search

Vuokraa loma-asunto Jooniansaarilta

Etsitkö pitkiä hiekkarantoja, kuvankauniita satamaravintoloita, mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä ja kivoja vesileikkejä? Vuokraa loma-asunto Jooniansaarilta, sillä silloin löydät ympäriltäsi kaiken tämän ja paljon muuta.

Vuokraa loma-asunto Jooniansaarilta

Loma-asunto Kreikan saaristosta on loistava tukikohta auringontäyteiselle ja rentouttavalle lomalle. Voit syödä aamupalaa terassilla silloin kuin itse haluat, kokata herkkuaterioita paikallisista aineksista omassa keittiössä tai nautiskella lähialueen ihanista ravintoloista. Vuokraa huvila tai huoneisto Kreikasa Jooniansaarilta ja voit elää kuin kotonasi ilman turistihotellien ruuhkia, haluamassasi seurassa. Perheen pienimmät voivat vapaasti kirmailla puutarhassa ja voitte yhdessä nauttia ihanasta lomasta laatuaikaa viettäen. NOVASOLin loma-asunnot Joonianmerellä tarjoavat uniikin mahdollisuuden elää autenttisessa ympäristössä, sillä kaikki NOVASOLin loma-asunnot Kreikan saaristossa ovat yksityisomisteisia. Vuokraa huoneisto tai huvila Jooniansaarilta ja tulet nauttimaan ihanista päivistä kuin paikalliset itse.

Vuokraa loma-asunto Jooniansaarilta helposti netissä

Jooniansaaret sijaitsevat Kreikan länsirannikon kupeessa. Jooniansaariin kuuluu seitsemän suurempaa saarta sekä paljon pienempiä saaria. Korfu sijaitsee saarista pohjoisimpana, jonka jälkeen etelässä seuraavat Paxos, Lefkas, Kefalonia, Ithaka, Zakynthos ja Kythera. Loma-asunto Jooniansaarilta on erittäin suosittu ja hyvä valinta, sillä jokainen saari on omanlaisensa ja upea kohde vierailulle. Korfu ja Lefkas ovat suomalaisten suosiossa, mutta myös kreikkalaiset itse arvostavat niitä lomasaarina. Nämä vehreät saaret ihastuttavat kaupunkielämänsä, kauniiden rantojensa ja huvitusten avulla. Loma-asunnot Jooniansaarilta ja esimerkiksi vuoristoisemmalta Zakynthokselta tarjoavat myös kaunista luontoa ja voitkin lähteä tutkimaan saarten luontoa helposti, jos sinulla on käytössäsi oma huoneisto tai huvila Kreikan saarilla. Kefalonia sopii kaikille, mutta erityisesti lapsiperheille ja pariskunnille.

Loma-asunto Jooniansaarilla mahdollistaa päiväretken myös muille kuin asuinsaarille. Talon vuokraus Jooniansaarilta onkin suosittua juuri siksi, että jokainen voi suunnitella omannäköisensä loman ja tutkia ja nauttia rauhassa Kreikan kulttuurin ytimessä.

Vuokraa loma-asunto Jooniansaarilta

Löydät NOVASOLin valikoimasta runsaasti erilaisia loma-asuntoja Jooniansaarilta. Löydät sopivat lomahuvilat Kreikan saaristosta rantaelämää, juhlimista tai vaikka kulttuuririentoja ja historiallisia nähtävyyksiä varten. Jos haluat kokeilla leijasurffausta, niin suosittelemme pohjoisempia saaria. Loma-asunnot Kreikassa tarjoavat luonnollisesti myös mahdollisuuden nauttia lukuisien oliivilehtojen, sypressien ja kauniin luonnon äärellä ihan rauhassa nautiskellen. Kuulostaa levolliselta, eikö totta?

Me NOVASOLilla työskentelemme jatkuvasti, jotta jokainen asiakkamme löytäisi varmasti sopivia loma-asuntoja Euroopasta. Loma on yksi kohokohdista ja haluamme taata, että vuokrahuvila Kreikasta tai sen saarilta tarjoaa sinulle juuri sitä, mitä odotatkin. Jokainen vuokrattava loma-asunto Euroopassa onkin erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit vuokrata huviloita ja huoneistoja Joonianmereltä ja muualta Kreikasta kauttamme laatutakuulla ja turvallisesti. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunnot Kreikan saarilta NOVASOLin kautta!