään suoraan hiekkarannalle auringonlaskua katselemaan.

Kaupunki nimeltä Kos

Kos on myös saaren pääkaupunki, jonka historia juontaa juurensa vuoteen 366 eKr. jolloin kaupunki perustettiin. Loma-asunnot Kosin saarella mahdollistavat tutustumisen niin pääkaupunkiin kuin muihinkin mukaviin paikkakuntiin. NOVASOLin loma-asunnot Kosilla ovat kaikki yksityisomisteisia, joten sinulla on äärimmäisen hyvä mahdollisuus tutustua saaren aitoon miljööseen ja oikeaan kulttuuriin. Vuokraa huooneisto tai huvila Kosilta ja pääset nauttimaan saaren monipuolisista kahvila-, ravintola-, taverna ja shoppailumahdollisuuksista. Kos tunnettiin erityisesti ennen bilettäjien lomakohteena, mutta nykyään saarelle löytävät myös yhä useammat perheet ja pariskunnat.

Vuokraa loma-asunto Kosilta

Varaa loma-asunto Kosilta NOVASOLin kautta

Vuokratalo Kosilta tarjoaa loistavat puitteet loman viettoon juuri haluamallasi tavalla. NOVASOL tarjoaa lukuisia loma-asuntoja Kosilta ja löydät kaikki NOVASOLin loma-asunnot Kreikan saarilta täältä kotisivuiltamme. Loma-asunnon vuokraus Kreikan saaristosta on kauttamme helppoa ja turvallista, sillä jokainen kohde on erikseen valikoitu, joten voimme taata niiden laadun. Tervetuloa etsimään unelmiesi lomahuvila tai –huoneisto Kosilta tai muilta Kreikan saarilta NOVASOLin kautta!