search

Vuokraa loma-asunto Korfulta

Korfu on yksi Kreikan tunnetuimmista ja suosituimmista saarista. Korfulla on hyvin rikas historia, josta todistavat saarella sijaitsevat lukuisat nähtävyydet. Korfu on monipuolinen ja suosittu lomakohde, jolla on paljon tarjottavaa kaiken ikäisille lomailijoille muun muassa upeiden rantojen ja monipuolisten nähtävyyksien muodossa.

Vuokraa loma-asunto Korfulta

Rikas historia

Historiansa aikana Korfu on ehtinyt kuulua lukuisille eri valtioille, joiden erilaiset kulttuurit ovat jättäneet jälkensä Korfulle monumenttien ja arkkitehtuurin muodossa. Kreikan ensimmäinen yliopisto sekä taidekoulu perustettiin Korfulle. Saaren kulttuuria voidaan pitää enemmän länsimaalaisena kuin muualla Kreikassa, sillä saari ei koskaan ole ollut osa Bysantin valtakuntaa. Vuokraa loma-asunto Korfulta ja nauti auringosta tässä upean monipuolisessa lomakohteessa!

Vieraile lomallasi myös Korfun vanhassa kaupungissa, missä voit ihastella renessanssin, barokin ja monia muita tyylisuuntia edustavia rakennuksia. Vanha kaupunki kuuluu myös UNESCOn maailmanperintölistalle. Kuljeksi pitkin kapeita katuja, ihastele kuvauksellisia rakennuksia ja mukulakivikatuja ja pysähdy nauttimaan kupillinen kahvia johonkin alueen viihtyisistä kahviloista. Loma-asunto Korfulla on erinomainen tapa tutustua myös saaren muinaisiin raunioihin, kirkkoihin ja linnoituksiin, mitä Korfulla on lukematon määrä.

Luonnollista kauneutta

Muinaisista ajoista lähtien Korfu on houkutellut luokseen matkailijoita ihailemaan sen upeaa kauneutta. Myös tänä päivänä tuhannet vierailijat lumoutuvat Korfun upeasta luonnosta. Korfun kauniit maisemat muodostuvat kumpuilevista maastoista, upeita poukamista ja valkoisista hiekkarannoista sekä kuvauksellisista pikkukylistä, joissa sijaitsevat myös monet NOVASOLin huvilat ja huoneistot Korfulla.

Loma Korfulla

Varaa unelmiesi loma-asunto Korfulta kauttamme

Vuokraa loma-asunto Korfulta ja pääset viettämään upean loman auringossa oleillen ja rentoutuen. NOVASOLin loma-asunnot Kreikan saarilla ja Korfulla ovat laatutarkastettuja ja kuuluvat All Inclusive -konseptiimme. Tämä tarkoittaa sitä, ettet maksa ylimääräistä loppusiivouksesta tai liinavaatteista.