search

Vuokraa mökki Voralbergista

Kun lomailet tässä Itävallan toiseksi pienimmässä osavaltiossa, kohtaat ystävällisen paikallisväestön, jonka murretta voi toisinaan olla vaikea ymmärtää. Sydämellinen ”Zeavas”  tehoaa aina, ja ”Habidere” on myös tyypillinen kohtelias tervehdys. Pian oletkin jo paikallisten keskuudessa ja olet löytänyt uusia tuttavuuksia. Mökki Voralbergista tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikalliseen väestöön ja tutkia itsenäisesti tätä ihastuttavaa osavaltiota.

Vuokraa mökki Voralbergista

Upeita ja monipuolisia maisemia

Voralberg, Itävallan läntisin osavaltio, on kuulu maisemallisesta charmistaan. Walgaun ja Rheintalin alueet ovat tiheään asuttuja ja huomiota herättävä on upea pohjois-eteläsuuntainen Alppilaakso. Vaikka osavaltio on kooltaan vain 2600 neliökilometriä, Voralbergin maisemat vaihtelevat suuresti syvästä Bodenjärvestä Sveitsin rajalla sijaitsevaan 3300m korkeaan Piz Buiniin. Tiheästi asutettujen laaksojen lisäksi löydät alueelta runsaasti kauniita paikkoja myös suuremmilta korkeuksilta. Osavaltion tunnettuja alueita ovat esimerkiksi Bregenzerwald, Montafon sekä Kleinwarsetal ja Grosse Warsetal. Vuokraa mökki tai huoneisto Itävallasta, ja pääset kokemaan myös näiden alueiden tarjoamat puitteet täydelliselle lomalle!

Kaupunkikohteita

Bregenz on toiminut Voralbergin pääkaupunkina vuodesta 1918 lähtien. Kaupunki hurmaa vieraansa sekä ainutlaatuisella sijainnillaan Bodenjärven itärannalla, että vilkkaalla kulttuurielämällään ja monipuolisella ostostarjonnallaan. Bregenz-festivaali järjestetään heinä-elokuussa, jolloin kaupunki täyttyy elämästä ja musiikin ystävistä.

Hohenhemsissa ja Schwarzenbergissa järjestetään vuosittain Schubertiade, joka on yksi Voralbergin musiikkitapahtumien kohokohdista. Myös Dornbirn ja Feldkirch ovat myös kiinnostavia ja vierailemisen arvoisia kaupunkeja Voralbergin osavaltion alueella. Vuokraa mökki Voralbergista ja koe sen alueella sijaitsevat upeat kaupunkikohteet!

Vuokraa mökki Voralbergista

Varaa mökki Voralbergista ja koe Bregenz-festivaali

Tämä tunnettu festivaali järjestetään vuosittain heinä-elokuussa Voralbergin osavaltion pääkaupungissa. Festivaalin erikoisuus on esitys, joka järjestetään maailman suurimmalla järven päällä sijaitsevalla esiintymislavalla. Wienin sinfoniaorkesteri on esittänyt lavalla oopperaa vuodesta 1946 lähtien, ja pääasiallisesti esitysvuorossa ovat olleen joko Taikahuilu tai Aida. Vuokraa mökki Itävallasta ja sinulla on loistava mahdollisuus kokea upea Bregenz-festivaali!