search

Vuokraa loma-asunto Wienistä

Wien tarjoaa loputtomat määrät nähtävyyksiä upeasta goottilaisesta Stephanin tuomiokirkosta upeaan imperialistiseen Hofburgin linnaan. Vuokraa loma-asunto Wienistä ja ihastele myös barokkilinna Schönbrunnia, jonka lähellä on myös upea eläintarha sekä Taidehistoriallinen museo Museokorttelissa. NOVASOLilta löydät talot sekä vuokra-asunnot Wienin keskusta ja sen lähialueelta, joten voit tutustua alueen upeaan arkkitehtuuriin haluamassasi määrin ja omassa tahdissasi.

Itävallan pääkaupunki ei ole silti pelkkää silmänruokaa, vaan upeat konsertit, musikaalit ja oopperaesitykset takaavat nautintoa myös korville. Makuhermotkin ovat ihastuksissaan, sillä wieniläinen keittiö maistuu mahtavalle kaupungin upeissa ”Kaffehäuser” –kahviloissa sekä ”Heuriger” –viinitavernoissa. Vuokraa ihana loma-asunto Wienistä ja lähde nauttimaan klassisista tahdeista kauniiseen miljööseen. Wien on vain muutaman tunnin lentomatkan päässä Suomesta.

Vuokraa loma-asunto Wienistä

Kaupunkikuvaus

Wienin historiallinen keskusta on yksi kauneimmista kaupunkinähtävyyksistä koko maailmassa. Vuokrahuoneisto Wienissä onkin loistava mahdollisuus sukeltaa upean kaupungin monipuoliseen maailmaan. Kolme aikakautta värittää Habdburgereiden entistä hallintokaupunki. Keskiaika sekä eirtyisesti goottilainen taivaisiin kurotteleva Stephansdom on yksi Wienin tunnusmerkeistä. Barokin ajalta löytyy Hofburg, jonka upeat kupolit muistuttavat ajanjakson hienoista muodoista. Kolmas ajanjakso on ns. Ringstrae, joka villitsi 1800 luvun lopulla. Mahtipontiset rakennukset kuten Staatsoper ja Kunsthistorische Museum rakennettiin tuolloin. NOVASOLin loma-asunnot Wienissä tarjoavat autenttisen mahdollisuuden tutustua kaupungin elämään, kulttuuriin, tapahtumiin sekä kauniisiin rakennuksiin.

Wieniin kuuuu myös lukematon määrä kirkkoja, palatseja sekä puistoja. Arvokkaat rikkaiden hallitsijoiden kokoelmat sekä vuosisatojen musiikkitraditiot ovat koko ajan läsnä. Vuokrattavat talot ja huoneistot Wienissä tarjoavat uskomattomia elämyksiä niin kamarimusiikin, Mozartin klassisten sävellysten kuin Strau-valssien tahdissa. Nauti myös Wienin alueen kulinarismista sekä mahtavista shoppailumahdollisuuksista entisten kuninkaallisten hovivaatettajien huomassa.

Vuokraa loma-asunto Wienistä

Suuntaa Itävaltaan ja vuokraa loma-asunto Wienistä

Vuokraa mökki Itävallasta vaikka heti täällä kotisivuillamme. Löydät valikoimastamme niin upeat huvilat kuin pienemmän huoneistot Wienistä. Jokainen NOVASOLin välittämä loma-asunto Wienissä sekä muualla Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit vuokrata loma-asuntoja Wienistä kauttamme laatutakuulla ja turvallisin mielin.