search

Vuokraa loma-asunto Kreikasta

NOVASOL toivottaa sinut tervetulleeksi vuokraamaan taloja ja huviloita Kreikasta –Antiikin kehdosta. Lähde vierailulle tähän auringon ja jumalten maahan ja vaella pitkin antiikin jalanjälkiä. Vuokrahuvila Kreikasta tarjoaa lomallesi mahdollisuuden uskomattomiin elämyksiin ja historian siipien havinaan myyttien ja legendojen sävyttämässä ympäristössä.

Loma Kreikassa

Kreikka on upea lomakohde Välimeren syleilyssä ja se on ihastuttanut myös suomalaisia kulttuurillaan, maisemillaan ja ihanalla ilmastollaan jo vuosikymmenten ajan. Kreikassa on reilut 10 miljoonaa asukasta ja se käsittää Kreikan mantereen lisäksi myös ihanat saaret, kuten Kreetan ja Jooniansaaret. NOVASOLilta löydät vuokrattavat loma-asunnot Kreikasta ympäri maan.

Vuokraa talo Kreikasta joko mantereen puolelta tai ihanilta lomasaarilta ja pääset nauttimaan takuuvarmoista kesäpäivistä Välimeren ilmastossa ja upeasta merellisestä tunnelmasta.

Kulttuurin juhlaa

Vuokraa talo Kreikasta ja pääset nauttimaan Antiikin ajan ihmeistä. Jo satoja vuosia ennen ajanlaskun alkua Kreikkaan syntyi Euroopan ensimmäiset sivistyksen kehdot. Syntyi upeita kaupunkivaltioita, kuten Ateena ja Sparta, joiden johdolla Kreikkaa nousi ennennäkemättömään kukoistukseen. Myöhemmin Kreikkaa päätyi myös Rooman valtakunnan alaisuuteen. Vuokrahuvilat Kreikassa vievätkin sinut näiden tarunhohtoisten ja mahtipontisten historian kaikujen äärelle. Löydät NOVASOLilta loma-asunnot Ateenan upeiden jäänteiden keskeltä. Vieraile Akropoliksella tai Olympiassa ja ihastele menneen ajan suojeltua loistoa. Ateenan suurkaupungista löydät mahdollisuudet niin shoppailuun kuin rantaelämäänkin, joten pelkkää historiaa ei ole sielläkään tarjolla.

Lomaile Kreikan mantereella tai sen suosiotuilla saarilla

NOVASOL tarjoaa sinulle ja perheellesi uskomattoman valikoiman loma-asuntoja Kreikasta ja sen upeilta saarilta. Vuokraamme mm. huoneistoja ja huviloita Kreetalta, Androkselta ja Kosilta, jotka kaikki kuuluvat Kreikan lomaparatiiseihin. Voit nauttia kreikan saarista omassa tahdissa, kun sinulla on käytössäsi huvila tai huoneisto. Tarjoamme myös hienoja loma-asuntoja ja vuokrahuviloita Kreikan sisämaasta, Peloponnesosista, Pilionista ja Ateenasta.

Vuokraa huvila Kreetalta ja ihastu mana suurimman saaren historiaan ja elämäntyyliin. Heraklion ja Hania ovat suosittuja lomakohteita, joista ei tekemistä puutu. Kreikan saaret ovat tunnettuja auringon paahtamasta ja merellisestä luonnostaan. Vuokraa sinivalkoinen talo Kreikasta ja olet perinteiden ytimessä. Upea huvila Kosilta, Kreetalta tai vaikkapa Samokselta vie sinut kirkkaiden merivesien rannoille ja vieraanvaraisen kulttuurin ääreen. Loma-asunto Kreikasta on myös loistava tapa tutustua maan kuuluun ja terveelliseen keittiöön. NOVASOLin loma-asunto Kreikassa on aina varusteltu omalla keittiöllä, joten pääset loihtimaan ihania illallisia itse meren antimista, fetasta, oliivista ja muista paikallisista herkuista nauttien, mutta voit toki nauttia myös aina ihanien ravintoloiden antimista. Miten olisi moussaka, lammaspata tai souvlaki? Vuokraa huvila Kreikasta ja pääset nauttimaan elämästä Välimeren aaltoja kuunnellen ja paikallisista herkuista nautiskellen vaikkapa omalla terassilla.

Vuokraa loma-asunto Kreikasta

Aurinkoisia rantoja sekä mielenkiintoisia nähtävyyksiä

Vuokraa loma-asunto Kreikasta ja olet varmasti lähellä upeita rantoja. Kreikan loma merkitseekin monille aurinkoisia päiviä hiekkarannoilla. Kreikka on länsimaisen sivilisaation kehto, mikä näkyy ympäri maata. Vuokrahuvila Ateenasta ja sen ympäristöstä antaa laajat mahdollisuudet tutustua kaupungin upeisiin nähtävyyksiin, kuten Olympiaan ja Akropolikseen, mutta löydät myös upeita antiikin kohteita muualta maasta. Kreetalla on mm. Knossoksen palatsi ja Thessalyssä Meteoran luostari. Loma-asunnot Kreetalla tai vaikkapa Kosilla ovat luonnollisesti rantakohteiden aatelia, mutta ihania hiekka- ja kivirantoja löydät myös joka puolelta mannerta, sillä rikkonaisen muotonsa vuoksi, Kreikassa on uskomattoman paljon rantaviivaa. Kreikan sijainti on lämpötilojen suhteen optimaalinen ja loma-asunnot Kreikassa tarjoavatkin ihanaa Välimeren ilmastoa lämpimine talvineen ja kuumine kesineen meille talven tuiskuista lomaa kaipaaville.

Varaa loma-asunto Kreikasta helposti suoraan netissä

Talonvuokraus Kreikasta NOVASOLin kautta tuo mukanaan monia etuja. Meiltä löydät loma-asunnot Kreikasta jokaiseen makuun. Voit vuokrata uima-altaalliset huvilat Kreikasta tai pienemmät lomahuoneistot Kreikan kaupungeista. Jokainen NOVASOLin loma-asunto Kreikassa on yksityisomisteinen, joten pääset nauttimaan maan antimista kuin kuka tahansa paikallinen. Voimme myös taata kohteidemme laadun, sillä jokainen vuokrattava huoneisto ja huvila Kreikassa sekä muualla Euroopassa on erikseen tarkistettu ja valikoitu, joten huvilan vuokraus Kreikasta on kauttamme turvallista. Löydät kaikki loma-asunnot Kreikasta suoraan täältä kotisivuiltamme ja voit etsiä juuri tarpeisiisi sopivat vuokrahuvilat Kreikasta helposti hakuehtoja muokkaamalla. Vuokraa vaikka heti loma-asunto Kreikasta tai sen saarilta NOVASOLin kautta helposti ja laatutakuulla!